WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Eurobasket 2007 (http://www.world.gr/forum/world-sports/eurobasket-2007-a-1832.html)

mesi13 05-09-2007 18:19

Απάντηση: Eurobasket 2007

Για αλλη μια φορα θαυμασαμε το αισχος του Γιαννακη.Σκουντα τον Κακιουση σκουντα τον οσο ειναι καιρος και προλαβαινουμε ακομα το προολυμπιακο.Για μεταλλια και για τελικους εχουν γκρεμιστει τα ονειρα μου ηδη.Μας εχει καταντησει Μαρουσι με το Κολωκα και το Καραγκουτη νομιζει πως παιζει για να φερνει τα ματς στους 60 ποντους.Τι τα θες τα γαμω πινακακια στα ταιμ αουτ ρε Γιαννακη για να λες στους αλλους που στεκεται ο Λαζος καθε φορα και να του δινουν τη μπαλα να κανει τη μπαλαρινα;Ξυπνα δεν υπαρχει Φασουλας πια εχουν αλλαξει αυτες οι εποχες εχουμε περισσοτερο ταλεντο και μια 12 αδα και συ εχεις αχρηστευσει τους μισους παιχτες.Βασιλοπουλος παιζει 5 λεπτα μαρκαρει καλα το Γκουροβιτς βαζει και ενα τριποντακι τον βγαζει και δε το ξαναβαλε παρα μονο στο τελος.Πελεκανος τον βαζουμε ισα για να παιζει μια αμυνα στο τελος του ημιχρονου.Μπουρουσης εκτος συστηματων ο μοναδικος που μπορει να παιξει πικ ν ρολ με τους γκαρντ.Κακιουζης,Ζησης ντεφορμε και παιζουν λιγο και αυτοι δικαια κατ εμε και εχουμε μεινει με 6 παιχτες.Ελεος μ αυτο το Λαζο ελεος βαρεθηκαμε σταματαει ολη την αναπτυξη.

Slipknot 05-09-2007 18:37

ΕΛΕΟΣ 10.000 €.

Αυτο ειναι το προστιμο που επιβληθηκε στον Μιλισιτς για τις δηλωσεις του.

Αν εκανε τις ιδιες δηλωσεις για διαιτητες του NBA παιζει να μην επαιζε για κανα χρονο.

Karmakosmik 05-09-2007 19:01

Η ομάδα είναι κακή, αλλά έχει το πλεονέκτημα να παίζει καλή άμυνα και σχεδόν όλες οι ευρωπαικές ομάδες, επειδή δεν έχουν επιλογές επιθετικά, βρίσκουν πάντα πρόβλημα απέναντί μας. Το ματς με τους Ρώσους είναι καλό τεστ.
Εννοείται ότι μας λείπει πολύ ο Φώτσης, αφού είναι ο ποιοτικότερός μας παίχτης. Ο Σχορτσιανίτης δεν μπορώ να πω ότι λείπει, αφού δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα βρισκόταν. Στους υπόλοιπους δυστυχώς ο Παπαδόπουλος και ο Ζήσης βρίσκονται στη χειρότερη κατάσταση της καριέρας τους. Ο Πελεκάνος δεν είναι παίχτης κλάσης, ενώ ο Σπανούλης είναι απίστευτα εκνευριστικός, συν το ότι έχει πάρει τον εαυτό του για Τζόρνταν.
Τώρα στο Βασιλόπουλο και στο Μπουρούση δεν βασίζεται πολύ για την ώρα, αφού είναι στην ουσία οι "νέοι", αλλά στην πορεία θα παίξουν περισσότερο.
Πάντως αν δούμε γενικά την ομάδα (Τσαρτσαρής, Κακιούζης σε κακή κατάσταση επίσης, ο Χατζηβρέτας είναι λίγος) είμαστε χειρότεροι από άλλες φορές. Αν δεν ήταν τόσο ανέλπιστα καλός ο Ντικούδης θα είχαμε φοβερό πρόβλημα στα 2 πρώτα ματς. Ειδικά στο 4άρι.

Πάντως ίσως να είναι καλό ότι δεν παίζουμε καλά στην αρχή, αφού και στο μουντομπάσκετ έτσι ξεκινήσαμε και κάναμε τα καλά παιχνίδια στο τέλος. Επιπλέον μπορώ να πω, πως για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει τη διαιτησία σε ομαδικό άθλημα μαζί της ;D

Commando7hh 05-09-2007 21:14

Ελα ρε Μιλισιτς αγορι μου τον ρουφηξες και απο το Ισραηλ δεν αντεξες τελικα εε ?

Παει το Πεκινο..

δεν πειραζει πηγαινε να γυαλισεις παγκους στην Αμερικη και σε μερικα χρονια που θα ξαναπαιξετε σε μεγαλη διοργανωση θα εχουμε Κουφο ετοιμο και αμα εχει συνελθει και ο ανθρωπος-ντονερ Σχορτσιανιτης θα παραμιλας.

Αντε σπασε κανενα γραφικομετρο.

gatoni 05-09-2007 21:18

Τουλάχιστον τώρα θα έχει πολύ χρόνο να πάει να γαμ#$ει όλους αυτούς που έλεγε χτες,δεν τον χάλασε... :hehe::hehe:

Αυτή δεν είναι Σερβία,ντροπιάζουν τις φανέλες που φοράνε.

Xavier 05-09-2007 22:16

κατι μου λεει οτι σημερα δεν θα την βγαλουμε καθαρη. με το σταγονομετρο σκοράρουμε, χειροτερα και απο χτες. τουλάχιστος δουλεύει καλά η άμυνα μας και δεν εχουν απογειωθει οι άλλοι

Commando7hh 05-09-2007 22:23

«Είμαι ακόμη τρελαμένος με όσα έγιναν εχθές. Τέτοια σφυρίγματα δεν έχω ξαναδεί ποτέ στην ζωή μου. Εγώ κάθε φορά λέω αυτό που σκέφτομαι. Χθες μας έκλεψαν τη νίκη. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα έπαιξε καλά, αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι. Είναι αλήθεια ότι είπα κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά ας μου ζητήσουν πρώτα αυτοί συγγνώμη που μου έκλεψαν τη νίκη και μετά θα ζητήσω και εγώ», είπε και κατέληξε: "Δεν γίνεται να παίζουμε έτσι. Πρέπει να γίνουν αλλαγές. Στην επόμενη Εθνική κάποιοι θα είναι και κάποιοι όχι. Εγώ πάντως θα είμαι"!

Και ναι ο Μιλισιτς ξαναχτυπα σε χρονο-ρεκορ!!

*Που το ειδε οτι παιξαμε καλα :P ?

Παντως εβγαλε και την ομοσπονδια απο τον κοπο να τον αποβαλλει απο το τουρνουα αφου τα καταφερε μονος του :P

Υ.Γ.: Ο Μπουρουσης εχει πλακωθει με τον Γιαννακη? Γιατι δεν τον βαζει με τιποτα ?

gatoni 05-09-2007 22:26

Ευτυχώς βρήκε γρήγορα λύσεις ο Γιαννάκης με τα χαμηλά σχήματα γιατί πηγαίναμε να χάσουμε από το ημίχρονο.Μόνο τότε έσφιξε η άμυνα. Δύσκολα τα πράγματα πάντως,δεν σταυρώνουμε σουτ ακόμα κι όταν είναι ελεύθερα. Εκνευριστικά άστοχοι είμαστε. Όσο αντέξουν Τσαρτσαρής και Ντικούδης να παίζουν σέντερ θα το παλεύουμε,ελπίζω να ξυπνήσουν οι κοντοί μέχρι να κουραστούν αυτοί οι 2.

Karmakosmik 05-09-2007 22:45

Αν δεν βάλουμε τα σουτ μέχρι το τέλος, σκούρα τα πράγματα. Στην άμυνα έχουμε περιορίσει Κριάπα-Χόλντεν-Κιριλένκο και μας κάνει ζημιά ο Πασούτιν και ο Σαμοιλένκο. Λίγη προσοχή χρειάζεται.

Η ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΡΩΣΙΔΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ. ΤΗ ΘΕΛΩ!!

mousaka+10 05-09-2007 23:40

Η αμυνα μας ειναι τελεια.

Του κρατησαμε πολυ χαμηλα για τα στανταρ τους.Μπροστα χαλια.Για να μπει το τριποντο πρεπει να κανουμε αιτηση.Σημερα χασαμε και αρκετες βολες.Παμε πολυ στην ατομικη προσπαθεια και τις περισσοτερες φορες με το Σπανουλη κ το χειροτερο ειναι οτι δν μας βγαινει κιολας.Μεγαλο προβλημα κ στους ψηλους που χανουμε για πλακα τα αμυντικα ριμπαουντ.Δν γινεται με ψηλους Τσαρτσαρη,Ντικουδη.Δν καταλαβαινω γτ δν παιζει ο Μπουρουσης.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0