Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios
Καταρχήν να πω ότι αυτό το video μου προκαλει αηδία και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.Είναι ζώα και έχουν μπει στην αστυνομία ή με μέσο ή δεν ξέρω εγώ πως έμπαιναν κάποτε.(πλέον όλοι είναι από πανελλήνιες εξετάσεις και οι σχολές έχουν δυνατές βάσεις άρα δε μιλάμε για ζώα).
|
Εμένα νέοι μου φάνηκαν.
Και κυρίως η λυκειακή μόρφωση κάποιου δεν τον προστατεύει από τον ρατσισμό ή από την κατάχρηση εξουσίας. Αυτά όλα έχουν σχέση με το όλο κλίμα και με την εκπαίδευσή του. Έχουμε δει και τους νέους.
Παράθεση:
Παιδιά,εδώ είναι το world.gr οχι το indymedia.
|
Τι εννοείς;
Παράθεση:
Καταρχήν "ωραίο κράτος έχουμε"... Ναι έχουμε και γαμώ τα κράτη περνάμε μια χαρά όπως και να είναι το επίπεδο ζωής μας και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ όσο κι αν δεν θέλετε να το ακούτε κάποιοι.
|
χαχαχα. Αυτό ήταν λοιπόν. Σας θίξαμε το κράτος πρόνοιας
Παράθεση:
Το ότι ο αστυνομικός αυτός είναι μλκας φταίει ο Πολύδωρας;Δηλαδή πρέπει να εξετάσει μόνος του έναν έναν τον αστυνομικούς στην Ελλάδα για να δουν αν είναι σωστοί;Ή μήπως τους πήρε τηλέφωνο και είπε κοπανήστε 2 ατόμα που συλάβατε επειδή δεν μου αρέσει η μάπα τους;;;
|
Δεν έχει ευθύνες ο υπουργός δημόσιας τάξης; Ποιος έχει; Γιατί είναι εκεί; Για να μας μαθαίνει λατινικά; Ή για να μας γνωστοποιήσει ότι εκτείει ποινή;
Φταίει για τις δηλώσεις του. Θα κρίνεται γι' αυτές. Ένας αστυνομικός είναι; Κάθε εβδομάδα έχουμε και ένα περιστατικό. Ας καμαρώσει λοιπόν τους πραίτορες της ελληνικής κοινωνίας.