![]() |
Umek - Oliver Huntemann - Matthew Hoag @ Blend - Opening
Blend - Opening
Presents UMEK Oliver Huntemann [Cocoon - Confused] Matthew Hoag [Jesus Loved You] At Fuzz Club 04 Oct 2008 Ο χαμογελαστός «Techno Father» της Σλοβενίας, UMEK, μαζί με τον «καθαρόαιμο» Γερμανό Oliver Huntemann θα αποτελέσουν το δυναμικό δίδυμο που θα εγκαινιάσει τα BLEND techno events της νέας σαιζόν, μαζι τους και ο ανερχομενος σλοβενος Matthew Hoag. Οι δύο κορυφαίοι dj’s του είδους θα επισκεφτούν τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα, το γνώριμο χώρο του FUZZ το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου. http://www.blendathens.com/myspace/b...ek_opening.jpg |
Απάντηση: Ηλεκτρονική Dance Μουσική
να σας ενημερώσουμε ό,τι το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, στο club VANILLA PROJECT+ (Σαρρή 37, Ψυρρή) θα γίνει ένα super party με trance ήχους (στους οποίους φυσικά θα ξεχωρίσουν tracks από Αrmin van Buuren). Παίζουν κατά σειρά Orelse, Darkon, Alex Coollook, George Vemag και Angel Makris.
όποιος επιθυμεί καλό είναι να είναι εκεί. μου το στειλαν αυτο , αν και νομιζω οτι για οσους ειναι στην αθηνα αξιζει να πανε.. |
για δευτερη συνεχομενη χρονια ο armin βγηκε πρωτος στο γνωστο διαγωνισμο...
τουλαχιστον ετσι μου ειπαν απο κοντα, και βαριεμαι να το κοιταξω τωρα..περισσοτερα απο αυριο... |
Μarcus Schultz στο Fuzz στην αθηνα , στις 20-12...
επιτελους... εχει κανεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο κλαμπ; |
Α με πρόλαβες....
Markus Schulz @ Fuzz Club Boυλιαγμένης 22 Doors Open: 23:30 Ticket: 30 Eυρώ http://img528.imageshack.us/img528/1...lzflyerfq3.jpg ΥΓ: Λέω να πάω |
και εγω λεω να παω αλλα ειναι ταλαιπωρια για μενα...
|
Armin Van Buuren @ Venue
February 7th είσοδος 30 ευρώ |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
για τη τιμη , ή για το αν θα πας; |
Παράθεση: