|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο φλοιός των δέντρων σεκόγια είναι άφλεκτος. Σε περίπτωση που το δέντρο πάρει φωτιά, τότε αυτή καίει μόνο το εσωτερικό του δέντρου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
πατάω το f1 αλλά δεν βγάζει βοήθεια
![]() ΥΓ: μέχρι να δοθούν περισσότερες πληροφορίες πάω να διευρύνω τις γνώσεις μου στο αμφιθέατρο της καφετέριας ![]() |
![]() And Nothing else matters... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greekfansws : 31-05-2007 στις 13:07. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Επειδή είστε άχρηστοι, άσχετοι και χωρίς ίχνος φαντασίας, περιμένετε να μπουν οι γκεστ σταρς TALOS και gatoni να ξεστραβωθείτε...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Ολα τα αλλα μπορει αλλα αν διαθετω κατι πλουσιο (εκτος απο ταλεντο στην μπαλα ) αυτο ειναι η φαντασια μου! Απλως ειμαι καινουργιος στο κλαμπ!![]() | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Επειδή δεν καταλαβαίνετε,αγαπητοί ανίδεοι,το θέμα αυτό είναι για τους κλαψομούνιδες που βγαίνουν και λένε πράγματα όπως "η γκόμενα μου με άφησε","μωρή κ@ργ*#λα σε αγαπάω δεν το βλέπεις","Λίτσα γύρνα πίσω","Σούλα μην με αφήνεις μόνο μου" και τα σχετικά.
Δηλαδή όποιος έχει φάει χυλόπιτα είτε ευθέως είτε εμέσως,ή όποιον τον παράτησε η γκόμενα του έρχετε εδώ και την κράζει την βρίζει και κλαίει για να τον ακούσουν όλοι οι άλλοι. Παρακαλούνται οι αδερφές να συμετέχουν σε αυτό το θέμα. Οι λεσβίες μόνο αν έχουν φωωτογραφίες... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
αρα μπορω να στειλω και φωτογραφιες μου; ας βοηθησει καποιος ![]() | |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Μίλησε ο άντρακλας τώρα,κομμένα τα αστεία... Ούστ μωρη παντόφλα!
![]() ![]() Λοιπόν,να πάτε να πνιγείτε όλες σας που με θυμάστε όποτε σας κ**λώσει ζώα, ε ζώα. Αλλά βέβαια,όσο κάτι μ@λάκες σας κάνουν όλα τα χατήρια και χαλάνε την πιάτσα ξεθαρρεύετε και το παίζετε και υπεράνω μετά! ![]() Καλά τα λέει ο Κιάμος, μόνο αυτό έχω να πω κι εγώ: Φύγε κι εσύ Στίχοι: Ιορδάνης Καλλίστογλου Μουσική: Γιάννης Μαλλιάς Πρώτη εκτέλεση: Πάνος Κιάμος Το αποφάσισες μου λές για πάντα να μ'αφήσεις και μές στα ξημερώματα ζητάς να μου μιλήσεις ότι κι αν θέλεις να μου πείς δεν έχει σημασία το μόνο που με ενοχλεί που σου'δωσα αξία Φύγε κι εσύ νομίζεις πως με νοιάζει συνήθησα μακρυά σου συνέχεια να χαράζει φύγε κι εσύ συνήθησα μονάχος ήσουν για μένανε θα πώ ακόμη ένα λάθος το πιο μεγάλο λάθος... Τ'αδικιολόγητα ζητάς να μου δικιολογήσεις κάνε στ'αλήθεια ότι θες δε θέλω εξηγήσεις το ήξερα απ'την αρχή δεν ήσουνα για μένα μου φάνηκες αληθινή μα ήσουν ένα ψέμα Φύγε κι εσύ νομίζεις πως με νοιάζει συνήθησα μακρυά σου συνέχεια να χαράζει φύγε κι εσύ συνήθησα μονάχος ήσουν για μένανε θα πώ ακόμη ένα λάθος το πιο μεγάλο λάθος... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
γιατι νομιζω οτι σε νοιαζει και σε κοφτει; ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54.

Ολα τα αλλα μπορει αλλα αν διαθετω κατι πλουσιο (εκτος απο ταλεντο στην μπαλα

cker,burn

Υβριδικός τρόπος