Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Katalanos
γιατι τοσο μισος για τον μασα ρε παιδες.δλδ ο βιλνεβ που πηρε και αυτος πρωταθλημα ηταν σουπερ οδηγος; και στην τελικηαπ'το να το παρει παλι ο αλονσο καλυτερα να το παρει ο φελιπε.ουτε εγω τον εχω σε εκτημηση αλλα μεχρι στιγμης εχει 3 πολ ποσισιον και δυο νικες.και τη μια πολ την εχασε απο μηχανικο προβλημα.
|
Ο Βιλνέβ αν δεν ήταν κομπλεξικός θα ήταν σούπερ οδηγός. Ο Αλόνσο είναι πολύ καλός οδηγός αλλά είναι νούμερο και δεν τον πάω μία. Ούτε εγώ θέλω να το πάρει αλλά όχι και ο Μάσα! Ας το πάρει ο Κίμι ή ακόμα καλύτερα ο Χάμιλτον να γουστάρουμε όλοι παρέα.
Ο Μάσα έχει 2 νίκες και 3 pole επειδή έχει το καλύτερο μονοθέσιο και μόνο γι' αυτό.
Παράθεση:
|
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on
Σοβαρός; Γιατί να είναι ασόβαρος; Και κυρίως γιατί να είναι άσχετος.
Δεν είναι και το καλύτερο που υπάρχει, αυτό είναι σίγουρο. Πέρσι που ήταν πριν τον Σουμάχερ μια χαρά τα πήγε.
Τώρα για το επίπεδο... Δεν βλέπω την τόση μεγάλη διαφορά. Δηλαδή αν θέλω να συγκρίνω με το παρελθόν, τι να πάρω τον Μάσα, τι να πάρω τον Αλόνσο. Ένα και το αυτό.
Έχει αλλάξει το άθλημα. Τώρα πια χρειάζεται να έχεις καλή φυσική κατάσταση, υπομονή και να οδηγείς σύμφωνα με τις δυνατότητες του αυτοκινήτου. Να μην πιέζεις το λάθος μόνος σου. Έτσι βγαίνεις πρωταθλητής, όχι με την τεχνική ή το ρίσκο και αυτό το απέδειξε ο Αλόνσο.
Να ξεκινάς από την πολ ποζίσιον και να σκουπίζεις τον αγώνα. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει κάποιος άλλος. Και θα πάρει το πρωτάθλημα, άσχετα αν δεν μπορεί να σου ρίξει προσπέρασμα.
Ο Μάσα με αυτά τα κριτήρια είναι αρκετά ψηλά.
|
Εντάξει,άσχετος δεν είναι. Κότα όμως είναι. Η μεγαλύτερη χθεσινή έκπληξη για μένα είναι που φέρθηκε αντρικά στην πρώτη στροφή και δεν άφησε τον Αλόνσο να τον περάσει.
Όντως,για δεύτερος οδηγός καλός είναι.Ασόβαρος είναι γιατί μόνο αυτός μπορεί να ξεκινήσει από την pole με το κορυφαίο μονοθέσιο στην πίστα και να τελειώσει 5ος χωρίς να υπάρχει μηχανικό πρόβλημα.
Ο Αλόνσο έστω κι αν δεν είναι η τεράστια κλάση έχει πάρει και 2 πρωταθλήματα και έχει κάνει και 5 αξιοσημείωτα πράγματα στην καριέρα του,μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και κυρίως ο Αλόνσο είναι ο ορισμός της σταθερότητας.
Καλά,αυτά να μου τα πεις του χρόνου που καταργείται το traction control... Άντε να ξεχωρίσουν τα παιδάκια από τους άντρες επιτέλους γιατί έμαθε ο κάθε πικραμένος να κρατάει τη θέση του και το παίζει και οδηγάρα. Δεν αντέχω άλλους αγώνες να κρίνονται στα πιτ στοπ,έλεος. Αλλά βέβαια,όταν αλλάζεις ό,τι κανονισμό υπάρχει για να μην κερδίζει ο Σουμάχερ κάπως έτσι καταλήγεις στο τέλος.