|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού! | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#29 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Τι λέτε; Παιδαγωγικές; Ζήτημα θεσμών;
Όλοι ξέρουν την ψυχολογία ενός 17χρονου (που δεν έχει κάνει βήμα χωρίς την μαμά του και τον μπαμπά του), που πηγαίνει 5ήμερη εκδρομή. Δεν γινόταν την δεκαετία του 70; ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80; Την δεκαετία του 90; Εγώ έχω διαβάσει ότι την δεκαετία του 80 (νομίζω) 15 έφηβοι πήγαν στην Κρήτη με το σχολείο για διακοπές. Ένα βράδυ έκαναν κρυφά βαρκάδα και τώρα βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας. Είχε γίνει ψιλοχαμός τότε, ας μας πουν οι γέροντες ![]() Όλα εξαρτώνται από την ψυχολογία και την σοβαρότητα ενός παιδιού αυτής της ηλικίας. Κάποιοι πηγαίνουν νομίζοντας πως θα κάνουν σεξ και πιστεύουν ακόμα αστείες φήμες με ένας μαθητής έκανε σεξ με την γυμνάστρια. Πηγαίνουν επιθυμόντας να μην κοιμηθούν καθόλου και να πίνουν όλη μέρα. Πιστεύουν ότι θα γίνουν άντρες και καλά. Ήμαρτον δηλαδή. Και το ξαναλέω. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. |
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:03.

Θεματικός Τρόπος