WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ανθρώπινες σχέσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/)
-   -   Ακρότητες (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%91%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-1545.html)

katerina1974 03-07-2007 01:51

Ακρότητες

Ποιό είναι το πιο ακραίο πράγμα που θα κάνατε για να κερδίσετε την καρδιά κάποιου/κάποιας που από λάθος σας σας πέταξε στην άκρη και μετα σας ξέχασε? (δεκτές όλες οι απαντήσεις εκτός από μία: Να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλες απαντήσεις)

Xavier 03-07-2007 02:21

Απάντηση: ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ

λοιπον.....

εκτός του ότι τα γράμματα θα πρέπει να τα γυρίσω σε πεζά από κεφαλαία και το ίδιο ισχύει και για τον τίτλο (μα κανείς δεν διαβάζει τους κανόνες πια!), σε καλοσορίζω και προσκαλώ όλους τους καμμένους από το στέκι των κατεστραμένων να μας πουν πόσο χαμηλά θα έπεφταν... :hehe:

Επίσης κατερίνα νομίζω πρέπει να κάνεις εσύ την αρχή...

Astrolabos 03-07-2007 02:24

Απάντηση: Ακρότητες

Δε θα έκανα τίποτα. Την μοίρα μας και την τύχη μας την ορίζουμε μόνοι μας και δεν μπορούμε να την επιβάλουμε σε κανέναν. Κάθε σχέση βασίζεται στην συμβίωση, την ομαλή ανάπτυξη των δύο προσφέροντας ο ένας πράγματα στον άλλο. Κάθε άλλη κατάσταση είναι μη φυσιολογική. Όταν θες κάποιον και αυτός δε σε θέλει, τότε η σχέση νοσεί και αυτή η παθογένια έχει ονομαστεί συμβιωτική προσκόλληση.
Εξάλλου όπως είχε πει και ο σοφός συγγραφέας, "αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει, να πετάξει μακρυά από εσένα. Αν γυρίσει αυτό σημαίνει ότι πάντα ήταν δικό σου, αλλίως δεν το κατείχες ποτε"
Μπορεί ο δρόμος που έχεις μπροστά σου να διαβείς να μην είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα, αλλά η στεναχώρια και ο λυγμός είναι το αλάτι της ζωής. Να θυμάσαι ότι πάντα σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και να μην χάνεις ποτέ σου την ελπίδα γιατί ο έρωτας έρχεται πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις. Σε κλέβει δεν τον κλέβεις.
Αυτά. Καληνύχτα και καλώς σε βρήκαμε ;)

Neacel 03-07-2007 03:14

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 19526)
Δε θα έκανα τίποτα. Την μοίρα μας και την τύχη μας την ορίζουμε μόνοι μας και δεν μπορούμε να την επιβάλουμε σε κανέναν. Κάθε σχέση βασίζεται στην συμβίωση, την ομαλή ανάπτυξη των δύο προσφέροντας ο ένας πράγματα στον άλλο. Κάθε άλλη κατάσταση είναι μη φυσιολογική. Όταν θες κάποιον και αυτός δε σε θέλει, τότε η σχέση νοσεί και αυτή η παθογένια έχει ονομαστεί συμβιωτική προσκόλληση.
Εξάλλου όπως είχε πει και ο σοφός συγγραφέας, "αν αγαπάς κάτι άστο να φύγει, να πετάξει μακρυά από εσένα. Αν γυρίσει αυτό σημαίνει ότι πάντα ήταν δικό σου, αλλίως δεν το κατείχες ποτε"
Μπορεί ο δρόμος που έχεις μπροστά σου να διαβείς να μην είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα, αλλά η στεναχώρια και ο λυγμός είναι το αλάτι της ζωής. Να θυμάσαι ότι πάντα σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι και να μην χάνεις ποτέ σου την ελπίδα γιατί ο έρωτας έρχεται πάντα εκεί που δεν τον περιμένεις. Σε κλέβει δεν τον κλέβεις.

Πωπω από πόσα βιβλία ξεσήκωσες όλα αυτά τα μοτο (πολύ κλισέ όλα).....;p

Θα ζωνόμουν με εκρηκτικά θα πήγαινα έξω από το σπίτι της και θα της έλεγα πως αν δεν μου δώσει ευκαιρία θα ανατιναχτώ....

Xavier 03-07-2007 10:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 19528)
Θα ζωνόμουν με εκρηκτικά θα πήγαινα έξω από το σπίτι της και θα της έλεγα πως αν δεν μου δώσει ευκαιρία θα ανατιναχτώ....

:worship::worship::worship:

Kallia 03-07-2007 11:49

Παράθεση:

I’d call your bluff και θα σε αγνοούσα επιδεικτικά.:hehe:;p

anthropas 03-07-2007 12:23

Παράθεση:

Aυτος ο ανθρωπος αποδυκνειει καθημερινα ποσο τον εχω επηρεασει...;p

Astrolabos 03-07-2007 15:23

Παράθεση:

Πωπω από πόσα βιβλία ξεσήκωσες όλα αυτά τα μοτο (πολύ κλισέ όλα).....;p

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο anthropas (Μήνυμα 19541)
Aυτος ο ανθρωπος αποδυκνειει καθημερινα ποσο τον εχω επηρεασει...;p

Μπορείτε να αγκαλιαστείτε και να πέσετε στη θάλασσα να πνιγείτε και οι δύο να ησυχάσω; :P

Panagioths 03-07-2007 17:06

Αν και δεν συμφωνώ με την απόφαση του να μην προχωρήσεις μπροστά (γιατί άλλωστε το κυνήγι του καινούργιου και το ταξίδι της αναζήτησής του είναι σκάλες καλύτερο από το ξανακολλημένο γυαλί...) εγώ μάλλον θα απομονώμουν κάπου για να σκεφτώ τα λάθη μου και να διορθώσω τα σημεία στο μυαλό μου/τρόπο σκέψης μου που τα δημιουργούσα. Μετά θα συγχωρούσα τον εαυτό μου (κάτι που δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη, θέλει χρόνο). Έπειτα, θα πλησίαζα το άλλο άτομο και θα ζητούσα να μιλήσω και να του ζητήσω μια δεύτερη ευκαιρία προβάλλοντάς του σοβαρά επιχειρήματα του γιατί να την δώσει, κάτι σαν δοκιμή, για να πειστεί οτι πλέον έχεις αναγνωρίσει τα σφάλματά σου και πραγματικά θέλεις να είσαι μαζί του. Το λέω σαν ανιχνευτική κίνηση αυτό γιατί ο άλλος άνθρωπος μπορεί να έχει προχωρήσει μπροστά και να έχει ήδη κάποιον άλλον-η ή ακόμα και να μην θέλει κάποιον-α να είναι μαζί σε αυτή τη φάση... Το εαν θα δεχτεί και ποιές θα είναι οι αντιδράσεις του άλλου εξαρτάται από πάρα πολλές παραμέτρους (ηλικίες, διάστημα που ήσασταν μαζί, συναισθηματικό δέσιμο που υπήρχε κτλ). Άποψή μου, εαν δεν ήταν κάποιος επιπόλαιος λόγος ο χωρισμός να μην ψάξεις το θέμα και να μην κοιτάζεις πως θα επανασυνδεθείς αλλά να κοιτάζεις τι να κάνεις από εδώ και πέρα στην ζωή σου με κάποιον άλλο.. Τα γυαλιά της καρδιάς εάν σπάσουν μετά κολλάνε δύσκολα και εαν κολλήσουν πάλι είναι πιο εύθραστα από αυτά που δεν έσπασαν ποτέ.

Υπάρχουν χίλιοι λόγοι, στιχάκια, μυθιστορήματα και ταινίες που θα σε σπρώξουν να ψάξεις για επανένωση αλλά και άλλοι τόσοι που θα σε κάνουν να προχωρήσεις μπροστά. Για εμένα αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει (που έχουν γράψει και τραγουδήσει πολλοί...;D) αλλά εαν φτάσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα τότε δεν μπορεί να σε αγγίξει ούτε φωτιά ούτε τίποτα, έχεις το άτρωτο!

Το μόνο πρόβλημα είναι τι θα επιλέξεις πραγματικά να είναι το όνειρο που θέλεις να κυνηγήσεις.. γιατί οι πραγματικές μας επιθυμίες πολλές φορές κρύβονται και από τον ίδιο μας τον εαυτό και άλλα νομίζουμε οτι θέλαμε και άλλα μας προκύπτουν...

Καλή επιτυχία και καλώς μας βρήκες :)

gatoni 03-07-2007 17:25

Παράθεση:

Αυτά τα λένε οι ψυχολόγοι για να μας παίρνουν τα φράγκα! Και τα γράφουν και στα Άρλεκιν! (νομίζω,δεν έχω διαβάσει κιόλας)... Οπότε :yuck:

Λοιπόν,τα πράγματα είναι απλά. Όταν έχεις κάνει εσύ την μ@λακία δεν έχεις και πολλές διεξόδους. Ζητάς ταπεινά συγγνώμη και ελπίζεις να γίνει δεκτή. Αν ο άλλος σε βάλει πάνω από τον εγωϊσμό του τότε τον/την κερδίζεις ξανά αλλιώς δεν έχεις καμία τύχη.

Αυτή είναι η λογική πρόταση-προσέγγιση.

Προσωπικά όμως θα ακολουθούσα μια πιο απαιτητική-επιθετική τακτική. Θα την έπιανα από τον κότσο με το ένα χέρι (στο άλλο θα κρατούσα το ρόπαλο) και θα της έλεγα "Οκ,μια μαλακία έκανα,γράψε λάθος". Και θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ συγχώρεση.Αν συμφωνούσε έχει καλώς. Αλλιώς θα την έσερνα από το μαλλί στη σπηλιά για να το ξανασκεφτεί πιό ώριμα και συγκεντρωμένα. Αυτά.

Chrysanthi 03-07-2007 17:43

Ρε παιδιά τι πολύπλοκες σκέψεις ειναι αυτές;;; Η κωδική ονομασία για επανένωση είναι μία: ΡΟΖ ΑΠΑΛΟ! Σε διαμάντι φυσικά, πάνω σε μονόπετρο δαχτυλίδι! :D
Πέρα από την πλάκα, απαραίτητη προϋπόθεση για επανένωση είναι να υπάρχει διάθεση κ από τις δύο πλευρές, ειλικρηνής μεταμέλια (ή όπως γράφεται!) κ βέβαια χρόνος. Χρείαζεται να περάσει καιρός, για να γιατρέψει τις πληγές κ να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι!
Συνεπώς, αν ειναι να ρθει θε να ρθει, αλλιώς.... κ τον ταρζάν να κάνει κάποιος δεν θα έχει αποτελεσμα!

Υ.Γ. Συμφωνώ με το gatoni! Τι ισότητες κ κουραφέξαλα!:clap:

Panagioths 03-07-2007 17:55

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Chrysanthi (Μήνυμα 19583)
Ρε παιδιά τι πολύπλοκες σκέψεις ειναι αυτές;;; Η κωδική ονομασία για επανένωση είναι μία: ΡΟΖ ΑΠΑΛΟ! Σε διαμάντι φυσικά, πάνω σε μονόπετρο δαχτυλίδι! :D
Πέρα από την πλάκα, απαραίτητη προϋπόθεση για επανένωση είναι να υπάρχει διάθεση κ από τις δύο πλευρές, ειλικρηνής μεταμέλια (ή όπως γράφεται!) κ βέβαια χρόνος. Χρείαζεται να περάσει καιρός, για να γιατρέψει τις πληγές κ να επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο ζευγάρι!
Συνεπώς, αν ειναι να ρθει θε να ρθει, αλλιώς.... κ τον ταρζάν να κάνει κάποιος δεν θα έχει αποτελεσμα!

Υ.Γ. Συμφωνώ με το gatoni! Τι ισότητες κ κουραφέξαλα!:clap:

Συμφωνώ! Και εαν απευθύνεσαι σε άντρα τότε το αντίστοιχο δώρο του ροζ απαλού είναι αυτό που έχουμε βάλει και στις ειδήσεις: 500.000 τεμάχια για το iPhone το Σαββατοκύριακο.

TALOS 03-07-2007 18:16

Λοιποοοοοοοοοοον...εδω ειμαστε.

Αν με ρωταγες πριν ενα χρονο περιπου θα ελεγα πως ο Neacel αναφερεται σε φλωριες και εγω θα ζωνωμουν πανω σε ενα πυρηνικο αντιδραστηρα. Επεσα χαμηλα, γουσταρα γιατι ενας αντρας πρεπει να τα κανει ολα στη ζωη του, δε μετανιωνω γιατι αν δεν επεφτα χαμηλα να χτυπαω πορτες θα επεφτα απο κανα μπαλκονι, δε μετανιωνω γιατι τωρα βλεπω οτι μου κανε καλο κλπ κλπ.

Τωρα θα πω απλα οτι δειχνεις ανωτεροτητα και εγωισμο γιατι τελικα κανενας δε νοιαζεται για σενα, αποδεχεσαι οτι ο αλλος θελει να σε βγαλει απ τη ζωη του και δυστυχως ή ευτυχως προχωρας. Ολα αυτα δε προκαθοριζουν οτι δε θα υπαρξουν στιγμες που δε θα λυγισω, να παρω ενα τηλεφωνο, να με πιασουν τα κλαματα ενα βραδυ, να βγω να πιω για την αγαπη που εχασα, αλλα η πουτανα η ζωη με τις σχεσεις θελει να σαι κωλοπαιδι για να περνας καλα και να μη πληγωνεσαι.

Ακουγα και δε πιστευα οτι ενας ερωτας πρεπει να τελειωνει στο αποκορυφωμα του.

@γατονι: νομιζω δε συζηταμε για περιπτωσεις χωρισμου λογω μιας μαλακιας.

gatoni 03-07-2007 18:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο katerina1974 (Μήνυμα 19524)
Ποιό είναι το πιο ακραίο πράγμα που θα κάνατε για να κερδίσετε την καρδιά κάποιου/κάποιας που από λάθος σας σας πέταξε στην άκρη και μετα σας ξέχασε? (δεκτές όλες οι απαντήσεις εκτός από μία: Να προχωρήσουμε μπροστά. Αλλες απαντήσεις)

Γι' αυτό νόμιζα πως λέγαμε.

Εγώ πάντως διαφωνώ. Όταν θες πολύ την άλλη (ή τον άλλον) ο εγωϊσμός πάει περίπατο και γυρνώντας του λες να σου φέρει κανα μπουκαλάκι να έχεις να πορεύεσαι το βράδυ... Όταν είσαι εκτός αυτής της φάσης όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά,παράλογα. Αλλά όταν την πατήσεις τα βλέπεις από εντελώς διαφορετική θέση. Και κυρίως τα κάνεις επειδή γουστάρεις εκέινη τη στιγμή και όχι για να σου δώσει σημασία η άλλη. Προσωπική άποψη πάντα.

Cantona13 03-07-2007 18:59

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο katerina1974 (Μήνυμα 19524)

Τιποτα! Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που λεει και ο Λυμπε:P

Insomni@ 03-07-2007 19:34

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 19557)
Μπορείτε να αγκαλιαστείτε και να πέσετε στη θάλασσα να πνιγείτε και οι δύο να ησυχάσω; :P

Εχεις άγριες διαθέσεις απ' ότι βλέπω...:armed:

Καλως όρισες κατ' αρχήν.Κοίτα,μπορείς να τον πλησιάσεις,να του μιλήσεις και να του ζητήσεις συγνώμη,αν το λάθος που έκανες παλιότερα δεν ήταν και πολύ χοντρό,και απο κει και πέρα είναι στην κρίση εκείνου αν θα σου δώσει δευτερη ευκαιρία ή όχι.

katerina1974 22-07-2007 07:31

ρε παιδια ξαφνικα εγινε κατι που με τρομαζει.... αυτος λοιπον απ το πασχα και μετα δεν απανταγε ποτε σε κανενα μυνημα μου ουτε sms ουτε mail ουτε τιποτα απολυτως.
ξαφνικα προχτες στισ 03.00 βλεπω στον msn μου και μoυ χε αφησει το εξης μυνημα: "χρονια πολλα....γι αυτα που περασανε (το χρονια πολλα ητανε προφανως για τα γενεθλια μου. μετα οταν ξεπερασα το σοκ και κοιταξα τα mails μου διαπιστωσα με εκπληξη οτι ειχε ανοιξει μια e-card που ειχα συνθεσει το μαρτη και την ειχα προγραματισει να σταλει τωρα τις προαλες.
το παραξενο ειναι οτι ολα τα αλλα μυνηματα με τα οποια ειχα γεμισει το mail box του ποτε μα ποτε δε μου εδειχνε το mail μου οτι τα χε ανοιξει και μαλλον τα σβηνε αδιαβαστα οπως υποθετω εκανε και με τα sms μου.
μιλαμε τα δα ολα ετσι? εν τω μεταξυ το αλλο παραξενο ειναι οτι ενας ερευνητης που ειχα βαλει να βρει στοιχεια για την προσωπικη του ζωη μου ειπε οτι αυτος βγαινει με αλλη κανονικα καθε μερα κλπ κλπ (που μπορει ναναι και εκεινη η αθηναια για την οποια μου μιλαγε πριν ξεκινησουμε να βλεπουμε ο ενας τον αλλο ερωτικα το χειμωνα εγινε αυτο και την οποια σχεση του κατηγορουσε συνεχεια και μου τηλεφωναγε και μεσ τη νυχτα κλπ) νταξει μπορει να ναι και καμια αλλη αλλα δεν εχει αυτο σημασια τωρα σημασια εχει γιατι στο καλο με θυμηθηκε μετα απο τοσους μηνες και πως θυμοτανε τον msn μου?
αχ πειτε μου οτι αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι ξεμεινε και με θελει για ξεπετα πειτε μου τι αλλο θα μπορουσε να σημαινει(λεμε τωρα....) παντως εγω μετα του στειλα mail και του ελεγα οτι δεν ειν απαραιτητο καλα και ντε οποιος αγαπαει πολυ να ειναι και καταδικαστεος η γελοιος η αντικειμενο εκμεταλευσης και οτι αν αφιερωνε ενα 24ωρο απ τη ζωη του ετσι μονο για να δει τι εχει να του πει ο αλλος και τι εχει να του δειξει δε θα χασει ουτε εκεινος ουτε ο αλλος. καλα δεν εκανα, εφοσον αυτος εκανε πρωτος κινηση και μου γραψε μυνημα? φυσικα απο προχτες δε ξαναειχα μυνημα του κι ισως να μην ξαναεχω και ποτε αλλα του ειπα στο τελος του μυνηματος μου οτι αν καποια μερα η ζωη μας φερει μαζι στον ιδιο χωρο και συναντηθουμε δε θα μετανιωσει ουτ αυτος ουτ εγω... αυταααααααα

Panagioths 22-07-2007 13:26

Προσπαθώ να το γράψω ευγενικά αλλά δεν μου βγαίνει... Για ξεπέτα διαδικτυακή και ίσως και face2face το κόβω το θέμα...

depoina 22-07-2007 13:54

Και εγώ αυτό νομίζω...Πως ήθελε ή και θέλει παιχνιδάκια για να περάσει η ώρα...
Νομίζω πως δεν έκανες καλά που του απάντησες εφόσον τόσο καιρό σε είχε ξεγραμμένη, αλλά όπως πολύ σωστά έχει ειπωθεί, άμα αγαπάς ή θέλεις κάποιον/α τρελά, κάνεις τα πάντα...σωστά και λανθασμένα...

Panagioths 22-07-2007 14:28

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 21882)
μα αγαπάς ή θέλεις κάποιον/α τρελά, κάνεις τα πάντα...σωστά και λανθασμένα...

Ακόμα και όταν ξέρεις οτι αυτό θα βγει αργά ή γρήγορα σε κακό σου; ^o)

depoina 22-07-2007 15:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Panagioths (Μήνυμα 21886)
Ακόμα και όταν ξέρεις οτι αυτό θα βγει αργά ή γρήγορα σε κακό σου; ^o)

Ακόμα και όταν ξέρεις ότι θα βγει σε κακό, ελπίζεις πως ίσως αλλάξουν τα πράγματα, πως αξίζει να δοκιμάσεις, πως καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά να μετανιώσεις για κάτι που δεν τόλμησες και όλα αυτά τα χαριτωμένα...

Εν ολίγοις, όταν είσαι ερωτευμένος ή αγαπάς πολύ, δεν υπάρχει λογική και τίποτα δε βγαίνει σε κακό γιατί είσαι πεπεισμένος πως η αγάπη υπερέχει...
(δεν λέω πως αυτό είναι και το σωστό, απλά είναι μαλακία να κατακρίνουμε τον άλλο για τις πράξεις του όταν δεν ξέρουμε τι ζόρι περνάει και πως νιώθει).

Astrolabos 22-07-2007 15:29

Παντρέψου τον και θα σου περάσει:P

gatoni 22-07-2007 15:39

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 21892)
Παντρέψου τον και θα σου περάσει:P

Χαχαχαχαχα!!! :rofl::rofl: Κορυφαίο!! :clap::clap:

Πάντως όπως λέει και ο Πλούταρχος: "Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής".

aggelm 22-07-2007 19:22

Όταν με χώρισε (χωρίς να έχει κάνει κάποιος από τους δύο κανένα λάθος), τον άφησα να προχωρήσει με την επιλογή του και έκανα κι εγώ το ίδιο. Όταν γύρισε... τον παντρεύτηκα (όπως συμβουλεύει και ο Astrolabos) και ζήσαμε εμείς καλά κι εσείς καλύτερα...

Δεν είναι όμως όλα τα λάθη ίδια, και δεν πληγώνουν το ίδιο.
Όταν επαναλαμβάνονται όμως, παύουν να είναι λάθη και είναι τρόπος ζωής!!!

Pantoleon 02-10-2007 02:49

Κάντε ότι εκανε και κάποιος βουδιστής διαμαρτυρώμενος για το καθεστός κατοχής στην Βιρμανία: κάθησε στην μέση του δρόμου, ψύχραιμα και σταθερά περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά. Δεν κινήθηκε όση ώρα καιγόταν και δεν διαμαρτυρήθηκε για το κάψιμο του και τους φρικτούς πόνους του μαρτυρίου του. Όταν αποκάηκε ανακάλυψαν ότι η καρδιά του είχε μείνει ανέπαφη εν'αντιθέση του καρβουνιασμένου κορμιού του και σήμερα θεωρείται άγιος βουδιστής ασκητής/μοναχός.

Δεν μπορείτε να πείτε, αυτή η συμπεριφορά σε αναγκάζει να ασχοληθείς με το ουσιαστικό πρόβλημα. Δεν υπάρχει αντίλογος.

Commando7hh 02-10-2007 03:33

ασε που εγινε και εξωφυλλο στον πρωτο δισκο των rage against the machine ο συγκεκριμενος.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:41.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0