|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| "Μικρό παιδί" και "Χοντρός άντρας" ήταν οι κωδικές ονομασίες που είχαν δώσει οι Αμερικανοί στις ατομικές βόμβες που έριξαν στη Χιροσίμα (6/8/45) και στο Ναγκασάκι (9/8/45) | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ο Έρωτας δεν κάνει διακρίσεις. Κάνει τη διαφορά!
Αυτό είναι το σύνθημα της Λεσβιακής, Γκέι, Αμφισεξουαλικής και Τρανσεξουαλικής (LGBT) Κοινότητας η οποία παρουσιάζει και φέτος το «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας -ATHENS PRIDE 2007» στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Το παρόν δίνουν περισσότερες από 30 οργανώσεις της κοινότητας, μη κυβερνητικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οργανώσεις για την ενημέρωση και καταπολέμηση του HIV/AIDS, οι οποίες καλούν όλο τον κόσμο στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί. Πασοκ, Συνασπισμός και διάφοροι φορείς δίνουν το παρόν στο φεστιβάλ. Η κοινότητα για άλλη μια φορά έχει αιτήματα όπως : - Δικαίωμα πολιτικού γάμου σε ζυγάρια του ίδιου φύλου. - Κρατική ενίσχυση και ενημέρωση για εξειδικευμένες δράσεις για διάφορες κοινωνικές ομάδες κατά του HIV/AIDS. - Διδασκαλία μαθήματος Σεξουαλικής αγωγής και υγείας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση από ειδικούς επιστήμονες, με ισότιμη αντιμετώπιση του ομοερωτισμού - Διεύρυνση του αντιρατσιστικού νόμου 927, ώστε να περιλαμβάνεται και ο σεξουαλικό προσανατολισμός και η ταυτότητα κοινωνικού φύλου ως λόγος προστασίας από ρατσιστική συμπεριφορά. - Να προστεθεί στο Σύνταγμα της χώρας ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα κοινωνικού φύλου ως κατηγορία στην οποία απαγορεύεται κάθε διάκριση (στο πρότυπο της ευρωπαϊκής χάρτας δικαιωμάτων). - Κατάργηση κάθε νόμου ή διάταξης που δημιουργεί διάκριση στη βάση του σεξουαλικού προσανατολισμού. - Αληθινή δημόσια ενημέρωση για το νόμο 3304/2004, που απαγορεύει κάθε διάκριση στην εργασία και εξ αιτίας του σεξουαλικού προσανατολισμού, καθώς και διεύρυνσή του και σε άλλους τομείς της καθημερινότητα. Πως σας φαίνεται το φεστιβάλ και τα αιτήματα ;; Γιατί όλοι έχουμε οράματα.... world.gr |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
προσωπικα ειμαι ομοφοβικος αλλα αναγνωριζω οτι και αυτοι δικαουνται τις ιδιες ελευθεριες οπως ολοι μας. συμφωνω με τα αιτηματα που εχουν να κανουν με τις διακρισεις, αλλα ελεος δεν ειναι δυνατον να διδασκεται στα σχολεια σεξουαλικη αγωγη με ισοτιμη αντιμετωπιση της ομοφυλοφιλιας εκτος αν θελουμε να γινουμε ολλανδια.
και μια και το αναφερουν, ποιος νομος δημιουργει διακριση στη βαση του σεξουαλικου προσανατολισμου ?? γενικα παντως ο καθενας πρεπει να ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει στην προσωπικη του ζωη. ας κανουν λοιπον ο,τι θελουν, αλλα να μεινουν μακρια απο τα παιδια. οχι οτι προκειται ποτε να μου φανει νορμαλ αμα ερθει καποιος και μου την πεσει, αλλα τελοσπαντων εγω μπορω να αηδιασω και να το αφησω να περασει, αμα ο αλλος ειναι 15 χρονων και δεν εχει γνωρισει ακομα την ελενιτσα μπαι δε γουει ξερει κανεις αν στην ελλαδα υπαρχει νομος για το κατωτατο οριο ηλικιας στο οποιο ειναι νομιμο να κανει σεξ ενα ατομο ? |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Να φτιάξουμε και εμείς μια κοινότητα straight και να κάνουμε φεστιβάλ με τα παρακάτω αιτήματα:
- Όχι στην υπερέκθεση και υπερεκθείαση των gay - Δικαίωμα στην αισθητική: Τα κολλάν δεν κάνουν την γαλιάντρα - Το να είσαι gay δε σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς σαν ξεκούρδιστη παπαρούνα Αυτές τις μέρες ήμουν άρρωστος και είδα τηλεόραση λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Ειλικρινα, κοντέηνερ και στη μακρόνησο θέλουν όλοι.- |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Και κάτι ακόμα.Πλατεία Κλαθμώνος γίνεται το φεστιβάλ. Κάτι μου λέει πως θα έχουμε κλάματα... | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Desert rose
|
Πως μου φαίνεται το φεστιβάλ....ρωτήσατε.
Την αλήθεια? Μια αφόρητη αηδία,αλλα περί ορέξεως ....πίτσα Μαργκερίτα. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με το συγκεκριμένο θέμα,βγάζω σπυριά,δεν την παλεύω ούτε να τα ακούω αυτά τα πράγματα. Αυτό μας έλειπε τώρα να εξισώσουμε την ομοφυλοφιλία με το φυσιολογικό. Ήμαρτον... Για μένα είναι άρρωστοι αυτοί οι άνθρωποι,τέλος. Κι ας ακούγεται όσο κομπλεξικό ή ρατσιστικό θέλει...
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Venom
![]() |
και εγω που ειπα να μην αναπτυξω ολες μου τις αποψεις γιατι θα με θεωρουσατε ρατσιστη και απανθρωπο
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Κοίτα, άλλο είναι να σέβεσαι την διαφορετικότητα του άλλου και άλλο να αμύνεσαι στην επιθετική επιβολή ενός συγκεκριμένου τρόπου ζωής.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Venom
![]() |
Παράθεση:
ασε που σε λιγο καιρο βλεπω τους εναπομειναντες straight να διοργανωνουμε παρελασεις με αιτηματα την καταργηση των διακρισεων εις βαρος μας εχει παραγινει το κακο τελευταια θα καταληξουμε να ειμαστε εμεις η μειοψηφια. | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Διαφωνώ στα παρακάτω:
Παράθεση:
| |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:25.

Υβριδικός τρόπος