![]() |
Απάντηση: Ηλεκτρονική Dance Μουσική
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ωραίο ήχο έχει!!!:clap: |
Παράθεση:
|
Για πες καμιά λίστα ρε Δημήτρη. Ποια 5?
Όλα με φωνητικά είναι? Πάντως το Rain και μένα μου άρεσε.... |
απο ο,τι ακουσα στο 348 αν και νομιζω αυτα ειναι ολα που ειναι και στο αλμπουμ.θα ψαξω και θα ξαναπω..
Armin van Buuren - Face To Face - ωραιο μελωδικο θα το ελεγα , αλλα οχι απο αυτα που σε ξεσηκωνουν Armin van Buuren - Imagine - ενταξει δεν χρειαζεται να πω τιποτα για αυτο το κομματι,σε κανει να φανταζεσαι... Armin van Buuren - Intricacy - οχι απο αυτα που μου αρεσουν Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones - Going Wrong - κορυφαιο,για ολες τις ωρες... Armin van Buuren feat. Audrey Gallagher - Hold On To Me - κατι δεν μου ακουγεται καλα στα φωνητικα οταν πρωτοβγαινει("i am on the outside"...),λες και παραφωνιζει.βεβαια μετα γινεται πολυ ωραιο.δεν νομιζω οτι θα γινει σαν το big sky.. Armin van Buuren feat. Cathy Burton - Rain - στη κορυφη αυτη τη στιγμη για μενα Armin van Buuren feat. Gabriel & Dresden - Zocalo (Armin van Buuren's Mexico Tour Mix) - το γνωστο ακομα καλυτερο... Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Never- και μελωδικα και φωνητικα πολυ ωραιο... Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgiveable - επισης αγαπημενο Armin van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You - απο τα 4-5 που ελεγα Armin van Buuren feat. Vera Ostrova - What If - στις πρωτες προτιμησεις μου δηλαδη δεν μπορεις να πεις οτι καποιο ξεχωριζει ιδιαιτερα απο το αλλο.τωρα με το καιρο πιστευω να δειξει ο καθενας τις προτιμησεις του για να γινουν μερικα απο αυτα τα κομματια classic προσωπικες αποψεις παντα, και λογω δουλειας οχι ιδιαιτερα προσεγμενες αφου δεν ειχα την ευκαιρια να τα ακουσω ΑΡΚΕΤΑ ολα τα κομματια!:blabla: |
Αποθεωτικες στιγμες για τον απαιχτο και απιαστο Νο 1 DJ... "Το παλικαρι εσπειρε....":worship::worship: εχει και καλυτερα βιντεακια για παρετε μια γευση το τι γινοταν αλλα ειναι βραδυ τα περισσοτερα και δεν φαινονται καλα... |
Kαλά και πέρσι με το ίδιο πουκάμισο είχε έρθει. Δεν έχει λεφτά για άλλο?....:rofl:
In & Out In Love (Richard Durand Remix) είναι το κομμάτι που παίζει στο βίντεο. Καλή ατμόσφαιρα, ωραία φάση που ξέρουν τους στίχους του τραγουδιού οι θαμώνες, κακή αναλογία αντρων - γυναικων. Σαν ΚΨΜ διοικητηριου είναι....;p Έμαθα πως έπαιξε 5:30 ώρες. Δύσκολα θα ξαναγίνει τέτοιο σετ.... Ο θεούλης εδώ έχει βάλει το Greece 2000 (μάλλον το Μarcel Woods 2008 Rework) και κοντεύει να πέσει το Cavo.....:hehe: Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Dub Mix) Cafe Del Mar (Αγνωστο Remix):cry: The Orange Theme (To θέμα του κουρδιστού πορτοκαλιού σε άγνωστο ρεμιξ) Τελικά μαλακία μου φαίνεται κάναμε Αιθέρα που δεν κατεβήκαμε ....:cry: |
Παράθεση:
και πραγματικα αξιζε οσο και αν περισσοτερη κουραση ειχε φετος... και για την αναλογια , ναι μεσα στην πιστα παιζει να ηταν μονο 4 γυναικες, αλλα γυρω απο την πισινα και κυριως πανω απο τον αρμιν στο πανω μπαρ που υπαρχει υπηρχαν αμετρητες ξετρελαμενες ιταλιδες και αυστραλιδες ετοιμες για ολα;D επαιξε απο τις 3:45 περιπου μεχρι τις 9:30 αλλα απο το καβο εφυγε κατα τις 10:15 αφου ειχε την υπομονη να κατσει να υπογραψει ολα τα αυτογραφα και τα στηθη γυναικων που του ζητουσαν. μαλιστα επειδη ετυχε να τον ακολουθησω αμεσως μετα το μηχανακι που ειχα νοικιασει με ενα φιλο μου , σταματησε στα μεσα της διαδρομης καπου επειδη του κορναραμε ολοι και επειδη μερικοι ηθελαν να του παρουν το πουκαμισο... γενικα παντως πολυ ωραια εμφανιση και απο ο,τι διαβαζω απο δω και απο κει λενε οτι ηταν καλυτερο και απο μερικα show που κανει στο εξωτερικο... εμενα μου φανηκε πολυ καλυτερο απο περισυ , αλλα βεβαια παιζουν ρολο και τα τραγουδια και το νεο του αλμπουμ.. |
LOL.
Tότε μ@λακία έκανα που δεν κατέβηκα....:rofl::hehe: |
Παράθεση:
παρε ματι και ενα βιντεακι γυρω στις 9 και , απο τα τελευταια του λιγο πριν το κλεισιμο και δες τι γινεται... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:49. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin