|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένας κεραυνός χτυπά κατά 6 φορές περισσότερο άντρες από ότι γυναίκες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1931 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Αrtist: Sonny J
Track: Handsfree Αφιερωμένο στην funky αδελφή μου Μαίρη.... f you hold my hand Things won't be the same If you hold my hand Things are about to change Summer's gone, spring is gone, life goes on and on and I'm just bored to tears If I could find a little space to paint a smile upon my face and hide the years If winter comes and I'm around to see the snow upon the ground, what can I do When I don't have the will to fight the coldness of the summernights are the darkest blue |
|
|
|
|
|
|
#1932 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΜ
Μες της πόλης τα στενά μια χανούμισσα γλυκιά μου ’χει πάρει την καρδιά Αχ Καραπιπερίμ, πιπερίμ, πιπερίμ Αχ Καραπιπερίμ, αμαν έσμερ σεκερίμ θα ’ρθω απόψε να σε κλέψω, δεν αντέχω πια κι ας με τουφεκίσουνε μες στη γειτονιά Αχ Καραπιπερίμ, πιπερίμ, πιπερίμ Έσμερ σεκερίμ, σεκερίμ, σεκερίμ άσε πια τα πλούτη και τον Ιμπραήμ Για τα μάτια της τα δυο υποφέρω και πονώ σκλάβος της θε να γινώ Αχ Καραπιπερίμ, πιπερίμ, πιπερίμ Έσμερ σεκερίμ, σεκερίμ, σεκερίμ άσε πια τα πλούτη και τον Ιμπραήμ |
|
|
|
|
|
#1935 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Το πέτυχα πρωινιάτικα σε ραδιοφωνικό σταθμό και χαιρόμουν μόνη μου..
![]() Σε δύο ρεεεεεε!!Άντε επιτέλους!! Olivia Newton John/John Travolta(Grease)-You're The OneThat I Want |
|
|
|
|
|
|
#1936 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Artist: Chicane
Track: Spirit Aπόλυτα καλοκαιρινό κομματάκι. Φωνητικά από την Jewel.... To βίντεο είναι άψογο.... Someday Someday The spirit of the heart Someday The spirit of the heart To find... To feel you calling your way And someday The miracle will mend You'll know the life that needs the calling to faith. |
|
|
|
|
|
|
#1937 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Coldplay - Talk Oh brother I can't, I can't get through I've been trying hard to reach you Cos I don't know what to do Oh brother I can't believe it's true I'm so scared about the future and I want to talk to you Oh I want to talk to you You can take a picture of something you see In the future where will I be? You can climb a ladder up to the sun Or write a song nobody has sung, or do Something that's never been done Are you lost or incomplete? Do you feel like a puzzle? You can't find your missing piece Tell me how do you feel? Well I feel like they're talking in a language I don't speak And they're talking it to me So you take a picture of something you see In the future where will I be? You can climb a ladder up to the sun Or write a song nobody has sung, or do Something that's never been done, or do Something that's never been done So you don't know where you're going But you want to talk And you feel like you're going where you've been before You'll tell anyone who will listen but you feel ignored Nothing's really making any sense at all Let's talk Let's talk Let's talk Let's talk Γιατί απόψε έπρεπε να την είχα μαζί μου, βόλτα με το Mazda στη παραλιακή... |
|
|
|
|
|
|
#1938 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Artist: Muse
Track: Map Of The Problematique Aφιερωμένο σε ένα φίλο που τραβά λούκι.... Το αφιερώνω και στον αδελφό μου που έχει μια αρρώστια με το εν λόγω κομμάτι. Ίσως το μεγαλύτερο τους κομμάτι.... Και ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια να το βγάλεις σε κιθάρα.... Fear And the panic in the air I want to be free From desolation and despair And I feel Like everything I sow Is being swept away Well I refuse to let you go I can't get it right Get it right Since I met you Loneliness be over When will this loneliness be over? Life Will flash before my eyes So scattered and lost I want to touch the other side And no one Thinks they are to blame Why can't we see When we bleed we bleed the same? I can't get it right Get it right Since I met you Loneliness be over When will this loneliness be over? Loneliness be over When will this loneliness be over? |
|
|
|
|
|
|
#1939 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Στίχοι: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Μουσική: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Πρώτη εκτέλεση: Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος Νύχτα και μέρα, γυρίζω μεσ' τους δρόμους Ζητώ παντ' ο καϋμένος, να βρω παρηγοριά Λαχτάρησα τα χάδια, τα πρώτα μας τα βραδυα Θυμούμαι κάποιες νύχτες με πόνο στη καρδιά Με άλλον μια σμίγεις, γιατί, γιατί να φύγεις Ρωτώ δυστυχισμένος, γιατί να μ' αρνηθείς Δεν πόνεσ' η καρδιά σου, δεν δάκρυσε η ματιά σου Γιατί να με ξεχάσεις και άλλο(ν), να ποθείς Χάνουμαι, σβήνω, δε ξέρω τι θα γίνω Γυρνώ πι' απελπισμένος, στιγμή δεν σε ξεχνώ Θυμόμουν τα φιλιά σου, ζητώ την αγκαλιά σου Με δέρνει ο καϋμός σου και κλαίω και θρηνώ. |
|
|
|
|
|
#1940 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
3 ευχές-Funky
'Ασε με να ζήσω για μένα πάλι θα ξενυχτήσω μπουκάλι θ' ανοίξω και θα γλεντήσω τα όνειρα μου βγαίνουν αληθινά το μέλλον χτίζω κάποιες φορές δακρύζω κάποιες γελάω κάποιες ουρλιάζω κάποιες ελπίζω funky ρυθμός κ έτσι κρατιέμαι ζωντανός απλός αθώος κοινός θνητός κ απέναντι μας κάποιος που την είδε θεός BRIDGE τη ζωή μου ξαναρχίζω κ όλα πίσω θα τ' αφήσω με ένα τραγούδι θα μεθύσω παρ' το ,το ρεφρέν σου το χαρίζω CHORUS άσε με πια να ζήσω τη ζωή μου να χτίσω όπως θέλω εγώ θα περνάω τη ζωή μ στα χέρια κρατώ τη ζωή μου στα χέρια κρατώ τη ζωή μ στα χέρια κρατώ COUPLE 2 άσε με να ζήσω όπως θέλω μέσα απ' τους στίχους μου μηνύματα στέλνω κ είναι τρία ελπίδα ειρήνη ελευθέρια......μ' αυτά να ζεις να σέβεσαι τον εαυτό σου αγαπά τον πλησίον σου τίποτα δεν είναι δικό σου είναι όλα μείον σου κόψε τις συμβουλές βαρέθηκα συνεχώς μου λες και λες μα λες υπερβολές το παραμύθι μου μαζί σου το άφησα στο χθες BRIDGE βαρέθηκα τις συμβουλές σας και όλες τις δήθεν διδαχές σας ήρθε η σειρά μου τώρα πια βαλ 'το να παίξει δυνατά τα ηχεία να πιάνουνε φωτιά CHORUS άσε με πια να ζήσω τη ζωή μου να χτίσω όπως θέλω εγώ θα περνάω τη ζωή μ στα χέρια κρατώ τη ζωή μου στα χέρια κρατώ τη ζωή μ στα χέρια κρατώ(x2) μα το κάνω εγώ ε, πς&&..παιδία το νους σας |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο