![]() |
Απάντηση: Άντρες και....τρίχες
Εγώ είμαι βαριάς μορφής γορίλας!!!:)
Δεν ξυρίζω τρίχες, αλλά αν το καλοκαίρι στη γράμμωση γίνω "φέτες", πάει, τις έκοψα με τη κουρευτική μηχανή!!! Και εννοείτε και πόδια, που έχω σκοπό να "κόψουν" κι αυτά! |
Άντρας που ξυρίζει τις τρίχες του (πόδια στήθος πλάτες) για καθαρά αισθητικούς λόγους και όχι πχ για κάποια επέμβαση στα δικά μου μάτια δεν είναι άντρας...
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Ο συγκεκριμένος στο bodyspace του Bodybuilding.com, έχει κάνει μεγάλο χαλασμό. Υ.Γ. Εκτός απο το μούσι, έχω μακράν πιο πολλές τρίχες απο αυτόν.:clap::hehe: |
Σας έχω 8εϊκό λινκ, ο τύπος έχει απίστευτη πλάκα:
http://www.youtube.com/watch?v=NsbXwzqlqsU Ανακαλύψτε όλα τα videos εδώ και πεθάνετε στο γέλιο. (Σόρρυ για την διαφήμιση αλλά είναι απίστευτα τρελά για γέλια. Υποθέτω ότι οι γυναίκες θα πεθάνουν και 2ο θάνατο απ'τα γέλια) Enjoy!! |
Παράθεση:
|
Ρε αυτός που έβαλε ο Astro έχει πιο πολλές τρίχες και από τον Χελάκη.....
Παράθεση:
http://www.ibelieveinadv.com/commons/dg1.jpg YΓ: Μην τα λες έτσι αυτά, βρε Κallia. Μαζέψου γιατί βγάζεις αδελφή και τον άντρα της ζωής σου....;p |
Άντρας που ξυρίζει τις τρίχες του (πόδια στήθος πλάτες) για καθαρά αισθητικούς λόγους και όχι πχ για κάποια επέμβαση στα δικά μου μάτια δεν είναι άντρας...
τι ακριβώς δεν κατάλαβες μπαγασάκο μου?:doop::) Όταν σε πληρώνει κάποιος ένα καράβι λεφτά είναι καθαρά οικονομικός ο λόγος και το δικαιολογώ... Όταν γουστάρεις και το κάνεις για την πάρτι σου, εκεί είναι που τρελαίνομαι... |
Παράθεση:
Οι παλιοι ποδοσφαιριστες που χαν τρίχα σαν πουλόβερ πως παίζαν? |
Από το να είσαι γορίλας, καλύτερα να τις ξυρίζεις.
Αυτό ξέρω εγώ... |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Εγώ π.χ.... εδώ σε φωτογραφία που σήκωσα στο Bodybuilders.gr, άπρηστος εννοείτε, στα 96 κιλά. Δες τρίχα!!! |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:37. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin