|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται 500.000.000.000 τούβλα. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Συμφωνείτε με την αναγνώριση ξένων πτυχίων από ελληνικά κολέγια ;; | |||
| Ναι |
|
4 | 25,00% |
| 'Οχι |
|
10 | 62,50% |
| Δε με ενδιαφέρει |
|
2 | 12,50% |
| Δεν ξέρω/δεν απαντώ |
|
0 | 0% |
| Ψήφισαν: 16. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#16 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
1. Δηλαδή για την αντικατάσταση των χαλασμένων οργάνων χρειάζονται τρελά λεφτά,ε; Απλά στα εργαστήρια όσοι έχουν αρμοδιότητα για τέτοια θέματα τα γράφουν στα τους.2. Ε ναι πέφτει! Δεν ξέρω αν παθαίνεις πολιτισμικό σοκ που το ακούς αλλά αν τολμήσεις να ψηφίσεις κατά της κατάληψης το λιγότερο που θα εισπράξεις είναι κράξιμο και είναι αρκετά πιθανό να αρπάξεις και μερικές ψιλές. Επειδή είσαι τόσο τραμπούκος που ψήφισες σύμφωνα με τα πιστεύω σου! Το άσυλο υπάρχει για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Εμπόδισε κανείς την διακίνηση των ιδεών από το 1974 και μετα; Απλά τώρα εξυπηρετεί και την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών... 3. Εγώ λοιπόν που κάνω αυτά τα μαθήματα σου λέω πως αρκεταά δεν χρησιμεύουν πουθενά. 4. Άλλο κάποια διαφορά και άλλο χαώδης διαφορα. Και ξαναλέω πως αναφέρομαι στη λειτουργεία των Πανεπιστημίων, σε θέματα γνώσεων (τουλάχιστον θεωρητικών) δεν πιστεύω πως υστερούμε. 5. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Όσο για τη χρηματοδότηση: Εδώ τρώνε αυτά τα λίγα που παίρνουν,τι σε κάνει να πιστεύεις πως αν δωθούν περισσότερα χρήματα δεν θα τα φάνε και αυτά; | |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:07.

τους.
Θεματικός Τρόπος