|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει περισσότερα από 4.500 διαφορετικά είδη ποντικοπαγίδας. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1211 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Europe-Rock The Night
![]() http://www.youtube.com/watch?v=mMCYnr-RGS8 Ive gone through changes Ive gone through pain But theres not enough reason for me to go insane I know the feeling, when it grows Im in a rage up from my head down to my toes. You know it aint easy Running out of thrills You know it aint easy When you dont know what you want. Rock now, rock the night til early in the morning light Rock now, rock the night Youd better believe its right. I know my limit Just what it takes When things aint good enough I just pull the brake Sometimes its easy Sometimes so tough But just have one thing clear I cant get enough. |
|
|
|
|
|
|
#1212 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Εγώ τραγούδαγα
Στίχοι: Ελένη Βιτάλη Μουσική: Ελένη Βιτάλη Πρώτη εκτέλεση: Ελένη Βιτάλη Άλλες ερμηνείες: Νότης Σφακιανάκης Εγώ τραγούδαγα τα βράδια στα σκυλάδικα σ' ένα χαμόγελο κρυμμένη και πουλούσα μια καρδιά μικρού παιδιού και άδικα μες τα σκοτάδια λίγο φως αναζητούσα μια καρδιά μικρού παιδιού και άδικα μες τα σκοτάδια λίγο φως αναζητούσα Μικρός ο κόσμος μου, στα μέτρα μου ασήμαντος πως να γεννήσει η μιζέρια ένα θαύμα μια λεπτομέρεια μονάχα εγώ του σύμπαντος μια υποχρέωση η ζωή μου και ένα τάμα μια λεπτομέρεια μονάχα εγώ του σύμπαντος μια υποχρέωση η ζωή μου και ένα τάμα Σ' ένα υπόγειο της Βάθης κλαριτζίδικο μ' ένα γαρύφαλλο στ' αυτί καρικατούρα μισοτοιχία να βρωμάει το σουβλατζίδικο και η πελατεία ξαπλωμένη απ' τη μαστούρα μισοτοιχία να βρωμάει το σουβλατζίδικο και η πελατεία ξαπλωμένη απ' τη μαστούρα Κι εσύ να βλέπεις γραφικά τα δυστυχήματα έτσι σε έχει μάθει ο καιρός σου δημιουργείς προκάτ παραστρατήματα και εμπειρία μεταφράζεις το φρικιό σου δημιουργείς προκάτ παραστρατήματα και εμπειρία μεταφράζεις το φρικιό σου Εγώ τραγούδαγα τα βράδια στα σκυλάδικα σ' ένα χαμόγελο κρυμμένη και πουλούσα μια καρδιά μικρού παιδιού και άδικα μες τα σκοτάδια λίγο φως αναζητούσα μια καρδιά μικρού παιδιού και άδικα μες τα σκοτάδια λίγο φως αναζητούσα |
|
|
|
|
|
|
#1213 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Είδα τα μάτια σου κλαμένα
Στίχοι: Άκης Πάνου Μουσική: Άκης Πάνου Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Μαργαρίτης Άλλες ερμηνείες: Γεράσιμος Ανδρεάτος Είδα τα μάτια σου κλαμένα, καλή μου, και πόνεσ' η ψυχή μου. Είδα στα χείλη σου την πίκρα, γλυκιά μου, και ράγισ' η καρδιά μου. Είναι μαράζι να σε βλέπω να λιώνεις και να με φαρμακώνεις. Ποιος έχει βάλει στο δικό σου το χέρι της ζήλιας το μαχαίρι; Αν είμ' εγώ η αφορμή που υποφέρεις, σ' το λέω να το ξέρεις, χίλια κομμάτια την καρδιά μου θα κάνω, θα σβήσω, θα πεθάνω. |
|
|
|
|
|
#1214 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Θέλω να ρθει το καλοκαίρι......Δεν τον θέλω τον χειμώνα.....
![]() BEE GEES-Tragedy http://www.youtube.com/watch?v=-HwfumP9eJI Here I lie In a lost and lonely part of town Held in time In a world of tears I slowly drown Goinhome I just cant take it all alone I really should be holding you Holding you Loving you loving you Tragedy When the feelings gone and you cant go on Its tragedy When the morning cries and you dont know why Its hard to bear With no-one to love you youre Goin nowhere Tragedy When you lose control and you got no soul Its tragedy When the morning cries and you dont know why Its hard to bear With no-one to love you youre Goin nowhere Night and day Theres a burning down inside of me Burning love With a yearning that wont let me be Down I go And I just cant take it all alone I really should be holding you Holding you Loving you loving you Tragedy When the feelings gone and you cant go on Its tragedy When the morning cries and you dont know why Its hard to bear With no-one to love you youre Goin nowhere Tragedy When you lose control and you got no soul Its tragedy When the morning cries and you dont know why Its hard to bear With no-one to love you youre Goin nowhere |
|
|
|
|
|
|
#1215 (permalink) |
|
![]() |
Από τα τραγούδια που έχεις πραγματική περιέργεια τι μπορεί σκεφτόνταν η στιχουργός όταν έγραφε τους στίχους...
Βιντεάκι καμια 20ετία πριν. http://www.youtube.com/watch?v=9paAKdr08us ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Lucio Battisti Ερμηνευτές: Lucio Battisti, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας-Μαρινέλλα, Ελευθερία Αρβανιτάκη Το τραινάκι γυρνούσε φωτισμένο κι αχνό στον αέρα Κάτω η θάλασσα μ' ένα καράβι, το φεγγάρι πιο πέρα Σε θυμάμαι συχνά που φορούσες ένα άσπρο φουστάνι Σε κρατούσα απ' το χέρι Ότι ζούμε, μου λες, δε μου φτάνει Στα τραγούδια που λέγαμε οι δυο μας οι φωνές χαμηλώσαν Χαραγμένη καρδιά στο παγκάκι που μετά την προδώσαν Μια φορά μου 'χες πει δε μπορεί θα το νιώσανε κι άλλοι Πριν το τέλος πως μοιάζει η σιωπή σαν αγάπη μεγάλη Κι εγώ που ζω για πάντα εδώ Κι όλο φεύγω το τέλος πριν να δω Κάθε νύχτα που περνάει γυρίζω ξανά Σκοτάδι γίνομαι και παραδίνομαι Στον ρυθμό σου που καίει ακόμα Αυτό το σώμα που μένει χρόνια χωρίς σκιά Κάθε νύχτα που περνάει σαν ταινία Κι ότι ζήσαμε προβάλλεται με φόντο την πλατεία Κάθε νύχτα που περνάει πάντα εδώ Κι όλο φεύγω, πριν μείνουμε μόνοι, το τέλος μη δω Σιδερένια η σκάλα και μου 'λεγες θα μείνουμε λίγοι Πήρε η νύχτα να πέφτει βαθιά κι ο αέρας με πνίγει Μηχανές ξεχασμένες κι αδέσποτες στου δρόμου την σκόνη Σκέψου να 'ταν το πάτωμα ασπρόμαυρο και να 'σουν το πιόνι Μια φορά μου 'χες πει δε μπορεί θα το νιώσανε κι άλλοι Πριν το τέλος πως μοιάζει η σιωπή σαν αγάπη μεγάλη Κι εγώ που ζω για πάντα εδώ Κι όλο φεύγω το τέλος πριν να δω Κάθε νύχτα που περνάει γυρίζω ξανά Σκοτάδι γίνομαι και παραδίνομαι Στον ρυθμό σου που καίει ακόμα Αυτό το σώμα που μένει χρόνια χωρίς σκιά Κάθε νύχτα που περνάει σαν ταινία Κι ότι ζήσαμε προβάλλεται με φόντο την πλατεία Κάθε νύχτα που περνάει πάντα εδώ Κι όλο φεύγω, πριν μείνουμε μόνοι, το τέλος μη δω |
|
|
|
|
|
#1216 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Artist: Wolfsheim
Track: The Sparrows And The Nightingales Κομματάρα από ένα μάλλον άγνωστο στο ευρύ κοινό, γκρουπ.... Είναι σαν τους Depeche Mode. Αφιερωμένο το συγκεκριμένο στη Δέσπω και σε όσους το ξέρουν.... http://www.youtube.com/watch?v=aQUDGl7JR7Y Ηow long have you been free in this world of hate and greed is it black or is it white let's find another compromise and our futures standing still we're dancing in the spotlight where is the leader who leads me i'm still waiting ... leaving home ... and god is on your side dividing sparrows from the nightingales watching all the time dividing water from the burning fire ... inside and god is on your side dividing cruelty from tenderness watching all the time dividing fiction from reality move in circles walk on lines no human being in sight calm the winds and calm the seas lets try another kind of peace who fights this holy civil war a million men in uniform wo ist der fhrer der mich fhrt? ich warte immer noch ...! and god is on your side dividing presence from our history watching all the time dividing deaf men from the listening ones leave a light on in the night for me, that i can find you remember when we both where young and reckless and so curious ... now you're hiding from your child ... a new day's dawning remember that you felt alive, sometimes ... and god is on your side dividing soldiers from the fisherman watching all the time dividing warships from the ferryboats |
|
|
|
|
|
|
#1217 (permalink) |
|
![]() |
Καινούργιο του Τερζή. Ο μόνος τα τελευταία 3-4 χρόνια που βγάζει λαϊκά τραγούδια που τα ακούς και λες πως θα μείνουν.
http://www.youtube.com/watch?v=Dca4tAy4g1o Πασχάλης Τερζής - Πέντε βήματα Τελείωσε εδώ,τι κρίμα, ο δικός μας δρόμος. Για να μη σε δω να φεύγεις, πρώτος φεύγω εγώ. Χάνονται τα όνειρά μου, χάνεται και ο χρόνος. Μπρος την πόρτα της ζωής μου, βήματα μετρώ Πέντε βήματα απ'την πόρτα σου με χωρίζουν τώρα. πέντε βήματα μείναν και έφυγα, κόσμος μακριά. πέντε βήματα απ'το σώμα σου, μοιάζουν ξένη χώρα. Πέντε γράμματα γράφουν έφυγα, όσο κι αν πονά. Πως φοβάμαι να κοιτάξω μες τα δυο σου μάτια, ό,τι μέσα μου ραγίζει, έτσι θα φανεί, σαν καθρέφτης η ψυχή μου, γίνεται κομμάτια. πέντε βήματα μετράει, όλη μου η ζωή. Πέντε βήματα απ'την πόρτα σου με χωρίζουν τώρα. πέντε βήματα μείναν και έφυγα, κόσμος μακριά. πέντε βήματα απ'το σώμα σου, μοιάζουν ξένη χώρα. Πέντε γράμματα γράφουν έφυγα, όσο κι αν πονά. Τελείωσε εδώ,τι κρίμα, ο δικός μας δρόμος. Για να μη σε δω να φεύγεις, πρώτος φεύγω εγώ. Χάνονται τα όνειρά μου, χάνεται και ο χρόνος. Μπρος την πόρτα της ζωής μου, βήματα μετρώ |
|
|
|
|
|
#1218 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
How Many Tears
http://www.youtube.com/watch?v=iBCmi...eature=related A lot of things occur each day We've got to live with on our way There's so much misery on the screen With commercials in between And the Russians won't be so late Uncle Sam don't wanna wait No matter if you're black or white You never ever had a right And look up to the eternal skies See warfare even there What once has been a paradise Now destruction and despair In other worlds the children die Lacking food ill from a fly Oppressed by troops to tame their land It's all the same again If any man is free on earth Then tormentors steal his birth They slam gun butts in his face And leave his woman choked in mace So stand up for our human rights Push back this pest of hate Raise you voice pass on the light Unite! it's not too late Chorus: How many tears flow away To become a sea of fears How many hearts are torn apart Till another torment starts But before the world Turns into a sun All cruelty and violence On earth will be dead and gone So stand up for our human rights Push back this pest of hate Raise you voice pass on the light Unite! It's not too late Chorus Kids Of The Century http://www.youtube.com/watch?v=6M3FU...eature=related We poison our hearts We poison our seas We burn down the paradise We're stoppin' good waves We're losin' our trees The future looks bright ahead I don't wonder we'll go under in this river of lies We're lost in this time We create so fine The future we already fear Seems like no way out, seems like there's no doubt The future looks bright ahead We're the kids of the century We're lost in our games No time for the memories we look in the haze We're the kids of the century it wasn't our fault Ev'rything's done mum, we fall Let's keep on crying But sometimes I don't wanna fall Ev'rytime when you look around things will smile at you Ev'rytime when you turn around you smell the truth But you run away from the lies you can't say Don't run away from the lies you can't say We're the kids ... Michael Kiske, η μεγαλύτερη φωνή του metal. Αύριο θα είμαστε όλοι εκεί εκτός από αυτόν, δυστυχώς... ![]() |
|
|
|
|
|
#1219 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Σαν σήμερα πέθανε ο Freddie Mercury..Ήταν 24/11/1991...
![]() ![]() Queen-Made In Heaven http://www.youtube.com/watch?v=qnTP6j3x1LM |
|
|
|
|
|
|
#1220 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο