![]() |
Απάντηση: Πες μας τι νιώθεις με ένα τραγουδάκι
@Elina ευχαριστώωωωωωω!!!;D Το χω βάλει και σε θέση που θες δεν θες το βλέπεις..;D
Αν και στα σημεία που τσιρίζει δεν μ' αρέσει και τόσο,είναι ωραίο τραγουδάκι!! Ναυσικά ft Λουλα-Ένα Σπασμένο Φτερό Ένα σπασμένο φτερό μου γιατρεύω και χάνομαι Δεν έχω κρύψει ποτέ μου αυτό που αισθάνομαι Αισθάνομαι στο δέρμα την ένταση στο τέρμα Περιμένει στη γωνία μια καινούργια κοινωνία Νέα τάξη των πραγμάτων ξημερώνει τέλος πάντων Περιμένει στη γωνία μια καινούργια εμπειρία Τα ρολόγια πάνε πίσω είναι ώρα για να ζήσω Κοινωνία στη γωνία όλοι στην παρανομία Όλοι μες στην αμαρτία και μετά στην εκκλησία Κοινωνία δανεισμένη απ' τα χρέη της πνιγμένη Έξι μέρες ναρκωμένη και το Σάββατο να βγαίνει Ένα σπασμένο φτερό μου γιατρεύω και χάνομαι Δε σταματάω ποτέ μου για αγάπη να ψάχνομαι Να ψάχνομαι ακόμα για όνειρα και χρώμα Δεν περιμένω άλλο Περιμένει στη γωνία μια καινούργια κοινωνία Νέα τάξη των πραγμάτων ξημερώνει τέλος πάντων Περιμένει στη γωνία μια καινούργια εμπειρία Τα ρολόγια πάνε πίσω είναι ώρα για να ζήσω Περιμένει στη γωνία μια καινούργια κοινωνία Νέα τάξη των πραγμάτων ξημερώνει τέλος πάντων Περιμένει στη γωνία μια καινούργια εμπειρία Τα ρολόγια πάνε πίσω είναι ώρα για να ζήσω Κοινωνία γκλαμουράτη στη βιτρίνα η απάτη Θέλει Αλβανό εργάτη και Ρωσίδα στο κρεβάτι Κοινωνία ετοιμάσου να σε φάνε τα παιδιά σου Έρχεται το νέο αίμα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα Δεν περιμένω άλλο |
Into dust-Mazzy star
.... Still falling Breathless and on again Inside today Beside me today Around broken in two till you eyes shed Into dust Like two strangers Turning into dust till my hand shook with the way I fear I could possibly be fading Or have something more to gain I could feel myself growing colder I could feel myself under your fate Under your fate It was you breathless and tall I could feel my eyes turning into dust And two strangers turning into dust Turning into dust |
Artist: Jan Vayne
Track: Fruits & Passion (Armin van Buuren's Downtempo Mix) Τραγούδι κατάλληλο για ξεκούραση αλλά και περισυλλογή.... Όσοι το ακούσετε και σας θυμίσει κάτι είναι βασισμένο το κομμάτι στο Gymnopedie No.1 του Erik Satie |
Ιστορικό τραγούδι. ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ με όλα τα γράμματα κεφαλαία...
Η πρώτη εκτέλεση δεν υπάρχει οπότε βάζω μία που τραγουδάνε Μακεδόνας-Κούκα-Ασλανίδου κι άλλη μία από το αφιέρωμα στο ζεϊμπέκικο των Μητροπάνο-Αδαμαντίδη-Μπάση. Στων αγγέλων τα μπουζούκια Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Δημητριάδης & Ελένη Τσαλιγοπούλου ( Ντουέτο ) Κάποιοι φίλοι μας τις νύχτες που τους λεν αλήτες και μας βλέπουν και μας γνέφουν απ' τους ουρανούς έρχονται μες στα σκοτάδια σαν τους λωποδύτες παίζουν και πονούν και μας τραγουδούν τα κιτάπια τους που δεν τα πιάνει ο νους Στων αγγέλων πάμε πάμε τα μπουζούκια που είναι σαν τις μέρες τις βυζαντινές πέταξε τα μαύρα τα γνωστά σου λούσα και βάλε στην ψυχή σου ανθρώπινες φωνές Κάποιοι άγνωστοι τις νύχτες χρόνια ισοβίτες ψέλνουνε κάτι τραγούδια αγιασμένα πια στου παράδεισου την πύλη σαν τους αλφαμίτες τα τραγούδια τους και το χάδι τους τα τραγούδια τους μας λεν και κλαιν σιγά Στων αγγέλων πάμε πάμε τα μπουζούκια που είναι σαν τις μέρες τις βυζαντινές πέταξε τα μαύρα τα γνωστά σου λούσα και βάλε στην ψυχή σου ανθρώπινες φωνές Κάποιοι φίλοι μας τις νύχτες που τους λεν αλήτες και μας βλέπουν και μας γνέφουν απ' τους ουρανούς έρχονται μες στα σκοτάδια σαν τους λωποδύτες παίζουν και πονούν και μας τραγουδούν τα κιτάπια τους που δεν τα πιάνει ο νους |
Metallica - Until it sleeps Where do I take this pain of mine I run but it stays right by my side So tear me open and pour me out There's things inside that scream and shout And the pain still hates me So hold me until it sleeps Just like the curse, just like the stray You feed it once and now it stays Now it stays So tear me open but beware There's things inside without a care And the dirt still stains me So wash me until I'm clean It grips you so hold me It stains you so hold me It hates you so hold me It holds you so hold me Until it sleeps So tell me why you've chosen me Don't want your grip, don't want your greed Don't want it I'll tear me open make you gone No more can you hurt anyone And the fear still shakes me So hold me, until it sleeps It grips you so hold me It stains you so hold me It hates you so hold me It holds you, holds you, holds you until it sleeps (x4) I Don't want it want it want it want it want it No So tear me open but beware There's things inside without a care And the dirt still stains me So wash me 'til I'm clean I'll tear me open make you gone No longer will you hurt anyone And the hate still shapes me So hold me until it sleeps |
Διθέσιο Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Νίκος Αντύπας Πρώτη εκτέλεση: Άλκηστις Πρωτοψάλτη Ακριβό μου διθέσιο καλό μου αμάξι Που περνάς απ' τ' απαίσιο ξυστά Κινητήρα και πλαίσιο στα 'χω πειράξει Για να τη βγεις πιο μπροστά Τη στιγμή που σ' αγόραζα για να τριπάρω Το κενό μου εξαγόραζα δειλά Την καρδούλα που χώρισα ίσως να πάρω Σ' άλλη ζωή πιο καλά Μη με πας απ' το σπίτι τ' ακούς, στο Θεό να με πας Μυρωδιά καταλύτη εσύ μοναχά μ' αγαπάς Α, ρε, χρόνε αλήτη που ανθρώπους κι αγάπες σκορπάς Μη με φέρνετε σπίτι τ' ακούς, κάπου αλλού να με πας Στο λευκό σου αερόσακο θα ξαγρυπνήσω Μ' αφημένο το πρόσωπο σκοπιά Σ' ένα πάρκιγκ απρόσωπο θ' αποφασίσω Ποιόν εαυτό θα 'χω πια Θα γυαλίζουν οι ζάντες σου με το φεγγάρι Δοκιμή στις αβάντες σου μικρό Το μηδέν στο διακόσα μας ποιος θα το πάρει Μ' όλη τη γη στο φτερό Μη με πας απ' το σπίτι τ' ακούς, στο Θεό να με πας Μυρωδιά καταλύτη εσύ μοναχά μ' αγαπάς Α, ρε, χρόνε αλήτη που ανθρώπους κι αγάπες σκορπάς Μη με φέρνετε σπίτι τ' ακούς, κάπου αλλού να με πας |
Eleanor Rigby-Godhead
το αγαπημενο μου τραγούδι απο σκαθάρια σε διασκευή φυσικα..Λίγο freaky η εμφάνιση του τραγουδιστη αλλα το προσπερνω:P Ah, look at all the lonely people Eleanor Rigby picks up the rice in the church where a wedding has been Lives in a dream Waits at the window, wearing the face that she keeps in a jar by the door Who is it for? All the lonely people Where do they all come from ? All the lonely people Where do they all belong ? Father McKenzie writing the words of a sermon that no one will hear No one comes near. Look at him working. Darning his socks in the night when there's nobody there What does he care? All the lonely people Where do they all come from? All the lonely people Where do they all belong? Eleanor Rigby died in the church and was buried along with her name Nobody came Father McKenzie wiping the dirt from his hands as he walks from the grave No one was saved All the lonely people Where do they all come from? All the lonely people Where do they all belong? |
Artist: Demis Roussos
Track: Forever And Ever Aφιερωμένο στο Αστρολάβο που ναι ίδιος ο Ντέμης Ρούσσος....:rofl: 70's pop. Σπουδαίο κομμάτι.... Ever and ever, forever and ever you'll be the one That shines in me like the morning sun. Ever and ever, forever and ever you'll be my spring, My rainbow's end and the song I sing. Take me far beyond imagination. You're my dream come true, my consolation. Ever and ever, forever and ever you'll be my dream, My symphony, my own lover's theme. Ever and ever, forever and ever my destiny Will follow you eternally. Take me far beyond imagination. You're my dream come true, my consolation. Ever and ever, forever and ever you'll be the one That shines in me like the morning sun. Ever and ever, forever and ever my destiny Will follow you eternally |
Linkin Park-Leave out all the rest
I dreamed I was missing You were so scared But no one would listen Cause no one else cared After my dreaming I woke with this fear What am I leaving When I'm done here So if you're asking me I want you to know [Chorus] When my time comes Forget the wrong that I've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest Don't be afraid I've taking my beating I've shared what I've made I'm strong on the surface Not all the way through I've never been perfect But neither have you So if you're asking me I want you to know [Chorus] When my time comes Forget the wrong that I've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest Forgetting All the hurt inside you learned to hide so well Pretending Someone else can come and save me from myself I can't be who you are [Chorus] When my time comes Forget the wrong that I've done Help me leave behind some Reasons to be missed Don't resent me And when you're feeling empty Keep me in your memory Leave out all the rest Leave out all the rest Forgetting All the hurt inside you learned to hide so well Pretending Someone else can come and save me from myself I can't be who you are I can't be who you are |
Ένα σχετικά παλιό και όχι ιδιαίτερα γνωστό τραγούδι του Δάντη. Και η studio εκτέλεση μου αρέσει πολύ αλλά στη συγκεκριμέμη live ερμηνεία πραγματικά δίνει ρέστα...
Το όχημα του δήμου Στίχοι: Σάνυ Μπαλτζή Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Χρήστος Δάντης Νύχτα κάπου στην Ομόνοια Έφευγε από καβγά Άσκοπα ριμάδια χρόνια Που της τάξανε πολλά Έκρυβε στο πορτοφόλι Ένα ποίημα σε χαρτί Διαδρομή σ'αυτή την πόλη Μ'ένα άσκοπο γιατί Έχει βρέξει εδώ ψυχή μου Τι σημαίνουν όλα αυτά Ή το όχημα του δήμου καταβρέχει με νερά Είχε πάει σαράντα πέντε Με μπλουτζίν στο πουθενά Κι αφού δάχτυλα είχε πέντε Μουτζωνότανε συχνά Στη ζωή της στην πληγή της Σ'ένα λάθος στα παλιά Η χαμένη επιλογή της Κι ότι έδιωξε μακρία Έχει βρέξει εδώ ψυχή μου Τι σημαίνουν όλα αυτά Ή το όχημα του δήμου καταβρέχει με νερά Ξέχασε να μεγαλώσει Να αλλάξει και τα ρούχα Ξέχασε και να ξεχάσει Οτι ήταν ταλαντούχα Άρρωστη απελπισμένη Η βασίλισσα των πάγων Που ρωτάει λυπημένη Στο νησί των λοτοφάγων Έχει βρέξει εδώ ψυχή μου Τι σημαίνουν όλα αυτά Ή το όχημα του δήμου καταβρέχει με νερά Πες μου έχει βρέξει Ή μήπως πέρασε από 'δω το όχημα του δήμου Υπάρχει κάτι Ή μήπως τέλειωσε από χρόνια η ζωή μου Έχει βρέξει εδώ ψυχή μου Τι σημαίνουν όλα αυτά Ή το όχημα του δήμου καταβρέχει με νερά |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:57. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin