|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Σκοτία, επί πολλά χρόνια, πίστευαν ότι το να περπατήσει κάποιος ανάμεσα σε δύο κοκκινομάλλικα κορίτσια είναι σημάδι πως η υγεία του θα βελτιωθεί πολύ σύντομα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#713 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
| |
|
||
|
|
|
|
|
#714 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Συμφωνώ και εγώ ότι ήτανε πεντακάθαρο φάουλ αλλά δεν πάει έτσι ρε παιδιά...Μόλις στη προηγούμενη ακριβώς επίθεση μας κάνουν ένα πεντακάθαρο κλέψιμο και δίνει φάουλ, όλα θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει εκεί...Δεν βγάζεις άκρη. Όταν αφήνεις ξεμαρκάριστο σούτ στο τέλος του ματς, το χάνουν και χάνεις και το ρεμπάουντ τότε είσαι άξιος της μοίρας σου | |
|
||
|
|
|
|
|
#717 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Κάτι πρέπει να γίνει ώστε τα πλέι οφ να τελειώνουν πριν την Σουπερλίγκα... Όποιος ακόμα ασχολείται με την διαιτήσια, πραγματικά είναι μίζερος...Λες και θα αλλάξει το αποτέλεσμα...Ξαφνικά ο σπόρ φμ γέμισε μπασκετόφιλους, που δεν ξέραν καν τα βασικά του μπάσκετ, οι κλασσικοί βαζελόγαυροι που διαμαρτύρονται για την διαιτησία...Κρίμα κρίμα, δεν μας αφήνουν να χαρούμε το άθλημα μας...
ΥΓ: Χωρίς να θέλω να φανώ ανθέλληνας ή ξενόφιλος, απλά όσοι αναφέρουν αυτό το ματς, ως το ματς της δεκαετίας, μάλλον δεν έχουν δορυφορική... |
|
|
|
|
|
#718 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Δεν είδα τίποτα. Γενικά δεν βλέπω μπάσκετ. Πάντως στην τελευταία φάση ακόμα και σε ποδοσφαιρικό ματς θα το δίναν το φάουλ αυτό (όχι τώρα στο μπάσκετ που με την παραμικρή επαφή παίρνεις φάουλ).
|
|
|
|
|
|
|
#719 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Το μπασκετ δεν το εχει κανεις εργολαβια Κι εγω ειμαι κατα του να μιλαμε για διαιτησιες,αλλα οταν αυτο γινεται με συνομωσιολογια και χωρις ουσιαστικα επιχειρηματα Εδω εχουμε μεχρι και φωτογραφια Ποιος μπορει να αρνηθει οτι σ αυτη τη φαση κλεβουν το πρωταθλημα του οσφπ???ποιος??? | |
|
|
|
|
|
#720 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Τράβα γράψε στους γραφικούς να μην αναγκάζομαι να μετακινώ και τα ποστς... Ολή τη χρονιά χλευάζεις τους Βάζελους για κλάψα και μας τα έκανες τσουρέκια από χθες το βράδυ...Έλεος... Και αν ο Διαμαντίδης δεν έπαιζε... Και αν είχε δώσει το φάουλ... Και άμα είχαμε άλλο προπονητή... Και άμα ο Άκερ δεν ήταν ανάπηρος.... Και άμα η γιαγιά μου είχε ....Εκατό χιλιάδες σενάρια επιστημονικής φαντασίας.... Και εγώ σου λέω πως είστε τόσο άμπαλοι που και φάουλ να έδινε δε θα βάζατε ούτε μια βολή... ![]() Τι πήξιμο είναι αυτό... Αμάν με αυτή την κλάψα πια... Αλλάζει τίποτα ;; Πάμε για το επόμενο... ![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:55.

μου αν ήταν ματσάρα ή όχι (αν και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει) αλλά γουστάρω να βλέπω να χρειάζονται τα κοράκια για να χάσω εγώ εκεί που η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης κατ' εμέ (ΤΣΣΚΑ) έχασε στα ίσα.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο