WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ανθρώπινες σχέσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/)
-   -   Ακρότητες (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%91%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-1545.html)

Chrysanthi 03-07-2007 17:43

Απάντηση: Ακρότητες

Ρε παιδιά τι πολύπλοκες σκέψεις ειναι αυτές;;; Η κωδική ονομασία για επανένωση είναι μία: ΡΟΖ ΑΠΑΛΟ! Σε διαμάντι φυσικά, πάνω σε μονόπετρο δαχτυλίδι! :D
Πέρα από την πλάκα, απαραίτητη προϋπόθεση για επανένωση είναι να υπάρχει διάθεση κ από τις δύο πλευρές, ειλικρηνής μεταμέλια (ή όπως γράφεται!) κ βέβαια χρόνος. Χρείαζεται να περάσει καιρός, για να γιατρέψει τις πληγές κ να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι!
Συνεπώς, αν ειναι να ρθει θε να ρθει, αλλιώς.... κ τον ταρζάν να κάνει κάποιος δεν θα έχει αποτελεσμα!

Υ.Γ. Συμφωνώ με το gatoni! Τι ισότητες κ κουραφέξαλα!:clap:

Panagioths 03-07-2007 17:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Chrysanthi (Μήνυμα 19583)
Ρε παιδιά τι πολύπλοκες σκέψεις ειναι αυτές;;; Η κωδική ονομασία για επανένωση είναι μία: ΡΟΖ ΑΠΑΛΟ! Σε διαμάντι φυσικά, πάνω σε μονόπετρο δαχτυλίδι! :D
Πέρα από την πλάκα, απαραίτητη προϋπόθεση για επανένωση είναι να υπάρχει διάθεση κ από τις δύο πλευρές, ειλικρηνής μεταμέλια (ή όπως γράφεται!) κ βέβαια χρόνος. Χρείαζεται να περάσει καιρός, για να γιατρέψει τις πληγές κ να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι!
Συνεπώς, αν ειναι να ρθει θε να ρθει, αλλιώς.... κ τον ταρζάν να κάνει κάποιος δεν θα έχει αποτελεσμα!

Υ.Γ. Συμφωνώ με το gatoni! Τι ισότητες κ κουραφέξαλα!:clap:

Συμφωνώ! Και εαν απευθύνεσαι σε άντρα τότε το αντίστοιχο δώρο του ροζ απαλού είναι αυτό που έχουμε βάλει και στις ειδήσεις: 500.000 τεμάχια για το iPhone το Σαββατοκύριακο.

TALOS 03-07-2007 18:16

Λοιποοοοοοοοοοον...εδω ειμαστε.

Αν με ρωταγες πριν ενα χρονο περιπου θα ελεγα πως ο Neacel αναφερεται σε φλωριες και εγω θα ζωνωμουν πανω σε ενα πυρηνικο αντιδραστηρα. Επεσα χαμηλα, γουσταρα γιατι ενας αντρας πρεπει να τα κανει ολα στη ζωη του, δε μετανιωνω γιατι αν δεν επεφτα χαμηλα να χτυπαω πορτες θα επεφτα απο κανα μπαλκονι, δε μετανιωνω γιατι τωρα βλεπω οτι μου κανε καλο κλπ κλπ.

Τωρα θα πω απλα οτι δειχνεις ανωτεροτητα και εγωισμο γιατι τελικα κανενας δε νοιαζεται για σενα, αποδεχεσαι οτι ο αλλος θελει να σε βγαλει απ τη ζωη του και δυστυχως ή ευτυχως προχωρας. Ολα αυτα δε προκαθοριζουν οτι δε θα υπαρξουν στιγμες που δε θα λυγισω, να παρω ενα τηλεφωνο, να με πιασουν τα κλαματα ενα βραδυ, να βγω να πιω για την αγαπη που εχασα, αλλα η πουτανα η ζωη με τις σχεσεις θελει να σαι κωλοπαιδι για να περνας καλα και να μη πληγωνεσαι.

Ακουγα και δε πιστευα οτι ενας ερωτας πρεπει να τελειωνει στο αποκορυφωμα του.

@γατονι: νομιζω δε συζηταμε για περιπτωσεις χωρισμου λογω μιας μαλακιας.

gatoni 03-07-2007 18:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο katerina1974 (Μήνυμα 19524)
Ποιό είναι το πιο ακραίο πράγμα που θα κάνατε για να κερδίσετε την καρδιά κάποιου/κάποιας που από λάθος σας σας πέταξε στην άκρη και μετα σας ξέχασε? (δεκτές όλες οι απαντήσεις εκτός από μία: Να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλες απαντήσεις)

Γι' αυτό νόμιζα πως λέγαμε.

Εγώ πάντως διαφωνώ. Όταν θες πολύ την άλλη (ή τον άλλον) ο εγωϊσμός πάει περίπατο και γυρνώντας του λες να σου φέρει κανα μπουκαλάκι να έχεις να πορεύεσαι το βράδυ... Όταν είσαι εκτός αυτής της φάσης όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά,παράλογα. Αλλά όταν την πατήσεις τα βλέπεις από εντελώς διαφορετική θέση. Και κυρίως τα κάνεις επειδή γουστάρεις εκέινη τη στιγμή και όχι για να σου δώσει σημασία η άλλη. Προσωπική άποψη πάντα.

Cantona13 03-07-2007 18:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο katerina1974 (Μήνυμα 19524)
Ποιό είναι το πιο ακραίο πράγμα που θα κάνατε για να κερδίσετε την καρδιά κάποιου/κάποιας που από λάθος σας σας πέταξε στην άκρη και μετα σας ξέχασε? (δεκτές όλες οι απαντήσεις εκτός από μία: Να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλες απαντήσεις)

Τιποτα! Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που λεει και ο Λυμπε:P

Insomni@ 03-07-2007 19:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 19557)
Μπορείτε να αγκαλιαστείτε και να πέσετε στη θάλασσα να πνιγείτε και οι δύο να ησυχάσω; :P

Εχεις άγριες διαθέσεις απ' ότι βλέπω...:armed:

Καλως όρισες κατ' αρχήν.Κοίτα,μπορείς να τον πλησιάσεις,να του μιλήσεις και να του ζητήσεις συγνώμη,αν το λάθος που έκανες παλιότερα δεν ήταν και πολύ χοντρό,και απο κει και πέρα είναι στην κρίση εκείνου αν θα σου δώσει δευτερη ευκαιρία ή όχι.

katerina1974 22-07-2007 07:31

ρε παιδια ξαφνικα εγινε κατι που με τρομαζει.... αυτος λοιπον απ το πασχα και μετα δεν απανταγε ποτε σε κανενα μυνημα μου ουτε sms ουτε mail ουτε τιποτα απολυτως.
ξαφνικα προχτες στισ 03.00 βλεπω στον msn μου και μoυ χε αφησει το εξης μυνημα: "χρονια πολλα....γι αυτα που περασανε (το χρονια πολλα ητανε προφανως για τα γενεθλια μου. μετα οταν ξεπερασα το σοκ και κοιταξα τα mails μου διαπιστωσα με εκπληξη οτι ειχε ανοιξει μια e-card που ειχα συνθεσει το μαρτη και την ειχα προγραματισει να σταλει τωρα τις προαλες.
το παραξενο ειναι οτι ολα τα αλλα μυνηματα με τα οποια ειχα γεμισει το mail box του ποτε μα ποτε δε μου εδειχνε το mail μου οτι τα χε ανοιξει και μαλλον τα σβηνε αδιαβαστα οπως υποθετω εκανε και με τα sms μου.
μιλαμε τα δα ολα ετσι? εν τω μεταξυ το αλλο παραξενο ειναι οτι ενας ερευνητης που ειχα βαλει να βρει στοιχεια για την προσωπικη του ζωη μου ειπε οτι αυτος βγαινει με αλλη κανονικα καθε μερα κλπ κλπ (που μπορει ναναι και εκεινη η αθηναια για την οποια μου μιλαγε πριν ξεκινησουμε να βλεπουμε ο ενας τον αλλο ερωτικα το χειμωνα εγινε αυτο και την οποια σχεση του κατηγορουσε συνεχεια και μου τηλεφωναγε και μεσ τη νυχτα κλπ) νταξει μπορει να ναι και καμια αλλη αλλα δεν εχει αυτο σημασια τωρα σημασια εχει γιατι στο καλο με θυμηθηκε μετα απο τοσους μηνες και πως θυμοτανε τον msn μου?
αχ πειτε μου οτι αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ξεμεινε και με θελει για ξεπετα πειτε μου τι αλλο θα μπορουσε να σημαινει(λεμε τωρα....) παντως εγω μετα του στειλα mail και του ελεγα οτι δεν ειν απαραιτητο καλα και ντε οποιος αγαπαει πολυ να ειναι και καταδικαστεος η γελοιος η αντικειμενο εκμεταλευσης και οτι αν αφιερωνε ενα 24ωρο απ τη ζωη του ετσι μονο για να δει τι εχει να του πει ο αλλος και τι εχει να του δειξει δε θα χασει ουτε εκεινος ουτε ο αλλος. καλα δεν εκανα, εφοσον αυτος εκανε πρωτος κινηση και μου γραψε μυνημα? φυσικα απο προχτες δε ξαναειχα μυνημα του κι ισως να μην ξαναεχω και ποτε αλλα του ειπα στο τελος του μυνηματος μου οτι αν καποια μερα η ζωη μας φερει μαζι στον ιδιο χωρο και συναντηθουμε δε θα μετανιωσει ουτ αυτος ουτ εγω... αυταααααααα

Panagioths 22-07-2007 13:26

Προσπαθώ να το γράψω ευγενικά αλλά δεν μου βγαίνει... Για ξεπέτα διαδικτυακή και ίσως και face2face το κόβω το θέμα...

depoina 22-07-2007 13:54

Και εγώ αυτό νομίζω...Πως ήθελε ή και θέλει παιχνιδάκια για να περάσει η ώρα...
Νομίζω πως δεν έκανες καλά που του απάντησες εφόσον τόσο καιρό σε είχε ξεγραμμένη, αλλά όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί, άμα αγαπάς ή θέλεις κάποιον/α τρελά, κάνεις τα πάντα...σωστά και λανθασμένα...

Panagioths 22-07-2007 14:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 21882)
μα αγαπάς ή θέλεις κάποιον/α τρελά, κάνεις τα πάντα...σωστά και λανθασμένα...

Ακόμα και όταν ξέρεις οτι αυτό θα βγει αργά ή γρήγορα σε κακό σου; ^o)

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:40.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0