|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ιδιωτική αεροπορική εταιρία American Airlines, αφαίρεσε από κάθε γεύμα των πελατών της μια ελιά, κι εξοικονόμησε 40.000 δολάρια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) |
|
sail away...
|
Πες μας τις προτάσεις σου, τις ουσιαστικές σου προτάσεις, αυτές που εφαρμόζεις εσύ και προσπαθείς να τις εμφυτεύσεις και στον κύκλο σου, αυτές που σου έχουν αποδείξει ότι επιφέρουν θετικές αλλαγές, my friend!
Εγώ, πάντως, για να μην μακρυγορούμε, έχω πειστεί ότι η μάζα (που δυστυχώς είναι μεγάλη και ενίοτε συγκαταλέγομαι και εγώ σ'αυτήν) δεν αντιδρά έμπρακτα! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ, ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει! |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Εγω προσωπικά εαν έβλεπα να γίνεται κάτι ομαδικό θα έκανα πράξεις. Αλλά βλέπω οτι δεν γίνεται εντελώς τίποτα. Κανένας δεν ενδιαφέρεται έμπρακτα να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο κίνημα. Ούτε στο μυαλό του καν.
Οι συνειδήσεις παραμερίζονται για να ικανοποιηθούν άλλες ανάγκες πιο υλικές...! |
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δηλαδή συμφωνείς ότι πρέπει να γίνει κάτι αλλά δεν κάνεις κάτι για αυτό επειδή δεν κάνουν οι άλλοι τίποτα;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ναι, είμαι ρεαλιστής κατά μία έννοια
Δεν αποδέχομαι την κατάσταση αλλά πράττω μόνο όταν υπάρχουν ευνοηκές συνθήκες. |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δεν είναι ρεαλισμός, ραγιαδισμός είναι.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
sail away...
|
Ε, δε μπορεί να πετάς έτσι ένα χαρακτηρισμό και να μένει και ασχολίαστος!
Εκτός από το κλείσουμε την τηλεόραση δηλαδή και να μη διαβάζουμε εφημερίδες, κάτι άλλο υπάρχει; (Γιατί εμένα κανένας πολιτικός δεν ήρθε να μου τάξει κάτι για να τον ψηφίσω! Εαν το έκανε, μπορεί και να το σκεφτόμουν... ) |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι από ανεξάρτητες πηγές. Δεν γίνεται να κάθεσαι στην τηλεόραση και να περιμένεις να αλλάξει κάτι.
"The Revolution Will Not Be Televised" -GIL SCOTT-HERON |
|
|
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
sail away...
|
Anyway, προφανώς δεν υπάρχει αντίδραση στην πράξη παρά μόνο θεωρητικές παραινέσεις! ΟΚ! Ο καθένας όπως μπορεί πορεύεται...
"The revolution will put you in the driver's seat"... When you meet the driver, call me! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:48.

Δεν αποδέχομαι την κατάσταση αλλά πράττω μόνο όταν υπάρχουν ευνοηκές συνθήκες.
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο