Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-2007, 13:37   #14 (permalink)
MaDa
carpe diem

Το avatar του χρήστη MaDa

Περιοχή: Athens
MaDa is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην MaDa
Προεπιλογή Απάντηση: Ποινικές διώξεις για την τραγωδία

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο paullina Εμφάνιση μηνυμάτων
Σίγουρα δεν μπορώ να συλλογιστώ την ατομική ευθύνη, να πηγαίνει περίπατο απιθωμένη στην συλλογική,την αγελαία θα "λεγα επάνω. Εκτός κι αν για οποιαδήποτε ασχολία μας ,και δη τις ευχάριστες ,μας εγκαταλείπει η πρωτοβουλία ,και αντιδρούμε σαν κοπάδι.
Είμαι βέβαιη , ότι έστω και ενας της ομάδας να έλεγε < δεν έρχομαι , φοβάμαι με τις παρούσες συνθήκες να περάσω ..> αρκετοί θα δίσταζαν να ακολουθήσουν , και ίσως το εύρος της τραγωδίας σήμερα να ήταν σε μικρότερη διάσταση.
Συγνώμη που επιμένω , αλλα ανάλογες συγκρίσεις μου θυμίζουν τους μεθυσμένους που στουκάρουν, και μετά ωρύονται οι τεθλιμένοι συγγενείς ότι ευθυνόταν ο δρόμος, το σαράβαλο, η απότομη στροφή, ο ελλιπής φωτισμός, το χαντάκι, ο Δήμαρχος , ο πρωθυπουργός, το κράτος.
Προφάσεις εν αμαρτίαις ,για ευθύνες που σχετίζονται με την ζωή μας.
Την δική μας ζωή μιλάμε πάντα.
Αυτό φυσικά δεν απαλλάσει την οποιαδήποτε εταιρεία απο τραγικές ευθύνες και αμέλειες ,και με αφορμη το τραγικό συμβάν, χρήσιμο θα ήταν να τεθούν επι τάπητος οι προυποθέσεις συστάσεως -οργάνωσης , και επαναπροσδιορισμού όλων των μέτρων ασφάλειας που περέχουν οι σχετικές επιχειρήσεις για τους πελάτες τους. Οι οποίοι δεν διαθέτουν μόνο πορτοφόλι...αλλα και μια ζώσα ανάσα , που δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο να αφαιρείται τόσο άδοξα ...
Και εφιαλτικά....
έχεις απόλυτο δίκιο!!!

αλλά σε όσους αρέσουν τέτοιου είδους ασχολίες... γιατί δεν την ψάχνουν λίγο παραπάνω? εκτός αν τους αρέσουν για ένα ΣΚ τον χρόνο... και για να πενεύονται ότι τα έχουν κάνει όλα...

γιατί όχι... να κάνουν οι ίδιοι σχολή... να παρακολουθήσουν... να γίνουν γνώστες του αντικειμένουν... για να μπορούν να αντιδράσουν και να πουν και την γνώμη τους και όχι να εμπιστεύονται τον κάθε επιτήδειο... που βάζει τα φράγκα πάνω από κάθε τι...

επίσης... αν είχαν ασχοληθεί και παρακολουθούσαν σχολή θα ήξεραν και που να πάνε και ποιον να εμπιστευτούν... και φυσικά θα είχε δημιουργηθεί και η ανάγκη για να γίνουν κι άλλες σχολές εκπαιδευτών... και διασώστες!

εγώ θα πάω... όχι επειδή ασχολούμαι συνέχεια με ραφτινγκ... αλλά τελείωσα εκπαίδευση αναρρίχηση... και πάνω κάτω κάποια βασικά τα ξέρω... αλλά ξέρω και ποιους να εμπιστευτώ... ο συνοδός που θα πάμε μαζί είναι το παιδί που είναι και διασώστης! έχει κάνει τις άπειρες σχολές... και είναι και φίλος! και φυσικά έχω γνώση και έχω δικά μου υλικά για να κατέβω που εμπιστεύομαι...
δεν πάω να κάνω μπάντι τζάμπινγκ γιατί ξέρω ότι τα υλικά πρέπει να αλλάζονται κάθε φορά γιατί καταπονούνται στο μέγιστο... και το κόστος είναι πολύ μεγάλο για να τα αλλάζουν... γι' αυτό και τόσα ατυχήματα... αλλά εκεί γιατί δεν ακούγονται??? επειδή σε βάζουν και υπογράφεις ότι πηδάς με δική σου ευθύνη... άρα... δεν υπάρχει κάποιος για να κυνηγήσουν! δείτε την γέφυρα της Χαλκίδας... ποσες κόκκινες κορδέλες υπάρχουν από αυτός που "αυτοκτόνησαν..."

ΈΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο χρήστης MaDa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση