![]() |
Άντρες και....τρίχες
Στις μέρες μας ένα μεγάλο ποσοστό αντρών ξυρίζει ό,τι μπορεί... ;D
Πέρα από τους αθλητές, όλο και περισσότεροι άντρες προτιμούν να είναι 'άτριχοι' ;p Οι τριχωτοί υποστηρίζουν φανατικά ότι όλος ο αντρισμός βρίσκεται πίσω απο το πουλοβεράκι τους.. Οι μη τριχωτοί από την άλλη, πολλές φορές χαρακτηρίζονται θηλυπρεπείς.. Τι πιστεύετε ;; Πρέπει ένας άντρας να ξυρίζεται ;; 'Η καλύτερα να είναι γκρικ λοβερ με χίλια δυο πουλόβερ ;; :hehe: :hehe: |
Απάντηση: Άντρες και....τρίχες
για ποιές τρίχες μιλάς; Στήθος, πλάτη, αυτιά, ρουθούνια, πόδια; δεν διευκρινίζεις;p
|
Εαν το επιβάλλει κάποιο επάγγελμα πάσσο..
Αλλά τώρα όλα τα υπόλοιπα μου ξυνίζουν αν και προσωπικά δεν μου πέφτει λόγος για το τι κάνει ο κάθε ένας με το ξυράφι του και το κρεβάτι του... Εμένα θα μου έκανε προσωπικά λίγο στο πουστροτρέντυμπόι κάποιος που το έκανε και το υπερασπιζόταν κιόλας ύποπτα... :Ρ |
ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!! :armed: :armed:
|
ΤΡΙΧΕΣ PARA SIEMPRE!!
Όποιος ξυρίζει ή βγάζει τρίχες χωρίς σοβαρό λόγο απλά το σαλιώνει το πασαλάκι,το κρεμώνει το γαλακτομπούρεκο... :ghey: :ghey: |
Το ξυράφι δε λέει και πολλά, είναι ανώδυνο...
Να δω, θέλω, φανατικό άντρα να του αλοίφουν το κερί και να το τραβάει η "ξετριχού" με δύναμη... Εκεί να είμαι από μια πλευρά και τι στον κόσμο!!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Άμα δεις το πόδι μου θα πέσεις ξερή... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! |
Παράθεση:
Χαχαχα μακάρι να είναι γυναίκες και όχι τίποτα πιθηκάκια... :hehe: :hehe: |
Παράθεση:
Γυναίκες θα είναι,αυτές θα τις βάζουμε να ξυρίζονται την ώρα που ο άντρας θα πηγαίνει να φέρει το φαΐ στη σπηλιά! :toufeki: |
Έχουμε αγώνα:
http://olla.raggoz.com/media/1/20060...%20(WinCE).jpg vs http://incendiarygranny.com/images/2...ueckBigMan.jpg Διαλιέχτεεεεεε |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ρε δεν θα μου βγάλεις εσύ το όνομα! Δεν είμαι γοριλάκι αλλά ένα θα πω:
ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΤΡΙΧΟΥΣ!!! |
Παράθεση:
|
Ρε δεν πα να με πεις και Γκοτζίλα! Τιμή μου και καμάρι μου όπως λέω και πάνω από το αβατάρ μου!! :p :p
|
Παράθεση:
|
ουγκ!
|
Μπραβο ρε γατονι!Ετσι γιατι μου φαινεται οτι μας θελουν γκεουλες αλλα δε θα τους περασει!:armed:
|
Σόρρυ που επεμβαίνω αργοπορημένα αλλά είχα πήξει.
Λοιπόν για να μπουν τα πράματα στη θέση τους: ο bro μου δεν είναι γοριλάκι.Εγώ είμαι ο τριχωτος της οικογένειας,αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Όποιος ξυρίζει τις τρίχες του,ειδικά στα πόδια είναι τόσο αδερφή που φωνάζει "'οποιος δε τονπαίρνει straight είναι ρε"... Το καλοκαίρι του 2005 αναγκάστηκα να ξυρίσω το ένα μου πόδι για να κάνω ένα χειρουργειο.Δεν υπήρχε πιο ντροπιαστικό πράγμα από το να βγαίνω στη παραλία χωρίς τις τρίχες μου... |
Ουτε εγω ξυρισα ποτε τις τριχες των ποδιων μου.
Ομως, στο κολυμβητηριο -καλως ή κακως- ολοι ειναι ξυρισμενοι και νιωθεις αβολα εσυ και οι περηφανες τριχες σου (οσο και αν ακουγεται παραξενο). Οποτε αν ειχα πολλες τριχες μπορει και να το εκανα το ψυχικο. Ευτυχως δεν εχω οποτε δεν χρειαζεται να μπω σε διλληματα. Στη μπαλα ειναι αλλη ιστορια εχεις την καλτσα και δεν φαινεται τιποτα οποτε οσοι παιζουν μπαλα και ξυριζουν τα ποδια στην πραγματικοτητα δεν εχουν κανενα λογο να το κανουν. Βεβαια ουτε το να εισαι γοριλας ειναι ωραιο. Το να εχεις μια ικανοποιητικη ποσοτητα τριχων ειναι το καλυτερο πιστευω. |
Δεν ξερω τι λετε γενικα για τους αντρες και τις τριχες,αλλα σιγουρα το πιο μισητο ειναι το θεμα γυναικες και τριχες...:P
|
Eυτυχώς η Mary Jane ξυρίζεται παντου ...
|
Α πα πα πα πα...η μόνη φορά που ξυρίστικα εκτός από το πρόσωπο, ήταν για ανάγκες επέμβασης...και παραθέτω την ατάκα που λέω σε όλους και κανείς δεν την πιάνει με την μια: Το ότι όσοι κανελώνουν το ρυζόγαλο/τρίζουν την όπισθεν/ρίχνουν τον κολλιό στο λάδι/κτλ κτλ ξυρίζουν το σώμα τους, δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν ξυρισμένο σώμα ανήκουν στην ίδια κατηγορία ;p
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε! |
Πες μου ένα τελευταίο είσαι άτριχος? Τέλλλλλλλλλλλλλλλλλλος....
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.......;p |
Παράθεση:
:hehe::hehe::worship: ''Πες μου οτι εισαι ατριχος,αυτο πες μου μονο .τεΛΛος'' |
Εγω ειμαι αρκουδανθρωπος κατα τ αλλα η μονη φορα που χω ξυρισει σημειο του σωματος ειναι για εγχειρηση η οποια εχιε επαναληφθει 5-6 φορες.
|
Πήξαμε στους γορίλες...
|
Παράθεση:
Μη μιλήσω τώρα για γρύλους:rofl::rofl: |
Παράθεση:
|
Γιατί είναι εδώ μέσα κανένας τελείως άτριχος????
Αν είναι ας το πει.ΤΕΛΟΣ |
Παράθεση:
Ούγκα μπούγκα. |
Παράθεση:
|
Εγώ κληρονομικά δεν έχω πολλές. Από μικρός όμως είχα διαβάσει ότι αν αρχίσεις να ξυρίσεις μια περιοχή αυτή αρχίζει και βγάζει. Αποδεδειγμένη αλήθεια.
Μην ξυρίσετε ποτέ την γλώσσα σας ή κανένα περίεργο σημείο του προσώπου σας (βαριέμαι να παραθέσω πικς-γκουγκλ δεμ), θα είστε η ψυχή του τσίρκου. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Οπότε,καταλήγοντας,εγώ ξυρίζω για να αποκτήσω πιο πολλές,πιο πυκνές. [για την ιστορία το πρώτο πράγμα που ξύρισα στην ηλικία των 7 ήταν το δεξί μου φρύδι... -Όχι,δεν γνώριζα τότε το αποτέλεσμα ούτε κι ότι θα με ανάγκαζαν να πάω ακόμα κι έτσι σχολείο.] |
|
Μεγειά το μπλουζάκι ρε!
|
ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα με τις τριχες στα ποδια μου οι οποιες ειναι υπερβολικα πολλες απ'οτι βλεπω και απο αλλους.Και ειμαι σε διλλημα να τις ξυρισω? ή να τις αφησω οπως ειναι? Και νομιζω πως και στις γυναικες αρεσει περισσοτερο το 1
|
Με ξουράφι????Δεν θα δείχνει ωραίο βρε...Αν αποφασίσειςνα τις βγάλεις πάντως,με κερί είναι το καλύτερο αλλά πονάει....;D:(
Άσε που το ξυράφι καμιά φορά τις \'\'γυρίζει\'\'...αστα να πάνε δηλαδη... Εγώ πάντως θα ψήφιζα το 1... Καλως ήρθες κιόλας στο φόρουμ... |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:10. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin