|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μόνο τα θηλυκά κουνούπια τσιμπάνε. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Δεν χωνεύω κάποιες ομάδες (να τολμίσω να πω κοινωνικές ομάδες ; ) οι οποίες
προσπαθούν να συμπεριφέρονται ως θυύματα ρατσισμού των υπολοίπων με το ζόρι... Και το χειρότερο απ' όλα είναι που προσπαθούν να επιβάλουν την άποψή τους για το τι νιώθουν οτι είναι και τι πιστεύουν για τους εαυτούς τους στους άλλους ανθρώπους. Τελικά άνθρωποι που συμμετέχουν σε τέτοιες οργανώσεις και φεστιβάλ νιώθουν αυτό που λένε οτι είναι ή απλά το κάνουν για να νιώθουν οτι ανήκουν και αυτοί σε μια κοινωνική ομάδα και οτι η ομάδα αυτή τους αποδέχεται; |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Κοιτα που γεμισε ο κοσμος γκεουλες
Ουστ ρε ολοι Κι οποιος θελει να σουρωνει τη μοσχαροσουπα να το κανει στο σπιτι του και να μη μας το δειχνει δημοσια Βεβαια υπαρχουν και αξιοπρεπεις γκεουλες που δεν το δειχνουν δημοσια ουτε εχουν σκοπο να προκαλεσουν.Αλλα ειναι και κατι αλλοι που γραφουν στο κουτελο ''τον ξεσκονιζω τον κουραμπιε'' |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
ειναι τραγικοι μερικοι. μπαινω σε ενα καταστημα με ρουχα με μια κοπελα και κοιταμε. ερχεται λοιπον ενας υπαλληλος και μιλαει κανονικα, δεν τον λες και βαρυ αντρα αλλα δεν κανει και μπαμ για λουγκρα. και με το που παει η φιλη μου λιγο πιο διπλα ο τρελιαρης αρχισε να μιλαει τελειως διαφορετικα και να κανει τα γλυκα ματια. δηλαδη ελεος ρε φιλε σου φαινεται για αδερφη μου αυτη που εχω μαζι μου? η λες να την παρατησω και να γινω γκει? απο τις λιγες φορες που εχω στραβωσει πραγματικα με συμπεριφορα σουστη.
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Ε κούνησε και αυτή η κακομοίρα την ουρίτσα της μήπως και της κάτσει κανένα τυχερό για το βράδυ... Οι λούγκρες είναι πολυπρόσωπες παιδιά
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Desert rose
|
Πως μου φαίνεται το φεστιβάλ....ρωτήσατε.
Την αλήθεια? Μια αφόρητη αηδία,αλλα περί ορέξεως ....πίτσα Μαργκερίτα. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο