|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1991, ένα αεροπλάνο MD 80 με 100 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από ένα ισπανικό αεροδρόμιο, περιμένοντας να ξυπνήσει ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε αποκοιμηθεί εν ώρα εργασίας! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Όσοι κλαίγονται είναι άξιοι της μοίρας τους. Τέλλλος.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Κι αν δεν έχω καθόλου μυαλόοοοοοοοοοοοοοο,ρε Γιωτούλα το πήρες κι αυτό.
Κι αν δεν έχω καθόλου λεφτάαααααααααααααα,ρε Γιωτούλα θα τα πάρεις(μακάρι)κι αυτά. Είναι ένα χόρτο μαγικό,δώστε μου λίγο για να πιώ,την Γιώτα μου να ονειρευτώ και να φωνάξω ως τον θεό! Γιώτα μου σε αγαπώ,σε αγαπώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικό,σαν το χασίς το isd,για σένα Γιώτα μαστουρώνει ολη η γη,όλη η γη! Γιώτα μου,Γιώτα μου,σε αγαπώ,σε αγαπώ,όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ΄ακολουθώ!Σ΄ακολουθώ,Γιώτ α εδώ,Γιώτα εδώ,Γιώτα εκεί,Γιώτα εκεί, όπου κι αν παίζεις πάντα θα μαστε μαζί,πάντα μαζί! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Το σ' αγαπώ Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Ήμουνα μικρός για τόσα αινίγματα, και όμως τα απάντησα μωρό μου, έκανα με σένα τόσα ανοίγματα, τώρα έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Σου ριξα τα δίχτυα μα δεν πιάστηκες, Ξέρεις να ξεφεύγεις απ' το θέμα, Ίσως έχεις δίκιο που φυλάχτηκες, Απ' το σ' αγαπώ και από μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο αν μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. Σου δωσα τα πάντα κι όμως στάθηκες, Σ' όλα αυτά που μου κρατάς κρυμμένα, Ίσως έχεις δίκιο που αντιστάθηκες, Και στο σ' αγαπώ, μα και σε μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Καπνός Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Δημήτρης Τσούκας Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πιο ζεστό φιλί δεν ένιωσα ξανά και με νικά. Μαζί σου ό,τι έζησα αγκαλιά γερή -Σύμπτωση απλή- που επέζησα. Λες, είναι σκληρό με τόσο εγωισμό και με θυμό. Σε σένα ν' απευθύνομαι αν σε πίστεψα -Εγώ μονάχα εγώ- ευθύνομαι. Τι να πω κι εγώ που όλα τα περίμενα. -Μα, έγιναν αλλιώς που άναβες φωτιές με όλα αυτά που μου 'ταζες. -Μα, έμειν' ο καπνός. Δες, γυρίζω εδώ μετά από καιρό και σου ζητώ ακόμα μια συνάντηση. Μα στα δύσκολα -Δεν έχεις ούτε μια -Απάντηση! |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
παρακαλω οποιος δεν εχει κατι να πει και λεει ακυρα πραματα, να μεταφερεται στο εκτος θεματος. Διαβαστε τους κανονες. Επιτελους.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Επειδή ο κύριος ΤΑΛΟΣ μας τη λέει άσχημα, του αφιερώνω το παρακάτω αξεπέραστο άσμα που το ξανάκουσα τυχαία σήμερα και μου θύμισε κάτι παλιές καλές εποχές καψίματος.....Αψού
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:18.

Υβριδικός τρόπος