Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-06-2007, 14:05   #731 (permalink)
donpaganistis
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Foley Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτι πρέπει να γίνει ώστε τα πλέι οφ να τελειώνουν πριν την Σουπερλίγκα... Όποιος ακόμα ασχολείται με την διαιτήσια, πραγματικά είναι μίζερος...Λες και θα αλλάξει το αποτέλεσμα...Ξαφνικά ο σπόρ φμ γέμισε μπασκετόφιλους, που δεν ξέραν καν τα βασικά του μπάσκετ, οι κλασσικοί βαζελόγαυροι που διαμαρτύρονται για την διαιτησία...Κρίμα κρίμα, δεν μας αφήνουν να χαρούμε το άθλημα μας...

ΥΓ: Χωρίς να θέλω να φανώ ανθέλληνας ή ξενόφιλος, απλά όσοι αναφέρουν αυτό το ματς, ως το ματς της δεκαετίας, μάλλον δεν έχουν δορυφορική...

Ωραίος!!!Αν και διαφωνώ με την ιδέα του να φυλάμε κάτι σε μια κλειστή κάστα
για να μην χάσει την αίγλη του αν το αγγίξει ο πολύ λαός,είναι λίγο τραγικό και κωμικό το αποτέλεσμα όπου ανακατεύεται όλος ο καλός ο κόσμος.Ρε παιδιά πως μπορείτε και το κάνετε αυτό;Ενω δεν σας ενδιαφέρει κάτι καθόλου όμως σε κάθε σημαντικό ματς εσείς εμφανίζεστε σαν οι πιο απογοητευμένοι ή οι πιο ενθουσιασμένοι.Πάντως ΜΠΡΑΒΟ σε όσους το μπορούν και το κάνουν,γιατί ειλικρινά δεν είναι εύκολο να πορώνεσαι για κάτι που σου είναι γενικά αδιάφορο και μετά πάλι πάλι να το γυρνάς στην πλήρη αδιαφορία.
Τι να πω για τη γκαντεμιά μου είδα όλα τα παιχνίδια που έδειξε το ΕΤ1 από την αρχή των πλει-οφ και το μόνο που δεν κατάφερα να δω ήταν το χθεσινό,που απότι άκουσα ήταν ΝΤΕΡΜΠΑΡΑ.Δεν πορώ να έχω άποψη για το ματς αλλά θα έλεγα να μην σταθούμε-αν έγινε-στο φάουλ του Διαμαντίδη,αλλά να δούμε το δάσος.Δηλαδή ο ΠΑΟ δείχνει την αδιαμφισβήτητη κλάση του και η άνοδος του Ολυμπιακού ήρθε στο σωστό χρόνο και θα βοηθήσει και τους δυο να σαρώσουν στην Ευρώπη,αλλά θα παρασύρει και τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες σε άνοδο(θέλω να πιστεύω)