WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ανθρώπινες σχέσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/)
-   -   Χωρισμός (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-102.html)

Panagioths 11-10-2007 14:44

Απάντηση: Χωρισμος

Κάποιες γυναίκες επιδιώκουν να μείνουν φίλοι μετά τον χωρισμό γιατί συνήθως όταν σε χωρίζει μια γυναίκα τότε σε έχει ξεπεράσει κιόλας (συναισθηματικά) οπότε κατά κάποιο τρόπο δεν σε βλέπει αμεσοερωτικά πλέον. Ας πούμε οτι δέχομαι την ύπαρξη μιας τέτοιας επιδίωξης από την μεριά της γυναίκας... Αλλά μου χτυπάει άσχημα όταν βλέπεις άντρες να έχουν την ίδια επιδίωξη, και όχι με την προοπτική κάποια στιγμή που θα υπάρχει ξεραϊλα να ξαναχτυπήσουν την πρώην για ένα βράδυ, αλλά επειδή το θεωρούν πολιτισμό και πρόοδο να κάνουν κάτι τέτοιο... Είναι σχεδόν γελοίο..

Κατά την άποψή μου όταν χωρίζεις τότε χωρίζεις! Λές άντε γειά και δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να μοιραστείς πλέον με τον άλλο.

MaDa 11-10-2007 15:17

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Panagioths (Μήνυμα 33030)
Κάποιες γυναίκες επιδιώκουν να μείνουν φίλοι μετά τον χωρισμό γιατί συνήθως όταν σε χωρίζει μια γυναίκα τότε σε έχει ξεπεράσει κιόλας (συναισθηματικά) οπότε κατά κάποιο τρόπο δεν σε βλέπει αμεσοερωτικά πλέον. Ας πούμε οτι δέχομαι την ύπαρξη μιας τέτοιας επιδίωξης από την μεριά της γυναίκας... Αλλά μου χτυπάει άσχημα όταν βλέπεις άντρες να έχουν την ίδια επιδίωξη, και όχι με την προοπτική κάποια στιγμή που θα υπάρχει ξεραϊλα να ξαναχτυπήσουν την πρώην για ένα βράδυ, αλλά επειδή το θεωρούν πολιτισμό και πρόοδο να κάνουν κάτι τέτοιο... Είναι σχεδόν γελοίο..

Κατά την άποψή μου όταν χωρίζεις τότε χωρίζεις! Λές άντε γειά και δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να μοιραστείς πλέον με τον άλλο.

αυτό ξαναπές το!!!!!

ο πολιτισμός αυτός... καταλήγει... σε απολίτιστες καταστάσεις...

Panagioths 11-10-2007 15:26

Είναι ίσως ένας τρόπος να κουκουλώσεις,μειώσεις,αρνη θείς τα λάθη που νιώθεις οτι έκανες και τελείωσε η σχέση ή την απόρριψη που νιώθεις από ένα χωρισμό...

TALOS 11-10-2007 15:51

το σωστο και καλο και για τους δυο ειναι αφου αποφασιζουν ν αχωρισουν να διακοψουν τελειως. βεβαια τιποτα δεν ειναι απολυτο. Εγω πχ εχω επαφη με την κοπελια που ημουν μαζι της 4 χρονια στην ηλικια 15-19. Δε νιωθουμε τπτ ερωτικο πια αλλα θελουμε ο ενας για τον αλλο να ειναι καλα. Σ αυτο βοηθησε το μικρο της ηλικιας που ημασταν μαζι (δε παυον ομως να ναι 4 χρονια) αλλα και το οτι ερωτευτηκαμε και καναμε σχεσεις μετα. Παντως τα πρωτα 2 χρονια μετα το χωρισμο δεν ειχαμε καθολου επαφες.

Θελω να πω οτι ο χρονος τα γιατρευει ολα, κι αν μετα το χωρισμο συνεχισεις και κανεις κατι αλλο σε βαθος χρονου, θα ρθει καποια στιγμη που θα τη βλεπεις και δε θα σου προκαλει τπτ αλλο περα απο μια γλυκια νοσταλγια για τα περασμενα και ξεχασμενα!

gatoni 11-10-2007 17:24

Όταν τελειώνεις,τελειώνεις οριστικά. Πισογύρισμα μία φορά έκανα,έπαθα,έμαθα και δεν το ξανακάνω που να μάθει κοντρόλ ο Μπόρχα. Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι για το οποίο το διαλύσατε την πρώτη φορά και δεν είναι το ίδιο. Φίλος με πρώην φυσικά και δεν γίνεται να είσαι. Δεν θα πάω ποτέ να της πω "κάτι παίζει με μία,βόηθα" όπως και δεν θα το πει και αυτή (εκτός αν είναι σαδίστρια).

Από εκεί και πέρα αν όντως ήσουν καλά σε μια σχέση γιατί μετά να πεις πως έχασες τα χρόνια; 100% λάθος για μένα. ΤΟΤΕ ήταν καλή η σχέση για σένα, τότε που είχες άλλες ανάγκες από αυτές που έχεις ΤΩΡΑ και οι οποίες προφανώς αλλάζουν με τα χρόνια. Και στο δημοτικό παίζαμε κρυφτό και λέγαμε τι ώραια που περνάμε,αν τώρα παίζαμε με την παρέα μας κρυφτό θα λέγαμε τι μ@λάκες που είμαστε. Κάθε πράγμα δηλαδή αντιστοιχεί σε κάποιες συνθήκες και κάποιες προτεραιότητες που έχεις και που δεν γίνεται να είναι πάντα οι ίδιες. Αν τον καιρό που είχες τη σχέση περνούσες καλά είναι χαζό να λες μετά πως έχανες τα χρόνια.

Astrolabos 11-10-2007 17:36

Θα σας πάω στο "Κοιτάω Μπροστά":P

Panagioths 11-10-2007 19:48

Είναι λάθος να κοιτάς πίσω και να αναπολείς στιγμές και καταστάσεις εκτός και εαν τις χρησιμοποιείς ως κίνητρο για να πας μπροστά (που λέει και ο γεροΑντώνης). Μεγάλο λάθος είναι επίσης να αυτοφασκελώνεσαι για τον χρόνο που έχασες ή για τις άλλες ευκαιρείες που δεν άρπαξες από τα μαλλιά. Ό,τι έγινε, έγινε! Το γλέντησες το θέμα και τώρα πάς μπροστά, για άλλα πράγματα έχοντας την γνώση πια και λίίίγο μεγαλύτερη εμπειρία... :)

Pantoleon 12-10-2007 02:02

Αυτό το "χωρίζω και δεν θέλω να την ξαναδώ ποτέ" δεν το καταλαβαίνω.

Θα ήθελα να μου το εξηγήσουν όσοι το είπαν. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε υπό ποιές συνθήκες χώρισαν.

Αυτό που δεν "καταλαβαίνετε" ή δεν μπορείτε να έχετε μην το κάνετε "κρεμαστάρι" και θα ήταν καλό να μην κοροϊδεύετε ή να αναφέρετε ότι κάτι είναι υπερβολικά "πολιτισμένο" για την αρχέγονη τεστοστερόνη σας.

Είναι ντροπή να φέρεσαι ανθρώπινα?
Είναι φυσιολογική η εχθρότητα?
Είναι δείγμα αντρισμού της σύγχρονης εποχής? (Δεν κυνηγάμε αγριοβούβαλους πια αλλά δεν ξαναμιλάμε στις πρώην μας λες και δεν υπάρχει τίποτα πια να πούμε ή να κάνουμε μιας και το σεξ αποκλείεται πια.)

Τόσο παθιάρηδες είσαστε που σας παίρνει νου και λογική αυτός ο κατεργάρης ο "Έρωτας" και δεν αντέχετε να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο και να μην ΑΝΗΚΕΙ κάποιος σε κάποιον?

Τί μπορεί να χωρίζει τόσο 2 σοβαρούς ανθρώπους που από εγωισμό να μην ξαναμιλήσουν ποτέ?

Δεν σας ένωνε τίποτα πέρα από το σεξ και τώρα μιας και δεν ταιριάξατε δεν θα ξαναβρεθείτε ποτέ μιας και ο ένας για τον άλλο ήταν μια χαμένη περίπτωση/χρόνος/χρήμα? Δηλαδή τί άλλο επιδιώκατε εκτός από το να χωρίσετε μια μέρα?

Ή είναι απλά μια πρωτόγονη και συμπτωματική σχέση/δοκιμή με σκοπό να βρείτε τον τέλειο "σύντροφο" για ν'αναπαραχθείτε? (κάτι που θα δικαιολογούσε ίσως τις αντιδράσεις αυτές)

Σας κερατώνουν και χωρίζετε? Σας κλεβουν,κοροϊδεύουν κλπ? (εκεί το καταλαβαίνω αλλά...έλεος)

Και εγώ προσωπικά δεν ανάφερα ποτέ για πισωγυρίσματα και να κουράζουμε α ήδη κουρασμένα και παλιά. Μίλησα για κάτι ανθρώπινο και λογικό : "Είμαι μόνος - έισαι μόνη - κάνει κρύο έξω (λολ) - γιατί όχι λοιπόν, θα χαλάσει η κουμπαριά ή το συνοικέσιο ή είναι κάτι που δεν μπορεί η λογική να το συλλάβει?"

Και πάλι δηλώνω περιέργεια για τους λόγους που χωρίζετε.

Ειλικρινά,θα ήθελα πολύ να μάθω τους "ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ".

TALOS 12-10-2007 02:23

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 32157)
Η σωστη στιγμη να χωρισεις ειναι οταν χωρισεις και μετα εισαι χαρουμενος. Οποιουδηποτε ευρους κακοηθειες και δυσφημηση μετα το χωρισμο μονο και μονο επειδη σε παρατησε ο αλλος ή η αλλη για μενα ειναι απορριπταια.

..

gatoni 12-10-2007 02:35

Λοιπόν, 2 ενδεχόμενα υπάρχουν.

1. Χωρίζεις μετά από τσακωμό,έντονη διαφωνία για σοβαρά θέματα,πουστιά που ενδεχομένως παίχτηκε. Εκεί νομίζω είναι προφανές γιατί δεν ξαναμιλάς.

2. Χωρίζεις ήρεμα για χ,ψ,ζ λόγους που ουσιαστικά σε αναγκάζουν να το κάνεις (πχ απόσταση λέω εγώ) αλλά ήρεμα. Εκεί προσωπικά δεν θέλω επαφές γιατί σε κρατάνε πίσω,δεν ξεκολλάς και δεν συνεχίζεις τη ζωή σου ανεπηρέαστος.

Από εκεί και πέρα τα περί "τρόπων μεγάλων αρσενικών" τα ακούω βερεσέ,στην τελική ο καθένας αντιδρά διαφορετικά και έχει άλλους κώδικες συμπεριφοράς. Και προσωπικά λέγοντας πως δεν θα ξαναμιλήσω δεν εννοώ πως δεν θα πω ένα γεια αν τύχει και συναντηθώ με κάποια πρώην ή πως δεν μπορώ να συνυπάρξω στον ίδιο χώρο (αν εξαιρέσουμε μια κ@ριόλα... :P). Αλλά τα "τι κάνεις,πως περνάς" κλπ δεν τα έκανα και δεν θα τα κάνω ποτέ,τα θεωρώ παντελώς ανούσια.

Και φυσικά δεν χωρίζεις σχεδόν ποτέ για τον ίδιο λόγο ώστε να σου απαντήσω στην ερώτηση αυτή.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:32.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0