![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
Καταπληκτικό τραγούδι,στίχοι,μουσική,απ το album Images and Words
Dream Theater-Pull Me Under Απο το Tokio Tapes του 1978,τρομερός ήχος και ερμηνεία.. Scorpions-We'll Burn The Sky |
Children of Bodom - Hate Me
I was born in ashes of molten hatred Raised by the demons in abodes of the end The Reaper's scythe I fall upon to light my path Wrecked by mangled wounds of life I have become the resurrection of the evil one 'Y know that I don't fucking care If I live or die I need a preaching fire to get away with my sins I despise everything I see Ain't got respect for humanity Never lived or wanted immortality The reaper's shadow I fall upon to obscure my path Every day I'm being battered up until I bleed You mother-fuckers just leave me be Ya' could never give me cure for the pain I feel inside I need a preaching fire to get away with my sins I despise everything I see I dont give a fuck if you Hate Me! Led by the Reaper I walk in the night Show me the way to your kingdom come! I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol I'm embodiment of antichrist I'm living for my own demise I hate I was born in ashes of molten hatred Raised by the demons in abodes of the end The Reaper's scythe I fall upon to light my path Wrecked by mangled wounds of life I have become the resurrection of the evil one 'Y know that I don't fucking care If I live or die I need a preaching fire to get away with my sins I despise everything i see I dont give a fuck if you Hate Me! Led by the Reaper I walk in the night Show me the way to your kingdom come! I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol I'm embodiment of antichrist I'm living for my own demise If you Hate Me! |
Να με προσέχεις-Πορτοκάλογλου-Τσαλιγοπούλου
Στον χελωνοδαμαστη.. Έλα κοντά μην κάνεις πίσω το χέρι κράτα μου στα σκοτεινα Έλα κοντά να σου μιλήσω γι'αυτά που μέσα δεν χωράνε πια Να με προσέχεις γιατί έχω πέσει χαμηλά,έχω πέσει χαμηλά μάτια μου γλυκά να με αντέχεις να με προσέχεις μέχρι να σηκωθώ ξανά λίγο ακόμα μοναχά μάτια μου γλυκά να με αντέχεις να με προσέχεις Έλα κοντά το κόσμο κρύψε τον κόσμο αυτό που μου ζητά πολλά Έλα κοντά μια σπίθα ρίξε να βγει απ΄την στάχτη μου ξανά φωτιά Να με προσέχεις γιατί έχω πέσει χαμηλά,έχω πέσει χαμηλά μάτια μου γλυκά να με αντέχεις να με προσέχεις μέχρι να σηκωθώ ξανά λίγο ακόμα μοναχά μάτια μου γλυκά να με αντέχεις να με προσέχεις |
Σταμάτης Γονίδης - Και με πιάνουν τα κλάματα
Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης Μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος Αφιερωμένο σε εκείνον.http://farm1.static.flickr.com/48/17...d7be236055.jpg Έρχεται νύχτα και είμαι μόνος τίποτα δε με ενδιαφέρει Εγώ ακόμα την ζητώ κι εκείνη λέει, δε με ξέρει Και με πιάνουν τα κλάματα που 'μαι μόνος χαράματα οι αναμνήσεις φαντάσματα της ζωής μου χαλάσματα Έρχεται νύχτα και παγώνω στη μοναξιά μου είμαι χαμένος Έκανα λάθος και πληρώνω να 'μαι για σένα τώρα ξένος Και με πιάνουν τα κλάματα που 'μαι μόνος χαράματα οι αναμνήσεις φαντάσματα της ζωής μου χαλάσματα |
Διαβάζω και με έχει πιάσει νοσταλγία λίγο :rofl:
Ξύλινα Σπαθιά Δυο κομματια σε παρομοιο mood και ίσως τα καλύτερα τους κομμάτια. Το ενα αφιερωμενο στον Pippo9 που ναι φαν του Παυλίδη και το δεύτερο αφιερωμένο σε μένα και μόνο.... Φωτιά στο λιμάνι Θα 'μαι πάντα εγώ μεσ' στο όπλο σου η σφαίρα να σκοτώνεις αυτούς που σκοτώνουν τη μέρα με τα μαύρα γυαλιά και το άσπρο φουστάνι να κοιτάς μακριά τη φωτιά στο λιμάνι Ξέρω ένα παιδί που μου λέει πως σε ξέρει ότι είχατε δει ένα τρελό καλοκαίρι στο κομμάτι που λείπει απ' το σπασμένο καθρέφτη στο λιμάνι φωτιά, τον ήλιο πάλι να πέφτει Κόκκινα σύννεφα στον ουρανό κι εσύ γελάς Γελάς καθώς το πλοίο πλησιάζει σαν θηρίο και μου λες λοιπόν θυμήσου μη πετάξεις τη ζωή σου στα σκυλιά... Γελάς γιατί σε θέλω κατεβάζεις το καπέλο και μου λες λοιπόν θυμήσου σαν ταινία η ζωή σου να κυλά... Θα 'μαι πάντα εγώ μέσ' στο όπλο σου η σφαίρα να χτυπάς το νερό να χτυπάς τον αέρα να θυμάσαι ξανά όσα είχαμε κάνει τις φωτιές στα ντεπό τη φωτιά στο λιμάνι Aτλαντίς Στο νησί τις γαλάζιες νύχτες, μες στα bar αγκαλιά ξωτικά καθάρματα. Mου 'χες πει πως θα 'ρθεις και ήρθες. Ατλαντίς στο βυθό φωτισμένα άρματα. Μπρός στα μάτια μου περνάνε, φωσφορίζουνε και πάνε... Στο νησί τις γαλάζιες νύχτες, μες στα bar τα παιδιά σε κοιτάν ανύποπτα, Mε ρωτάν από που να ήρθες, δεν θα πω ποτέ σε κανέναν τίποτα. Μπρός στα μάτια μου περνάνε, φωσφορίζουνε και πάνε... Στις βιτρίνες που μου φέρνουν ζάλη, στις οθόνες που χτυπάν τα κομπιούτερ γράμματα, καθρεφτίζεσαι μπροστά μου πάλι, Ατλαντίς στο βυθό φωτισμένα άρματα... |
και εγω προσπαθω να διαβασω αλλα δεν την παλευω...
|
David Guetta ft Tara McDonald-Delirious
Seems to me like the days are getting longer For everyone there's no fun when there's no time to sleep Working on and on for a day in the sun Counting down the days to it stops (every day) Can you hear us? Watch the sun on my skin And the world that I'm in Makes me delirious Can you hear us? With a smile on my face And it's far to complete I'm delirious Can you hear us? Watch the sun on my skin And the world that I'm in Makes me delirious Can you hear us? With a smile on my face And it's far to complete I'm delirious Take me away make me a holiday! Delirious Take me away make me a holiday! Delirious Under the sun I feel I'm getting stronger Time to rewind my mind and recharge my batteries 'Cause it takes so long And too soon it's gone Holding back the days to my reality (yeah) Take me away, make me a holiday Take me away, make me a holiday Delirious |
Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι Στίχοι: Μανώλης Φάμελος Μουσική: Μανώλης Φάμελος Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Φάμελος Αυτός είναι ο ήλιος που ποθούσα να δω ο έξω κόσμος βιαστικά μεγαλώνει βιάζομαι να πετάξω και γω στον ουρανό σαν ασημένιο μπαλόνι Ο ορίζοντας άνοιξε σαν αγκαλιά και γω θα τρέξω σ' άγνωστα μέρη Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι πηδά στο δρόμο απ' των σπιτιών τις σκεπές είναι παιδί και με τραβάει απ' το χέρι στο τέλος όλες οι υπόγειες στοές βγάζουν σ'ένα φωτεινό καλοκαίρι Σ' αυτήν την κατήφεια δεν χωρούσα να ζω στους άλλους να βρίζω τα δικά μου τα χάλια η αλήθεια μου έγινε θηλειά στο λαιμό και η αγάπη γύρω απ' την καρδιά μου τανάλια Ας σβήσει απ' το στήθος μου αυτή η σκιά όσα ο καιρός είναι να φέρει θα φέρει Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι πηδά στο δρόμο απ' των σπιτιών τις σκεπές είναι παιδί και με τραβάει απ' το χέρι στο τέλος όλες οι υπόγειες στοές βγάζουν σ'ένα φωτεινό καλοκαίρι Κι αν κάτι όλα μέσα μου τα βρίσκει λειψά και κάθε γιορτή ένα σαχλό καρναβάλι ας στριμωχτεί στη σκοτεινή του σπηλιά να περιμένει το φθινόπωρο πάλι Τώρα ο ορίζοντας άνοιξε σαν αγκαλιά και γω θα τρέξω σ' άγνωστα μέρη Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι πηδά στο δρόμο απ' των σπιτιών τις σκεπές είναι παιδί και με τραβάει απ' το χέρι κι οι σκόρπιες άκρες μου ενώνονται δες |
Νοσταλγία http://www.stixoi.info/skin/images/misc/back2.gif
Στίχοι: Λευτέρης Πλιάτσικας Μουσική: Λευτέρης Πλιάτσικας Πρώτη εκτέλεση: Όναρ Βαδίζω και δεν ακούω πια τα βήματα γύρω μου τώρα τα πάντα έχουν παγώσει τι σημασία να δώσω στα μηνύματα η νύχτα πιο βαθιά με έχει καρφώσει. Μην κοιμηθείς ίσως να μην ξαναβρεθούμε έχω ακόμα τόσα να σου πω μην κοιμηθείς ίσως να μην ξαναβρεθούμε σου έχω φυλάξει το πιο μεγάλο σἁγαπώ. Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου έζησα ολόκληρη ζωή τώρα το ξέρω έχεις αλλάξει μα νοσταλγώ ότι έχει πια χαθεί. Δεν έχουμε καιρό να θυμηθούμε γυρίζουνε όλα σε τρελή τροχιά στην θέα του Δεκέμβρη πιάνεις το χιόνι Χριστούγεννα φωτίζονται ξανά. Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου έζησα ολόκληρη ζωή τώρα το ξέρω έχεις αλλάξει μα νοσταλγώ ότι έχει πια χαθεί. |
Αφιερωμένο στην κολλητή μου και σε μένα,τις τρελάρες!!;D
Rodolfo Chikilicuatre-Baila el Chiki Chiki |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin