|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Για να παραχθούν οι ετήσιες μπάλες του αμερικάνικου μπέιζμπολ κάθε χρόνο σφάζονται 3000 αγελάδες! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1201 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
metallica - one
http://www.youtube.com/watch?v=H5BoQ1qPPRs I Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream this Terrible Silence Stops Me Now That the War Is Through with Me I'm Waking up I Can Not See That There Is Not Much Left of Me Nothing Is Real but Pain Now Hold My Breath as I Wish for Death Oh Please God,wake Me Back in the Womb its Much Too Real in Pumps Life That I must Feel but Can't Look Forward to Reveal Look to the Time When I'll Live Fed Through the Tube That Sticks in Me Just like a Wartime Novelty Tied to Machines That Make Me Be Cut this Life off from Me Hold My Breath as I Wish for Death Oh Please God,wake Me Now the World Is Gone I'm Just One Oh God,help Me Hold My Breath as I Wish for Death Oh Please God Help Me Darkness Imprisoning Me All That I See Absolute Horror I Cannot Live I Cannot Die Trapped in Myself Body My Holding Cell Landmine Has Taken My Sight Taken My Speech Taken My Hearing Taken My Arms Taken My Legs Taken My Soul Left Me with Life in Hell |
|
|
|
|
|
#1202 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Γιώργος Μαζωνάκης - Παιδί της νύχτας
Στίχοι: Πάνος Φαλάρας Μουσική: Τάκης Μπουγάς Αφιερωμένο Γατόνιε..... ![]() Εγώ, οι δίσκοι μου και το ουίσκι μου που μέσα θέλω να πνιγώ Εγώ κι η τρέλα μου το πήγαινε-έλα μου φαντάσματα να κυνηγώ Παιδί της νύχτας είμ' εγώ δίχως αγάπη είμ' εγώ και σαν αλήτης τριγυρνάω Παιδί της νύχτας είμ' εγώ μία ψυχή είμαι κι εγώ μονάχος κλαίω και πονάω Εγώ, τ' αμάξι μου και το "εντάξει" μου τις νύχτες όταν οδηγώ Εγώ κι ο σκύλος μου ο μόνος φίλος μου που όλα του τα εξηγώ Παιδί της νύχτας... Εγώ τ' αμάξι μου και το "εντάξει" μου τις νύχτες όταν οδηγώ Εγώ κι ο σκύλος μου ο μόνος φίλος μου που όλα του τα εξηγώ |
|
|
|
|
|
|
#1203 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Πολύ καλό κομματάκι... Με πέτυχες και σε βράδυ που το έχω ρίξει στον Τερλέγκα. Οπότε έχω αυτό...
http://www.youtube.com/watch?v=wq2DqEbOLVI Ενός λεπτού σιγή Στίχοι: Ιφιγένεια Γιαννοπούλου Μουσική: Βασίλης Τερλέγκας Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Τερλέγκας Ενός λεπτού σιγή για μια καρδιά που ράγισε Σαν τον αϊτό στη γη μια αγάπη τον φυλάκισε Ενός λεπτού σιγή για ένα τσιγάρο σέρτικο Να κλείσει μια πληγή μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο Ενός λεπτού σιγή γι αυτούς που αγαπάνε Και πίνουν μοναχοί μονάχοι τους τα σπανέ Σκοπιά διπλή φυλάς εκείνη να θυμάσαι Χαράζει μα εσύ ακόμα δεν , δεν κοιμάσαι Σκοπιά διπλή φυλάς εκείνη να θυμάσαι Χαράζει μα εσύ ακόμα δεν , δεν κοιμάσαι Ενός λεπτού σιγή για μια καρδιά που ράγισε Σαν τον αϊτό στη γη μια αγάπη τον φυλάκισε Ενός λεπτού σιγή για ένα τσιγάρο σέρτικο Να κλείσει μια πληγή μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο Ενός λεπτού σιγή γι αυτούς που προδοθήκανε Που κόπηκαν στα δυο γιατί καρδιά δεν βρήκανε Σκοπιά διπλή φυλάς στου πόνου το νυχτέρι Τα μάτια ζητάς που κόβουν σαν μαχαίρι Σκοπιά διπλή φυλάς στου πόνου το νυχτέρι Τα μάτια ζητάς που κόβουν σαν μαχαίρι Ενός λεπτού σιγή για μια καρδιά που ράγισε Σαν τον αϊτό στη γη μια αγάπη τον φυλάκισε Ενός λεπτού σιγή για ένα τσιγάρο σέρτικο Να κλείσει μια πληγή μ ένα βαρύ ζεϊμπέκικο |
|
|
|
|
|
|
#1204 (permalink) |
|
![]() |
Θα εκραγώ
Στίχοι: Αντώνης Ανδρικάκης Μουσική: Αντώνης Βαρδής Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Βαρδής Σε ποιον να μιλήσω, αλήθεια να πω τα μάτια να κλείσω, να ονειρευτώ. Ανώνυμο θύμα κρυφής μηχανής εκπέμπω ένα σήμα, μ' ακούει κανείς; Έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώ σ' ένα κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ. Σε κάθε μου βήμα και ένα γιατί κακότεχνο ποίημα αυτή η ζωή. Πως να σ' αγκαλιάσω χωρίς να σκεφτώ πως κάτι θα χάσω πως θα προδοθώ. Έχω τόσο κουραστεί να μοιράζομαι και μετά να την πληρώνω εγώ σ' ένα κόσμο εχθρικό κομματιάζομαι για τους άλλους πάντα αιμορραγώ, θα εκραγώ. |
|
|
|
|
|
|
#1205 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
AC/DC
Highway To Hell (1979) Highway To Hell http://www.youtube.com/watch?v=erJc4dzZ3IA Living easy, living free Season ticket on a one-way ride Asking nothing, leave me be Taking everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I would rather do Going down, party time My friends are gonna be there too I'm on the highway to hell No stop signs, speed limit Nobody's gonna slow me down Like a wheel, gonna spin it Nobody's gonna mess me round Hey Satan, payin' my dues Playing in a rocking band Hey Momma, look at me I'm on my way to the promised land I'm on the highway to hell (Don't stop me) And I'm going down, all the way down I'm on the highway to hell |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#1207 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Καλοκαιρινό κομμάτι...αααααααχχχχχχχ
Frank Ti-Ya - One love one world http://www.youtube.com/watch?v=l5qBmnqF8oo |
|
|
|
|
|
#1208 (permalink) |
|
![]() |
Πως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει να γράφει μουσική.... Λάκης Παπαδόπουλος
![]() http://www.youtube.com/watch?v=CDvchBEQunE Και θα χαθώ Στίχοι: Κυριάκος Ντούμος Μουσική: Λάκης Παπαδόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Ισιδώρα Σιδέρη Άλλες ερμηνείες: Μιχάλης Χατζηγιάννης Και θα χαθώ από κοντά σου θα χαθώ καπνός θα γίνω χώμα, χώμα και νερό και θα χυθώ μες στα ποτάμια θα χυθώ κοντά σου ούτε ένα, ούτ' ένα λεπτό Τις Κυριακές θα με ζητάς στις εκκλησιές τα Σαββατόβραδα θα ψάχνεις στο λιμάνι στου σκοτωμένου έρωτά μας τις γωνιές θα κλαις μα τίποτα δε θα σου κάνει Και θα ριχτώ μέσα στο κύμα θα ριχτώ αφρός θα γίνω βότσαλο, βότσαλο αλμυρό και θ' αρνηθώ, όλο τον κόσμο θ' αρνηθώ κοντά σου ούτε, ούτ' ένα λεπτό Και θα χαθώ από κοντά σου θα χαθώ καπνός θα γίνω χώμα, χώμα και νερό και θα χυθώ μες στα ποτάμια θα χυθώ κοντά σου ούτε ένα, ούτ' ένα λεπτό Τις Κυριακές θα με ζητάς στις εκκλησιές τα Σαββατόβραδα θα ψάχνεις στο λιμάνι στου σκοτωμένου έρωτά μας τις γωνιές θα κλαις μα τίποτα δε θα σου κάνει |
|
|
|
|
|
|
#1209 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Brian McFadden
Track: Demons Όσοι δεν το χετε ακούσει δώστε του μια ευκαιρία.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gSeHmAUt9Rc Have you ever been lost in a different world Where everything you once knew Is gone And you find yourself powerless With everything that exists You're numb Will I ever break free I searched my world but I can't find you You're standing there but I can't touch you Try to talk but the words are just not there I can feel a sense of danger You stare at me like I'm a stranger Paralyzed and you don't seem to care The demons in my dreams If you become a nobody Blind, to your family Who would you be? And life has gone into reverse Re-living every hurt Along the way Everything that you fear is calling you and drawing near I searched my world but I can't find you You're standing there but I can't touch you Try to talk but the words are just not there I can feel a sense of danger You stare at me like I'm a stranger Paralyzed and you don't seem to care The demons in my dreams Wake me up and let's go, yeah I'm about to explode Yeah I searched my world but I can't find you You're standing there but I can't touch you Try to talk but the words are just not there I can feel a sense of danger You stare at me like I'm a stranger Paralyzed and you don't seem to care The demons in my dreams |
|
|
|
|
|
|
#1210 (permalink) |
|
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=tH8a6rzStNo
Χαροκόπου 1942-1953 Στίχοι: Άκης Πάνου Μουσική: Άκης Πάνου Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας Άλλες ερμηνείες: Πασχάλης Τερζής Εφτά νομά- σ’ ένα δωμά- πού να ξαπλώ- να κλείσεις μά- ; Ο ένας πάει σινεμά ο άλλος πέφτει και κοιμά- ύπνος με βάρδια δηλαδή στην πόρτα σύρμα για κλειδί. Εφτά νομά- δυστυχισμέ- σ’ ένα δωμά- φυλακισμέ- δικαίως αγανακτισμέ- και με τα πάντα αηδιασμέ- . Πώς τα ’χεις έτσι μοιρασμέ- ντουνιά ψευτοπολιτισμέ- ; Οι δυο δουλε- απ’ τους εφτά από τα χρέ- τι να προφτά- ; Σαν τα τσουβά- , σαν τα σκουπί- εφτά νομά- χωρίς ελπί- σ’ ένα δωμά- μισογιαπί. Ποιος να φωνά- και τι να πει; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:38.

!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο