|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το ΙΕΕΕ έχει αναπτύξει περισσότερα από 900 ενεργά τεχνολογικά standard με γνωστότερη τη σειρά πρωτοκόλλων ΙΕΕΕ 802.x για δίκτυα υπολογιστών | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#71 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Eγώ ένα έχω να πω. Να 'σαι καλά μ@λακα χοντρε. Πίνε τώρα τους φρεντοτσίνο σου.... Και άσε τα άλλα τα κορόιδα να γ@μιούνται στην Ισπανία....
![]() |
|
|
|
|
|
|
#72 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
ναι αλλα αυτος καλα καθεται στον οσφπ και εχει το συμβολαιο του και σκαει τα 4000 ευρο στα μπουζουκια..τι την θελει την εθνικη?στην 2 καλυτερη ομαδα ειναι της ελλαδας ,ευρολιγκα ψωνιστηκε και λιγο με το νβα ε θελεις κατι παραπανω?
|
|
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Δεν με νοιαζει ρε φιλε που παιζει και τι κανει. Αλλα πρέπει να το τιμας το γ@μημενο το εθνοσημο. Όχι που μου αφεθηκε έφτασε τους 150 τονους και μου διαφημιζει το καφέ με την κοκκινομαλλα. Δηλαδή έλλλλλλλεος.
|
|
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ο Σπανουλης την ειδε Wade με τα σουτακια εκτος ισορροπιας. Ξυπνα ρε, ο Dwyane τα βαζει.
Ο Παπαδοπουλος εξακολουθει να ειναι αχρηστος. Τουλαχιστον σημερα μπηκε ο Μπουρουσης και κατι εκανε. Ευτυχως στην συγκεκριμενη θεση υπαρχει ελπις για το μελλον. Σοφο αν αδυνατισει, Μπουρουσης οταν γινει ακομα καλυτερος και φυσικα Κουφος. Σημερα καλοι ηταν ο Διαμαντιδης με τον Τσαρτσαρη. Παπαλουκας αγνωριστος. Για μενα η σημερινη διαφορα ηταν πλασματικη. Ειμαστε μεν χειροτεροι απ'τους Ισπανους, αλλα δεν ημασταν για να χασουμε με τοσους ποντους διαφορα. Τρομερη αστοχια και δεν ξερω που οφειλεται. Απλα σκεφτειτε σε εκεινη την φαση που ειχαμε 1 στα 13 τριποντα να ειχαμε 5 ή 6 στα 13. Αυτοματα η διαφορα μειωνεται κατα πολυ. Βεβαια χανουμε και κατι πανευκολα σουτακια και κατι λει απ που δεν χαναμε ποτε. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για το ντεφορμαρισμα μας... Για την αμυνα δεν εχω να πω κατι, ειναι το ιδιο καλη με τις προηγουμενες διοργανωσεις. |
|
|
|
|
|
#75 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
ναι οχι οτι μας εχουν παρει χαμπαρι ολοι οι προπονητες πως παιζουμε περιφερεια και δεν εχουμε ψηλο .ας σου ελεγα εγω ποσες ασιστ θα ειχε ο παπαλουκας αν ειχε τον σοφο να του την πασαρει...Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΨΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ . Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
|
|
|
|
|
|
#76 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
Περιοχή: Crete
![]() |
Μετά από αυτό που είδα σήμερα πλέον με τρομάζει και η Πορτογαλία σαν αντίπαλος. Τι να πω; Έχω απογοητευτεί.
|
|
|
|
|
|
|
#77 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Λοιπόν,θα το πω τώρα που είναι νωρίς και φυσικά αν δεν βγει μπορείτε να με πείτε όσο γραφικό θέλετε!
![]() Οι παίχτες-κλειδιά της ομάδας είναι καμμένοι από τις ομάδες τους (Διαμαντίδης παίζει 3 χρόνια σερί,Παπαλουκάς έχει λιώσει παίζοντας 3 σερί χρόνια final4, Λάζος έπαιζε 35λεπτα μίνιμουμ στην ομάδα του,Ζήσης το ίδιο κλπ). Ο αριθμός των αγώνων σε αυτή το Ευρωμπάσκετ είναι μεγαλύτερος από το προηγούμενο και δεν υπάρχουν ματς με ομάδες που είτε είναι παραλίες είτε παίζουν ανοιχτά (που σημαίνει λιγότερη κούραση) όπως στο Μουντομπάσκετ. Ως τώρα σε 4 ματς δεν έχω δει την ομάδα να πρεσάρει με διάρκεια στα 3/4 του γηπέδου όπως συνήθιζε. Πιστεύω λοιπόν πως στα νοκ άουτ θα γίνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Θα πρεσάρουμε παντού με διάρκεια ώστε να βγάλουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς που με τις απουσίες που έχουμε είναι ο μόνος τρόπος να ανέβουμε επιθετικά.Στο σετ παιχνίδι δεν έχουμε καμία τύχη. Άσε που είμαι 100% σίγουρος πως ο Παπαλουκάς στα νοκ άουτ θα κάνει αυτά που συνηθίζει. Και επιμένω: από ομάδες ενός παίχτη δεν χάνει ΠΟΤΕ η συγκεκριμένη Εθνική. |
|
|
|
|
|
|
#78 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παντως πρεπει να κανουμε και αναφορα στους κεραταδες τους διαιτητες..ενταξει το παραχεσαν το θεμα στην πρωτη περιοδο..ειδικα οταν ειδαν οτι τους φτασαμε στο 14-11 εδωσαν πολυ ακυρη τεχνικη ποινη...απο κει και επειτα η εθνικη δεν εδειξε τιποτα μεσα στο γηπεδο.μονο διαμαντιδης παλευε αλλα αυτο το πραγμα να φτανεις στην επιθεση και να μην κανεις σουτ κατω απο την ρακετα δεν μπορω να το καταλαβω,η το να περιμενεις μεχρι 4 δευτερα πριν τη ληξη του χρονου.θελουμε αρκετες αλλαγες
|
|
|
|
|
#80 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Γαλλία-Γερμανία 78-66
Ιταλία-Λιθουανία 74-79 Τουρκία-Σλοβενία 51-66 Όμιλος ΣΤ 1 Λιθουανία 6 2 Σλοβενία 6 3 Γαλλία 5 4 Γερμανία 4 5 Ιταλία 3 6 Τουρκία 3 Η Γαλλία καθάρισε σχετικά εύκολα από τα μέσα της τρίτης περιόδου και λογικά θα είναι 3η στον όμιλο εκτός αν κάνει την έκπληξη με Λιθουανία. Το Ιταλία-Λιθουανία ήταν το καλύτερο ματς της μέρας και σε εξέλιξη και σε θέαμα. Οι Ιταλοί την παλεύουν σε όλα τα ματς αλλά καταφέρνουν και τα χάνουν! Με την Γερμανία θα πάιξουν την πρόκρισή τους στους 8. Η Σλοβενία παίζοντας καταπληκτική άμυνα στα 15 τελευταία λεπτά κέρδισε και την Τουρκία που ουσιαστικά αποκλείστηκε. Απογοητευτική ομάδα οι Τούρκοι για τις μονάδες που διαθέτουν. Αν κερδίσουμε την Κροατία αύριο λογικά θα παίξουμε με Σλοβενία στον προημιτελικό. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:43.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο