Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-07-2007, 16:47   #4 (permalink)
katerina1974
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη katerina1974

Περιοχή: hrakleio krhths
katerina1974 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην katerina1974
Προεπιλογή Απάντηση: Tελικά τι νικάει η αγάπη?

oxi de synatntithikame pote apo kornta me eixe kalesei arketes fores na paw panw alla deekatse otan eprepe. tis apopeires oxi fysika de ris ekana htane psemata kai sto telos egine tetoio mpaxalo pou anagkasthka na to omolohgsw dhl sthn ousia aytos exeui dikio eksaolou mou kshghtike pa thn arxh oti me thn allh kai th thelei kai de thelei kai oti an egw iiaytos synantiomastan mporei kapoia mera na ton ephreaza kai na ta ftiaxne mazi miu(to kserw oti skeftoetai kyriws toi sex opws oloi allwsrte kai de eksiarw ton eayto mou allwste ki egw kanw kra na ta kanw ola mazi tou sto sesx as mh kruyvom,adte pisw pa to daxtyloi mas) to thema einai oiti fovmai mh phge kai milhse o allos h o ntetektib an kai kamia fora skeftomai an tou to xaane pei de tha mouxe graosei ena mynhma kapou oti na ton afhsw hsyxo giati tham ou kanei mynhsh ? logika tha toxe kanei de to kane omws opote eimai se amfivolies giati na me parei thl sth mesh ths nyxtas kai giati na graosewi ekeino to mynhm,a? epeidsh o0pws mu pane oloi isws ksemeine kai theklei na me gam***i epeidh me exei prosxeirh? akoma ki etsi nanai den yparxei KANENAS tropos na ferw ta panw katw? na alaksw ta deodmen na ton okerdisw me to spathi mou apto nmhden? toi allo problima einai oti o allos to prwhn filaraki mou mou pe oti phge ston ntetektib kai oti tou pe o ntetektib oti o allso vgainei me mia kathe mera oti pane mpanio sth xalkidikh orti exei mia spitarona oti o pateras otu ein arxitektonas kai egw tote anarwtithika giati toso kairo mou to paize afragkos o aderfosm iu pali leei oti aytos o filos mou kai o ntetektib isws kai oxatrhs na ta kimiasane kai na moupane psemata gia ola ayta ta stoixeia telosoantwn oi aposepeis einai pollapes preoei na mathw kapote th gymnh alitheia kai de kserw ton tropo. kai epishs h kardia miou kaigetai gi ayton kai thelw na otn kerdisw estw ki an xreiastei thayma ki an ola ayta ieai paraloga kai mataiodoska e tore epilegw na zhsw sthn trela kai th mataiodosksia. ton agapw ti ftaiw egw ? tairiazoume para poly sa xarakthres asxeta me ta osa ginane.den eixame sxesh de prolabame kan milagame sto thl ston msn e ayta aytos ksekinhse prwtos dhl me kseshkwse kiolas me to na me pairnei tis nyxtes arga akoma ki otan toulega oti koimamai kaitote akoma me eparine einai parap oly glyko paidi ki egw para poly anwrimh pooy eixa valei ton eayto mou na orkistei oti me ton xarh DE THA TO KSANAEKANA ayto to lathos me tis aytoktonies kai ta paramythia opws eixa kanei me tous allous 3 telika kai epiorkos egina kai to mayro mou to xali de mporesa na to polemhsw....to megalytero thema omws me mena ienai oti emena kaigetai h kardia miu gi ayton kai taytoxriona fovamai na ksanadw klhsh tou h mynhma tu giati de kserw ti tha mou pei kai de tha adeksw na me vrisei. oxi aytos. mh gelasete kai mh me nomisete psysopathi alla gi ayton eidika ton antra tha ta evaza oxi me mia alla me olo to gynaikaio plythismo aytou tou planhth kai polla alla alla pws? axxxxxxxxxxxx ton agapaw toso poy aposyntonizomai....
Ο χρήστης katerina1974 δεν είναι συνδεδεμένος