|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα ...σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#692 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Do you know?-Enrique Iglesias
Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away. Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed. If birds flying south is a sign of changes At least you can predict this every year. Love, you never know the minute it ends suddenly I can’t get it to speak Maybe finding all the things it took to save us I could fix the pain that bleeds inside of me Look in your eyes to see something about me I’m standing on the edge and I don’t know what else to give. Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away. Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed. How can I love you How can I love you How can I love you How can I love you . . . . If you just don’t talk to me, babe. I flow through my act The question is she needed And decide all the man I can ever be. Looking at the last 3 years like I did, I could never see us ending like this. Seeing your face no more on my pillow Is a scene that’s never happened to me. But after this episode I don’t see, you could never tell the next thing life could be Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away. Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed. Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away. Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed. Do you know, Do you know, Do you know, Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away. Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed. |
|
|
|
|
|
#693 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=_bRRFgYdSmY
Στα παράξενα όνειρά μου αλεξίπτωτο φοράω σαν χρυσόσκονη κλεμμένη στον αέρα με σκορπάω. Ένα μάτι θηλυκό δε δακρύζει να με σώσει κι είναι ελεύθερη και κρύα κι αχαλίνωτη η πτώση. Δεν υπάρχει γυρισμός, όλοι τρέχουν κι εγώ μέσα με ξεγέλασε ξανά η ανάμνηση η μπαμπέσα. Το '80 μ' έχει αφήσει τη φωτιά να ξανανάψω, τις παλιές εκείνες μνήμες μάλλον πρέπει να τις κάψω. Κι εκείνο το φιλί ένα άγγιγμα με ρίγος τόσα χρόνια μακριά ο καιρός φαίνεται λίγος. Τότε το γλυκό μεθύσι ήταν κάτι σαν αστείο τώρα όλα σιωπηλά κι ένα λίκνισμα γελοίο. Το βυνίλιο ξεθωριάζει και χαϊδεύω τις στροφές του δάσκαλος ο χρόνος και ανίερες οι ουλές του. Ξένος παρατηρητής λέω πια πως δε φοβάμαι μα τα λάθη σαν ταινία μπρος στα μάτια μου περνάνε. Τις φωνές από τα λάθη κάποιος πρέπει να φιμώσει κι είναι ελεύθερη και κρύα κι αχαλίνωτη η πτώση. Να μαι μόνος μεθυσμένος πάλι να ονειροπολώ με ναυάγια αναμνήσεων φτιαγμένα από φελό. Τί να φταίω που γεννήθηκα αγόρι με φτερά και το κάθε υγρό όνειρό μου. Μένει. Δε με διαπερνά. Και χαζεύοντς τον batman τον coyot και τον ten-ten διαπιστώνω πως δεν είμαι με τους μεν ούτε με τους δεν κι ονειρεύομαι στον κόσμο κάτι πράγματα μικρά που ο ήλιος τα γεμίζει με μια δύσκολη ομορφιά. Α! Α! ʼνοιξε τα μάτια σου μάζεψ' τα κι ένωσε τα κομμάτια σου. Μπορείς ακόμα. Βγες από το ψυχοφθόρο τέρμα κι όρμα. Αναζήτησε το σοκ που θα σε βγάλει από το κώμα. Βάλε σε μια σειρά τα πράγματα μεσ' στο κεφάλι σου ποτέ δεν είναι αργά για να πιστέψεις στις δυνάμεις σου. Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να σε σώσει... Να δώσει ένα τέρμα σ'αυτή την καταραμένη πτώση! Τις φωνές από τα λάθη κάποιος πρέπει να φιμώσει κι είναι ελεύθερη και κρύα κι αχαλίνωτη η πτώση. |
|
|
|
|
|
#694 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Scorpions-Humanity
Humanity Auf wiedersehen It's time to say goodbye The party's over As the laughter dies An angel cries Humanity It's au revoir to your insanity You sold your soul to feed your vanity Your fantasies and lies You're a drop in the rain Just a number not a name And you don't see it You don't believe it At the end of the day You're a needle in the hay You signed and sealed it And now you gotta deal with it Humanity Humanity Goodbye Goodbye Be on your way Adios amigo there's a price to pay For all the egotistic games you played The world you made Is gone You're a drop in the rain Just a number not a name And you don't see it You don't believe it At the end of the day You're a needle in the hay You signed and sealed it And now you gotta deal with it Humanity Humanity Goodbye Goodbye Run and hide there's fire in the sky Stay inside The water's gonna rise and pull you under In your eyes I'm staring at the end of time Nothing can change us No one can save us from ourselves You're a drop in the rain Just a number not a name And you don't see it You don't believe it At the end of the day You're a needle in the hay You signed and sealed it Now you gotta deal with it Humanity Humanity Humanity Goodbye Goodbye Goodbye Goodbye |
|
|
|
|
|
|
#698 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
System of a down-Lonely Day
Such a lonely day And it’s mine The most loneliest day of my life Such a lonely day Should be banned It’s a day that I can’t stand The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day Shouldn’t exist It’s a day that ill never miss Such a lonely day And it’s mine The most loneliest day of my life And if you go I wanna go with you And if you die I wanna die with you Take your hand and walk away The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day And it’s mine It’s a day im glad I survived |
|
|
|
|
|
|
#699 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
O ύμνος στην μοναξιά. Της μεγαλύτερης φοβίας του σύγχρονου ανθρώπου. Αφιερωμένο σε ένα φιλαράκι που από τότε που χώρισε πρέπει να το έχει ακούσει πάνω από 100 φορές.....
Με λόγια που χτυπούν και μουσική που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Όταν το χιπ χοπ είχε ουσία και δεν ήταν όλο yo, λεφτά, γκόμενες και μόστρα....... Αφιερωμένο στον φίλο μου και σε όποιους είναι χιπ χοπερς και ξέρουν τι τους γίνεται.... FF.C. - Άδειο Σκηνικό Όταν η μέρα τελειώνει και μένω πάλι μονάχος κάνω βουτιά στο σκοτάδι ναι σε άγνωστο βάθος το μυαλό μου θολώνει και μένει μόνο το άγχος αν όντως βρήκα το σωστό ή μήπως έκανα λάθος άλλη μια μέρα τελειώνει άλλη μια μάχη αρχίζει το παρόν με πληγώνει αν και το μέλλον φοβίζει οι σκέψεις συνεχίζουν πάλι να ματώνουν το μυαλό μου και είναι τόσοι αυτοί που δήθεν νοιάζονται για το καλό μου έτσι στο ψέμα βάζω τέρμα στα system βάζω παύση το χαμόγελο μου έχει παγώσει μα το μυαλό μου δεν έχει ξεχάσει τώρα σε μια στιγμή νιώθω να αγγίζω όσα έχω χάσει σε μια ύστατη προσπάθεια το μυαλό μου ν’ αποδράσει μήπως ξέρετε ότι όλα κινούνται γύρω μου σε γρήγορο ρυθμό νιώθω τόσο μόνος χααα και τον έλεγχο ψάχνω να βρω και αντιδρώ να βρω πώς να το δω πατώντας στο κενό μπορώ το όνειρο απατηλό σαν πτώση στον γκρεμό στον γκρεμό μοιάζει να πέφτω σε ένα ατέλειωτο κενό πρωταγωνιστής σε άδειο σκηνικό στο γκρεμό μοιάζει να πέφτω σε ένα ατέλειωτο κενό και είμαι ακόμα είμαι ακόμα εδώ Στον γκρεμό μοιάζει να πέφτω σε ένα ατέλειωτο κενό σαν θηλιά στον λαιμό κανένα περιθώριο η μοναξιά πισώπλατα και ύπουλα χτυπά πρέπει να βρω τρόπο κάπως να σπάσω τα δεσμά σου ‘χει τύχει ποτέ να νιώθεις μόνος μέσα στο πλήθος παρέα μου στίχος και ο ήχος η ψυχή μου σαν πλήθος που βιάζεται για να εξηγήσει το ανεξήγητο να βρει την έξοδο στον λαβύρινθο εσύ και γω διέξοδο βρίσκω μέσα από την μουσική ντο ρε μι απόγνωσης κραυγή που έχει εξαφανιστεί στη ζωή στο σχολείο κάθε μάθημα είναι πολύτιμο και αν δεν το πιάσεις με την πρώτη πληρώνεις το αντίτιμο μονός με τις φοβίες σου αντιμέτωπος με όλα σου τα λάθη σε κυριεύει η μοναξιά ο ήλιος έδυσε εχάθη σου κάνουν παντού όμως στο μέλλον τι θα γίνει ποιος είναι αυτός που φταίει και ποιος αυτός που θα σε κρίνει αφού απ’ τη μοναξιά το μόνο πράγμα που διαλέγεις σαν μέσο διαφυγής το κάνω και γω κάποιες φορές αλλά ποτέ θα κουραστείς σε κάθε λύπη σε κάθε χαρά παραμονεύει η μοναξιά σε ξεγελά στην αρχή φαίνεται γλυκιά όμως μετά αφιλόξενη και πικρή μεταμορφώνεται σε εξορία αλλάζει πρόσωπο ξαφνικά τώρα μοιάζει με τιμωρία μα τι ειρωνεία έπεσες στην παγίδα ναι αντιστράφηκαν οι ρόλοι όμως δυστυχώς χάνουμε όλοι στον γκρεμό μοιάζει να πέφτω σε ένα ατέλειωτο κενό πρωταγωνιστής σε άδειο σκηνικό στο γκρεμό μοιάζει να πέφτω σε ένα ατέλειωτο κενό και είμαι ακόμα είμαι ακόμα εδώ Τα λόγια τα έγραψα μονος οπότε υπάρχουν κάποια λαθάκια..... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#700 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Ilse DeLange
Track: The Great Escape (Armin van Buuren Remix) Υπέροχο remake στο τραγούδι της Ilse DeLange από τον Armin.... Αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως το κομμάτι.... Το βίντεο είναι από event Armin Only και είναι εκεί που πρωτοπαρουσιάστηκε το κομμάτι The leaves will fall again The wind comes crawling in The rain with all its sin Captures me again The words it threw my way Filled my soul with pain My anger into space Almost finds its way again Questions to embrace Feelings that you'll face In this holy land A desert made of quicksand Streets that lead you there Places of your fear Some force, pulls you in The shadow world If you just talk to me If you just look at me We’ll be all right We’ll be all right We’ll be all right From an empty face The smile wiped away Eyes that never see Blind the deepest me Act a small charade Words you can’t explain Silence louder than the doubt Lingers in the sound If you just talk to me If you just look at me We’ll be all right We’ll be all right We’ll be all right About the time I made the great escape I was falling, falling, falling from heaven In every picture that I drew I saw you Falling, falling, falling from heaven I got down on my knees and prayed I was calling, calling, calling to heaven Just in time I made the great escape I was falling, falling, falling from heaven About the time I made the great escape I was falling, falling, falling from heaven In every picture that I drew I saw you Falling, falling, falling from heaven I got down on my knees and prayed I was calling, calling, calling to heaven Just in time I made the great escape I was falling, falling, falling from heaven |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:36.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο