![]() |
Απάντηση: Eurobasket 2007
Ντάξει τώρα μην μας πιάνει και πανικός ούτε καταστροφολογία. Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στο ευρωπαϊκό πάνθεον όχι γιατί είμαστε όμορφοι και έχουμε ψηλά παιδιά αλλά επειδή πως να το κάνουμε παίζουμε καλό μπάσκετ. Αν είναι το μπάσκετ μας απαρχαιωμένο τότε είναι απαρχαιωμένο και όλων των άλλων συμπεριλαμβανομένης και της αμερικάνικης ομάδας...για τον απλό λόγο ότι τους έχουμε κερδίσει όλους.
Καλή τύχη στα παιδιά στην Ισπανία |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μου το μάθαν λάθος στη κεντρική πλατεία του χωριού τον 15αύγουστο,δεν φταίω εγώ!:P |
Mας μπηκαν τα σουτ χτες αλλιως δε καθαριζαμε.Μολις βγηκε ο Λαζος απεκτησε καπως ποικιλια η αναπτυξη και τους μπερδεψαμε.Α ρε Σοφο γιατι εγινες ντουλαπα γαμω το κερατο μου.Πολυ κρισιμο το σημερινο ματς με τους ξεκωλους.
Μεταφερεται και η βαθμολογια στην επομενη φαση οποτε με νικη εισαι και κοντα στους 8. |
:worship: |
Αν δεν γίνουν πιό ομαδικοί ο Σπανούλης και κυρίως ο Λάζος που την έχει δει Ντάνκαν μέχρι που χάνουμε σήμερα και είναι κρίμα γιατί χειρότερη Σερβία δεν θυμάμαι σε Ευρωμπάσκετ τόσα χρόνια.
|
ένας μίλισιτς τους κρατάει αυτούς, απο τα λίγα που καταλαβαίνω. γιατί δεν κάνουν κανένα τρίποντο ρε παιδί μου σήμερα?
|
Καλά,στο τρίποντο έχουμε παραδοσιακά πρόβλημα.Δεν αφήνουν και τόσα σουτ όσα οι Ισραηλινοί χτες. Τους κράτησε ο Μίλισιτς στα 1ο ημίχρονο αλλά αν αρχίσουν τα βρωμόσουτα ο Γιάριτς και ο Γκούροβιτς στο 2ο θα ζοριστούμε πολύ.
Λείπει τρελά ο Φώτσης,τρελά όμως. |
Νταξει το καλαθι που φαγαμε δεν υπαρχει
|
ΟΥΦ.
Δεν χάνουμε ποτέ.;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin