WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ανθρώπινες σχέσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/)
-   -   Χωρισμός (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-102.html)

Insomni@ 03-10-2007 21:12

Απάντηση: Χωρισμος

Γιατί να σε κοροιδέψουμε?Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα πράγματα με την δική του οπτική γωνία και πράττει ανάλογα.
Ούτως ή άλλως δεν είμαστε σε δικτατορικό site...;D

Tiberius 10-10-2007 17:06

O χωρισμός δέν έχει κανένα νόημα oι χωρισμένοι δέν αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων αφού κάθε στιγμή είναι έτοιμοι να μπούν σε έναν καινούργιο δεσμό.

Panagioths 10-10-2007 21:13

Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις πραγματικής ευτυχίας όταν χωρίζεις. Όταν βγαίνεις από μια σχέση που ήταν για αρκετό καιρό αδιέξοδο, σου προκαλούσε (κατά)πίεση, στεναχώρια και σου στερούσε βασικά πράγματα κατά τα γούστα σου. Τότε (όταν χωρίζεις) νιώθεις όπως όταν πήγες και πλήρωσες στο 100% όλα σου τα χρέη στο δάνειο ή την πιστωτική κάρτα, νιώθεις ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει και ένα πονηρό χαμόγελο για όλα τα νέα και ωραία πράγματα που έρχονται... (6)

TALOS 11-10-2007 01:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Panagioths (Μήνυμα 32971)
Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις πραγματικής ευτυχίας όταν χωρίζεις. Όταν βγαίνεις από μια σχέση που ήταν για αρκετό καιρό αδιέξοδο, σου προκαλούσε (κατά)πίεση, στεναχώρια και σου στερούσε βασικά πράγματα κατά τα γούστα σου. Τότε (όταν χωρίζεις) νιώθεις όπως όταν πήγες και πλήρωσες στο 100% όλα σου τα χρέη στο δάνειο ή την πιστωτική κάρτα, νιώθεις ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει και ένα πονηρό χαμόγελο για όλα τα νέα και ωραία πράγματα που έρχονται... (6)

Συμφωνω απολυτως (σα να το ζω ενα πραμα ρε παιδακι μου) αυτο δε σημαινει ομως οτι δε στεναχωριεσαι για τον καιρο που αυτη η σχεση ηταν στα φορτε της, πιστευες οτι ειναι ιδανικη και εκανες ονειρα. Σε αυτη την περιπτωση δλδ δε στεναχωριεσαι που (επιτελους) εμεινες μονος σου απο κατι που σε καταπιεζε οπως λες Παναγιωτη, αλλα στεναχωριεσαι για αυτο που χαλασε.

Panagioths 11-10-2007 08:51

Ή στεναχωριέσαι για τον χρόνο που ξόδευσες σε αυτή την σχέση ή για αυτά τα άλλα που θα μπορούσες να είχες κάνει εαν δεν αναλωνώσουν σε αυτή την σχέση...(?)

TALOS 11-10-2007 13:07

οντως.Πλεον οταν αρχιζει και ξεκαθαριζει λιγο το μυαλο σου, αρχιζεις κ στεναχωριεσαι για τα χρονια που εχασες κλπ. Δε ξερω κατα ποσο αυτο ειναι δικαιο ομως ή απλος εγωισμος. Εγω αν και ειμαι κοντα σ αυτο, προτιμω να μη μετανιωνω γιατι ετσι αναιρω τον εαυτο μου

MaDa 11-10-2007 13:53

ο πιο σούπερ-ντουπερ-ουαου χωρισμός μου... ήταν αυτός που έκανα σαρδάμ την ώρα που του έλεγα να χωρίσουμε...
:clap::rofl:

"μη νιώθεις δεφμεσμένος..."
καλά μαλάκας έμεινε... αλλά δεν προλάβαινα να διορθώσω γιατί ήμουνα στην πόρτα του ΚΤΕΛ και έκλεινε...;p

TALOS 11-10-2007 13:56

αυτες ειστε.Πετατε τη μαλακια και ''γεια χαρα''.

Ξερω παιδι που η γκομενα τον χωρισε ενω ηταν φανταρος και μετα απο 7 χρονια σχεσης.

MaDa 11-10-2007 14:10

και εγώ ξέρω παιδί παιδί που χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης... επειδή η κοπέλα διορίστηκε στην Ζάκυνθο

Xavier 11-10-2007 14:25

Θα έχω χωρίσει καμια δεκαριά φορές μέχρι σήμερα. Δεν έτυχε να γιορτάσω όμως ποτέ. :P

Γενικά δεν πολυχτυπιέμαι και δεν πολυαγχώνομαι στις σχέσεις (κάτι που για κάποιες θεωρήθηκε αδιαφορία), δεν ζηλεύω όσο και να θέλω να το παίξω ή να το προσποιηθώ (κάτι που επίσης για κάποιες θεωρήθηκε αδιαφορία), δεν έχω κάνει τα ιδιαίτερα ξενύχτια και μεθύσια (όπως έχω πει σε κάποιους εδώ μέσα ναι μεν θεωρώ ένα μεθύσι για μια γκόμενα που άξιζε καλό, αλλά ένα δεύτερο για τον ίδιο λόγο μαλακία) και γενικά αναγνωρίζω ότι για κάθε τι που αρχίζει υπολείπεται ένα τέλος, όποιο και αν είναι αυτό.

Αυτό που με έχει ενοχλήσει κάποιες φορές είναι το στριφογύρισμα μιας πρωην. Αυτό το χαζό του "να δούμε τι κάνει", "αν με έχει ξεπεράσει" κλπ. Ένα χαζό παιχνίδι που αν του δώσεις τροφή τείνει σε κάποιο ανόητο υπαρξιακό παιχνίδι υποκρισίας μεταξύ του χωρισμένου ζευγαριού, χρησιμοποιώντας την οδό του "οκ δεν έχω πρόβλημα μαζί σου επειδή χωρίσαμε" ή ακόμα χειρότερα "μπορούμε να είμαστε φίλοι". Είμαι της γνώμης ότι φιλία δεν υπάρχει μετάξυ άνδρα και γυναίκας (πόσο μάλιστα μεταξύ χωρισμένου ζευγαριού). Νομίζω επίσης ότι είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που μπορεί κάποιος να κάνει. Στατιστικά να το δεις οι άντρες μπαίνουν σε μια σχέση αργότερα από ένα χωρισμό σε σχέση με μια γυναίκα. Τι να κάνω δλδ να έρθει μια μέρα και να μου πει (σαν φίλη πλέον) ότι βρήκε γκόμενο? έλεος ...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:32.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0