|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι κύκνοι στην Αγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Nefarious Glitch
|
6150-7650-n80-n95-??
the legacy continues Αγαπημένα κινητά που δεν χαλάνε ποτέ? Επικοινωνιακά πολυεργαλεία? Σίγουρα όχι "όμορφα" κινητά αλλά απόλυτα λειτουργικά. Για εμένα, το (copyrighted) μενού των Nokia είναι αξεπέραστο. Έχω δοκιμάσει εναλλακτικά κινητά, trendy ("λίτσα"), εξειδικευμένα...Δεν έχω βρει κάποιο άλλο να έχει την "αίσθηση" των Nokia. Από το 7650 και μετά η παραμετροποίηση και η πληθώρα απίστευτων, χρήσιμων και μη, εφαρμογών έκανε τα κινητά αυτά ανεκτίμητα για εμένα. Η σημερινή "ναυαρχίδα" (με το συμπάθειο) της Nokia και τωρινό κινητό μου , το N95 είναι ένα απ'τα πιο ολοκληρωμένα της σειράς. Λόγος γι'αυτό είναι ότι φέρει όλες τις τεχνολογίες (πλην της touch screen- την οποία δεν επιθυμούσα λόγω του τρόπου ζωής μου: οδηγώ μηχανή και φορώ πάντα γάντια αλλά υποθέτω ότι και κατά την οδήγηση αυτοκινήτου θα ήταν δύσκολο να το χειριστώ) που προσφέρονται για κινητά σήμερα:
Μειονεκτήματα: Μοναδικό (για εμένα) μειονέκτημα μοιάζει να είναι η μπαταρία του που "δεν την πολυπαλεύει":
Το τελευταίο μοντέλο έχει εσωτερική μνήμη 8GB ( Nokia, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ) κι έτσι ούτε αυτό είναι μεινέκτημα.Κοινώς έχει όλα αυτά (με WIND και TV) οπότε το συνδέεις σε τηλεόραση,κοτσάρεις και το πληκτρολόγιο κι έχεις έναν multimedia υπολογιστή σαλονιού!!! Η τιμή νομίζω είναι σύμφωνη με αυτά που προσφέρει/δυνατότητες που μπορείς να εκμεταλλευθείς σε ένα σχετικά μικρού μεγέθους (πιο μικρό από το Ν80) όλα σε ένα κινητό/υπολογιστή: 700 ευρώ Σε σχέση με το iPhone, με το οποίο πολλοί το συνέκριναν (και πρόσβλεπαν) μέχρι που βγήκε και δαγκώθηκαν (λολ), είναι πολλάκις καλύτερο αλλά αυτό είναι στον τύπο ανθρώπου. [Μοιάζει λίγο με την σύγκριση Windows-Mac = λειτουργικότητα - "τρέντυ" (πάλι Λίτσα)]. Τεχνικά χαρακτηριστικά από το ελληνικό site της εταιρίας Αυστηρή ανάλυση για το κινητό (αγγλικά) Κι εδώ ένα μόνγκολο το επιδικνύει: http://www.youtube.com/watch?v=DX5eh7eLaVQ Αυτά. Ας αρχίσει η συζήτηση! |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pantoleon : 12-10-2007 στις 01:32. |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:40.

Nokia, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
) κι έτσι ούτε αυτό είναι μεινέκτημα.
Θεματικός Τρόπος