WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > My World > Ανθρώπινες σχέσεις
Μεγάλες Αλήθειες
Κάθε 30 δευτερόλεπτα κατατίθεται μία μήνυση στις ΗΠΑ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-05-2007, 21:34   #1 (permalink)
sail away...

Το avatar του χρήστη Κασσάνδρα

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Κασσάνδρα is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Κασσάνδρα Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην Κασσάνδρα
Προεπιλογή Απάντηση: Το κοινωνικό καναβάτσο των διαφορετικών

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι οι μόνες ελληνικές εκπομπές που έχουν αντιγραφεί από κανάλια του εξωτερικού είναι της Αννίτας και της Νικολούλη!
Παρόλα αυτά, τα επικριτικά σχόλια (κατ' εμέ) θα έπρεπε να γίνονται για τους συμμετέχοντες σ' αυτές τις εκπομπές και όχι για τα "μυαλά" που συνέλαβαν την ιδέα. Στο κάτω κάτω αφού τα κονομάνε γιατί να μην το κάνουν;
Οι άνθρωποι αυτοί που τρέχουν να προβάλουν την όποια τους ιδιαιτερότητα γιατί το κάνουν; Αν τα ΑΜΕΑ επιλέγουν να ξεφτιλίζονται, θα ντραπώ εγώ που τους βλέπω;
Να 'σαι καλά ρε Αννίτα, αν και παραφορέθηκες πια...
Παλιά 10-05-2007, 11:33   #2 (permalink)
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Κασσάνδρα Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρόλα αυτά, τα επικριτικά σχόλια (κατ' εμέ) θα έπρεπε να γίνονται για τους συμμετέχοντες σ' αυτές τις εκπομπές και όχι για τα "μυαλά" που συνέλαβαν την ιδέα. Στο κάτω κάτω αφού τα κονομάνε γιατί να μην το κάνουν;
Οι άνθρωποι αυτοί που τρέχουν να προβάλουν την όποια τους ιδιαιτερότητα γιατί το κάνουν;
Διαφωνω!Τον "περιφημο" Catman φανταζομαι θα τον εχεις δει!Σου φαινεται αυτος ανθρωπος κανονικος ; Εμενα "προβληματικος" μου φαινεται!Αυτους τους ανθρωπους εσυ δεν πρεπει να τους εκμεταλλευεσαι για να γελας!Δεν ειναι ηθικα σωστο!Ειναι σαν να βλεπεις εναν αναπηρο και να γελας που δεν μπορει να περπατησει οπως εσυ!Εγω συμφωνω με την γνωμη που εχει εκφρασει ο Λαζοπουλος για αυτο το "φαινομενο"!
Παλιά 10-05-2007, 12:57   #3 (permalink)
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho Εμφάνιση μηνυμάτων
Διαφωνω!Τον "περιφημο" Catman φανταζομαι θα τον εχεις δει!Σου φαινεται αυτος ανθρωπος κανονικος ; Εμενα "προβληματικος" μου φαινεται!Αυτους τους ανθρωπους εσυ δεν πρεπει να τους εκμεταλλευεσαι για να γελας!Δεν ειναι ηθικα σωστο!Ειναι σαν να βλεπεις εναν αναπηρο και να γελας που δεν μπορει να περπατησει οπως εσυ!Εγω συμφωνω με την γνωμη που εχει εκφρασει ο Λαζοπουλος για αυτο το "φαινομενο"!
Νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου...Από τα λίγα που έχω δει, πιστεύω πως μερικοί -αν όχι όλοι- από τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος σε τέτοιου είδους εκπομπές είναι το λιγότερο διανοητικά καθυστερημένοι...Οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχουν κρίση..
Μη σου πω πως δίνοντας τους και κάποια αμοιβή τους έχουν κάνει να πιστεύουν πως επιτελούν και κοινωνικό έργο και πως είναι σταρς...
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-05-2007, 13:03   #4 (permalink)
Skouliki

Το avatar του χρήστη Cantona13

Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
Cantona13 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Cantona13

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου...Από τα λίγα που έχω δει, πιστεύω πως μερικοί -αν όχι όλοι- από τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος σε τέτοιου είδους εκπομπές είναι το λιγότερο διανοητικά καθυστερημένοι...Οπότε σε καμία περίπτωση δεν έχουν κρίση..
Μη σου πω πως δίνοντας τους και κάποια αμοιβή τους έχουν κάνει να πιστεύουν πως επιτελούν και κοινωνικό έργο και πως είναι σταρς...
Ακριβως αυτο!Και η λυση ειναι αυτο που ειχε πει κατα λαθος ο Catman (αυτην την παρατηρηση την εχει κανει ο Λαζοπουλος) "το κουμπι ορ νοτ το κουμπι" (εννοοντας το κουμπι του τηλεκοντρολ ο Λαζοπουλος)

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές