|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| υπάρχουν 336 λακουβιτσες σε ένα μπαλάκι του γκολφ | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Καταρχήν να πω ότι αυτό το video μου προκαλει αηδία και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.Είναι ζώα και έχουν μπει στην αστυνομία ή με μέσο ή δεν ξέρω εγώ πως έμπαιναν κάποτε.(πλέον όλοι είναι από πανελλήνιες εξετάσεις και οι σχολές έχουν δυνατές βάσεις άρα δε μιλάμε για ζώα).
Τώρα να σταθώ σε αυτά που διάβασα. Παιδιά,εδώ είναι το world.gr οχι το indymedia. Καταρχήν "ωραίο κράτος έχουμε"... Ναι έχουμε και γαμώ τα κράτη περνάμε μια χαρά όπως και να είναι το επίπεδο ζωής μας και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ όσο κι αν δεν θέλετε να το ακούτε κάποιοι. Το ότι ο αστυνομικός αυτός είναι μλκας φταίει ο Πολύδωρας;Δηλαδή πρέπει να εξετάσει μόνος του έναν έναν τον αστυνομικούς στην Ελλάδα για να δουν αν είναι σωστοί;Ή μήπως τους πήρε τηλέφωνο και είπε κοπανήστε 2 ατόμα που συλάβατε επειδή δεν μου αρέσει η μάπα τους;;; Όταν λες achilles ότι δεν θα τους τιμωρήσει η πολιτεία αλλά "εσείς" τι εννοείς;Θα μαζευτούν πάλι ένα μπούγιο άτομα θα βάλουν τις κουκούλες τους και θα πάνε να την πέσουν σε έναν αστυνομικό που δεν είχε ανάμιξη στο επισόδειο αλλά είναι αστυνομικός άρα γουρούνι δολοφόνος και πρέπει να πληρώσει; Και ναι εγώ γουστάρω να μείνω απαθής και να μην πάρω μέρος σε ένα πόλεμο που έχετε ξεκινήσει "εσείς" με την αστυνομία επειδή εκφράζουν την εξουσία.Αλλά οι περισσότεροι πρόβατα είναι.Δεν ξέρουν τι συμφωνίες γίνονται πίσω από την πλάτη τους. Και κάτι τελευταίο.Το μίσος φέρνει μίσος.Και η η υπογραφή σου δείχνει ότι εκφράζεις ένα γενικότερο μίσος... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Και κυρίως η λυκειακή μόρφωση κάποιου δεν τον προστατεύει από τον ρατσισμό ή από την κατάχρηση εξουσίας. Αυτά όλα έχουν σχέση με το όλο κλίμα και με την εκπαίδευσή του. Έχουμε δει και τους νέους. Τι εννοείς; ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Φταίει για τις δηλώσεις του. Θα κρίνεται γι' αυτές. Ένας αστυνομικός είναι; Κάθε εβδομάδα έχουμε και ένα περιστατικό. Ας καμαρώσει λοιπόν τους πραίτορες της ελληνικής κοινωνίας. | |||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 16-06-2007 στις 19:13. |
||||
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Και για επιστρέψουμε και λίγο στο θέμα μας, ο αρχιφύλακας και δράστης του επεισοδίου έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και ο ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας μετακινείται.....
Ποοο τους κάνανε τα μούτρα κρέας δηλαδή... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:26.

Υβριδικός τρόπος