|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Charles Osborne είχε λόξιγκα για 69 χρόνια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#71 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Μόνιμα; Αν ναι τι την θες; Δι' αλληλογραφίας θα τα έχετε;
Αν απλά λείπει τώρα περίμενε να γυρίσει! ![]() Sms και φλωριές... face to face ρεεεεε, ξεκολλάτε από την ψυχολογία της κότας! |
|
|
|
|
|
|
#72 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
οχι ρε μονιμα εχει παει διακοπες και εγω λιωνω οχι δεν ειναι αυτο αλλα την θελω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!! καμια ιδεα να ανοιξουμε τουλαχιστον συζητηση...ειναι πολυ ψυχρη η κατασταση σου λεωωωωωωωωωωω
|
|
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
![]() |
Ε τότε ή την προετοιμάζεις με λάθος τρόπο ή δεν θέλει και πας για άλλα κι ας είσαι καψούρης.Αν δεν θέλει ό,τι και να κάνεις...
Για να ανοίξεις συζήτηση παίρνεις τηλέφωνο, οτιδήποτε άλλο είναι μη αποδεκτό. Τέλλλος |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 05-07-2007 στις 21:21. |
|
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Χειμώνας
Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Είναι χειμώνας κι όπως πρέπει θα ντυθώ το βράδυ που έρχεται. Και κάποιο λάθος που στο σώμα μου χρωστώ ο νους δεν το δέχεται. Κι αν φύγω από δω με σένα δύσκολα τελειώνω, μέσα μου σε κρατώ λες κι είσαι κάτι σωστό. Μα εσύ συνέχεια με κερδίζεις για μια ζωή νικάς Σκληρά μακριά μου φεύγεις μα πιο σκληρά γυρνάς Είναι χειμώνας τα παράθυρα ανοιχτά μα ήδη αρρώστησα. Ξέρεις καλά πως στα παράλογα μπροστά το κόστος δε ρώτησα. Κι αν φύγω από δω θα αλλάξω πρόσωπο σαν κλέφτης. Μέσα μου σε κρατώ λες κι είσαι κάτι σωστό. |
|
|
|
|
|
|
#79 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Αλλά επειδή θέλω να συμπαρασταθώ πάρε και αυτό στο ίδιο πνεύμα... Φθινοπώριασε ![]() ![]() Στίχοι: Γιώργος Θεοφάνους Μουσική: Γιώργος Θεοφάνους Πρώτη εκτέλεση: Πασχάλης Τερζής Ποιος το περίμενε λοιπόν να γίνουμε ένα παρελθόν και όλα τα χρώματα σκοτάδι και η αλύρα στα μαλλιά να γίνει άδεια αγκαλιά στην άμμο ακόμα ένα σημάδι Και ότι ήθελα κοντα να ρθει δεν λέει με τίποτα να βγεί είναι φεγγάρι τρομαγμένο με έκλεισες μέσα σου εκεί σένα κορμί σαν φυλακή να δραπετεύσω περιμένω Φθινοπώριασε ο άνεμος σε πήρε φθινοπώριασε και απ την καρδία σου η αγάπη μου ξεθώριασε σκοτείνιασε μπράστα μου ο ουρανός Κιτρινίσανε του έρωτα τα φύλλα κιτρινίσανε στο χώμα απλά να πέσω με αφήσανε να πίνω απ τη βροχή σου ο τρελός Ποιος το περίμενε που λες πως θα άφηνε τέτοιες πληγές η νύχτα όταν ξημερώνει και πάνω που ήμασταν εμείς οι νικητές της διαδρομής τώρα κοιτάζουμε την σκόνη Φθινοπώριασε ο άνεμος σε πήρε φθινοπώριασε και απ την καρδία σου η αγάπη μου ξεθώριασε σκοτείνιασε μπράστα μου ο ουρανός Κιτρινίσανε του έρωτα τα φύλλα κιτρινίσανε στο χώμα απλά να πέσω με αφήσανε να πίνω απ τη βροχή σου ο τρελός | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 11-07-2007 στις 22:13. |
||
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΒΥΣΣΟΣ
ΠΟΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΟΛΑΣΗ |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:18.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο