|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| "Μικρό παιδί" και "Χοντρός άντρας" ήταν οι κωδικές ονομασίες που είχαν δώσει οι Αμερικανοί στις ατομικές βόμβες που έριξαν στη Χιροσίμα (6/8/45) και στο Ναγκασάκι (9/8/45) | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1951 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Τα σπάει το βιντεάκι Neacel!
|
|
|
|
|
|
|
#1952 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Για το κορίτσι μου που ήταν μελαγχολικό εχτές...
Γιάννης Χαρούλης - Σύννεφα του γιαλού http://www.youtube.com/watch?v=jTQ2s3s94IQ Τη θλίψη απ' τα μάτια μου να πάρεις και να τη ρίξεις στου πελάγου το βυθό κι αν τύχει μες σ'ανέμους να χαθώ μη μ'αρνηθείς, μη μ'αποπάρεις Το πιο ακριβό σου χάδι να μου δώσεις κι αν η λαχτάρα σου κουρσέψει το κορμί αιτία, πρόφαση να γίνει κι αφορμή ποτέ μη μ'αρνηθείς, μη με προδώσεις Σύννεφα του γυαλού θε ν'αρματώσω θα'μαι στο πλάι σου και ας ματώσω Σύννεφα του γυαλού θε ν'αρματώσω θα'μαι στο πλάι σου και ας ματώσω θα'μαι στο πλάι σου..... Την πιο βαθιά ανάσα μου να νιώσεις σαν άρωμα φερμένο απ'τη βροχή κι αν γίνει τ΄όνειρο ταξίδι και ευχή που αγάπησες πολύ, μη μετανιώσεις |
|
|
|
|
|
|
#1954 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Georgia
Track: Ode To 99 Πολλοί αλλοδαποί φίλοι μου με ρώταγαν τι σημαίνει ode. Οde comes from the greek word Ωδή which means a lyrical poem τους ξηγούσα. Ε αυτό είναι και αυτό το τραγούδι. Ένας ύμνος στον ήχο που χε το αγαπημένο μου γένος μουσικής το 1999. Απ' αυτά τα κομμάτια που είτε τα αγαπάς, είτε τα σιχαίνεσαι. Είναι σαν να έβαλε η Georgia σε ένα μίξερ τον ήχο του Τιεστο των τελών των 90's, του Ferry Corsten και του Armin. Κομματούκλα, με επικ διάθεση, εγχορδα ένα τεράστιο breakdown και σπουδαία μελωδία. Aυτά δηλαδή που αγαπήσαμε.... Πραγματικά ένα από τα τοπ κομμάτια φέτος.... |
|
|
|
|
|
|
#1955 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Jose Amnesia feat Jennifer Rene-Invincible
And I feel Invincible. You make me... Love me. I feel Invincible. Completely unethical. As I walk into this room. The power of fire is just not avoidable. So unattainable. Gawd, I love how you make me feel... Love me. Just love me. Love me. Love me And I feel Invincible. You make me... Love me. I feel Invincible. Completely unethical. As I walk into this room. The power of fire is just not avoidable. So unattainable. |
|
|
|
|
|
|
#1956 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Jose Amnesia Feat. Jennifer Rene
Track: Louder (Robert Nickson STFU Remix) To καλύτερο κομμάτι του Jose Amnesia. Ανώτερο από το προαναφερθέν Invincible (Sied van Riel Remix). ....Can you feel it It is calling in the air (You're not killin' me Ohh... I need You Always I found, I feel And I don't know what to do) Bring this up, louder Bring this up, louder I need to speak up, I need to speak up I need to speak up, I need to speak up I cannot sleep, I need to find you Can you feel it It is calling in the air I need to speak up, I need to speak up I need to speak up, I need to speak up I cannot sleep, I need to find you I need to speak up, I need to speak up I need to speak up, I need to speak up I cannot sleep, I need to find you Bring this up Bring this up, louder Can you turn it up Bring this up Bring this up, louder |
|
|
|
|
|
|
#1958 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Δεν είμαι άλλος Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος Πρώτη εκτέλεση: Χρήστος Θηβαίος Πίσω απ' το φως της μουσικής που ταξιδεύεις είσαι ολόκληρη αργεντίνικο ταγκό Και μήτε στ' όνειρό σου πια δε με γυρεύεις όπως παλιά μ' ένα σκοπό χερουβικό Και για τον κόσμο που μισείς δεν είμαι άλλος Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός άλλοι νομίζανε πως ήμουνα μεγάλος κι από σπουργίτι θα γινόμουνα αετός Μες τα νεκρά τα καφενεία ρίχνει χιόνι κι εγώ πενθώ την ερημιά ενός φιλιού που σαν το ρούχο η αγάπη μας παλιώνει κι είναι σαν ήχος χαλασμένου πιστολιού Και για τον κόσμο που μισείς δεν είμαι άλλος Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός άλλοι νομίζανε πως ήμουνα μεγάλος κι από σπουργίτι θα γινόμουνα αετός Και για τον κόσμο που μισείς δεν είμαι άλλος Και για τον κόσμο που αγαπάς δεν είμαι αυτός άλλοι νομίζανε πως ήμουνα μεγάλος κι από σπουργίτι θα γινόμουνα αετός |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:21.

....

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο