WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Τελικός Κυπελλου Ελλάδας (http://www.world.gr/forum/world-sports/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-664.html)

achilles 05-05-2007 11:25

Τελικός Κυπελλου Ελλάδας

Δεν βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον για τον σημερινό τελικο!!!Οι βάζελοι το έχουν γυρίσει στο μπάσκετ,όπως κανουν κάθε χρονο τέτοια εποχή γιατί στο ποδόσφαιρο...πίκρα ατελείωτη :P. Καλά εμείς αποκλειστήκαμε απο τα Γιάννενα(κατάντια),η ΑΕΚ πάλι εκτός απο μικρή ομάδα και φτάσαμε η Λάρισα μια ιστορική ομάδα της επαρχείας να διεκδικει μετα απο 20 χρόνια το τρόπεο.Εντάξει ο θεσμός του κυπέλλου ειναι υποβαθμισμένος στην Ελλάδα,αλλά δεν παβει να είναι ένας τιτλος.Επειδή σπουδάζω στη Λάρισα,οι Λαρισαιοι είναι αισιοδοξοι,πιστεύουν οτι θα το πάρουν σήμερα.Ένα παιχνίδι ειναι,όλα μπορουν να συμβόυν,άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν πειθει φετος.

depoina 05-05-2007 12:58

Απάντηση: Τελικός Κυπελλου Ελλάδας

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 7679)
Δεν βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον για τον σημερινό τελικο!!!Οι βάζελοι το έχουν γυρίσει στο μπάσκετ,όπως κανουν κάθε χρονο τέτοια εποχή γιατί στο ποδόσφαιρο...πίκρα ατελείωτη :P. Καλά εμείς αποκλειστήκαμε απο τα Γιάννενα(κατάντια),η ΑΕΚ πάλι εκτός απο μικρή ομάδα και φτάσαμε η Λάρισα μια ιστορική ομάδα της επαρχείας να διεκδικει μετα απο 20 χρόνια το τρόπεο.Εντάξει ο θεσμός του κυπέλλου ειναι υποβαθμισμένος στην Ελλάδα,αλλά δεν παβει να είναι ένας τιτλος.Επειδή σπουδάζω στη Λάρισα,οι Λαρισαιοι είναι αισιοδοξοι,πιστεύουν οτι θα το πάρουν σήμερα.Ένα παιχνίδι ειναι,όλα μπορουν να συμβόυν,άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν πειθει φετος.

Έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς για να κάνεις τέτοια δήλωση ε ;; :hehe:

Νωρίς είναι ακόμα για δηλώσεις...Ανυπομονούμε όπως πάντα για σχολιασμό διαιτησίας από Raz3on...(που όλο τα λέει αλλά ποιος τον ακούει ;p )

Cantona13 05-05-2007 13:00

Τι ωρα παιζουμε;

depoina 05-05-2007 13:02

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho (Μήνυμα 7687)
Τι ωρα παιζουμε;

18:00 NET

Karmakosmik 05-05-2007 13:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 7686)
Έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς για να κάνεις τέτοια δήλωση ε ;; :hehe:

Νωρίς είναι ακόμα για δηλώσεις...Ανυπομονούμε όπως πάντα για σχολιασμό διαιτησίας από Raz3on...(που όλο τα λέει αλλά ποιος τον ακούει ;p )

Κύρος :yahoo: :yahoo: ;D

Ο μόνος λόγος για να δω το σημερινό ματς ;D

Cantona13 05-05-2007 13:03

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 7688)
18:00 NET

:thnx: :thnx: :thnx:

Cantona13 05-05-2007 13:05

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Raz3on (Μήνυμα 7689)
Κύρος :yahoo: :yahoo: ;D

Ο μόνος λόγος για να δω το σημερινό ματς ;D

Αμαν πια!Εσυ στο θεμα "διαιτησια" εχεις γινει χειροτερος και απο μενα!:P

Karmakosmik 05-05-2007 13:06

Θέλω να δω τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ;D

Cantona13 05-05-2007 13:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Raz3on (Μήνυμα 7692)
Θέλω να δω τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ;D

Να δεις τις ικανοτητες του;:P

achilles 05-05-2007 13:36

Θα ρισκάρω πρόβλεψη και ας με κράξει η depoina... 1-0 η βυσσινή θύελα με γκολ του Αλωνεύτη.

Cantona13 05-05-2007 13:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 7694)
Θα ρισκάρω πρόβλεψη και ας με κράξει η depoina... 1-0 η βυσσινή θύελα με γκολ του Αλωνεύτη.

Μπααα!Δεν νομιζω!Το να κατακτησουν το κυπελλο ειναι το μονο που μπορουν να κανουν για να σωσουν(καπως) τη χρονια!Οποτε λογικα θα το παλεψουν πολυ!Τωρα βεβαια ποτε δεν ξερεις ειδικα με αυτην την ομαδα που ειδικα φετος μας εχει τρελανει στα σκωτσεζικα ντουζ:(

mousaka+10 05-05-2007 18:14

Τι στο διαολο κανουν τα μλκισμενα σημερα.Ελεος πια.Εχουμε σωσει φετος ολες τις ομαδες αλλα οχι να τους δωσουμε και κυπελλο.

aitherovamon 05-05-2007 20:19

αρα τελικα δεν εσωζε ο παναθηναικος ομαδες,απλως ηταν πολυ αχρηστος για να τις νικησει οπως αποδειχτηκε και σημερα...
μονο ο σιφουνας ο μπισκαν μπορουσε να αλλαξει τα πραγματα και αυτον δεν τον εμπιστευτηκε ο μουνιοθ..
καλα , ρε, τι εχασε ο μαντζιος στο τελευταιο λεπτο...εκει ειναι που λες οτι τα εχει παρει για να το χασει ,αλλιως δεν χανεται.μπαινει και αυτο στα βιντεακια με τα αχαστα...

πω πω, θα καει σημερα η λαρισα,ελπιζω να μην ξεκινησουν απο το βολο ,γιατι μαζεμενα τους τα χουμε...

Karmakosmik 05-05-2007 20:37

χαχα τραγικοί ρε. ;D

Ο Γιαννάκης ο Γκούμας σέντερ φορ.

Δεν πειράζει, θα χαρείτε αύριο στο μπάσκετ.

mousaka+10 05-05-2007 20:38

Tι αλλο θα δουμε;

Στο μπασκετ ευρωπαικα και στο ποδοσφαιρο ουτε κυπελλο.

Αλλα αμα δεν θες να δωσεις λεφτα αυτα γινονται.

Λεοντιου,Βυντρα,Ρομερο,Γκο μας γιατι ειναι στον ΠΑΟ;Ας ερθουν στην Παναχαικη να καθονται στον παγκο και να ειναι και ικανοποιημενοι.
Ο Παπ γιατι να ειναι βασικος;

Ενας προπονητης απο τους πολλους που εχουν περασει απο τον ΠΑΟ δεν εχει δει οτι δν κανουν ολοι αυτοι οι παικτες;

Γιατι να χανουμε 2-1 στο 85 και να μπαινει ο Σεριτς;
Ο Σαλπιγγιδης γιατι δν μπηκε ενω θελαμε να βαλουμε γκολ;

Η φαση του Μαντζιου δειχνει την ψυχολογια της ομαδας.
Ενας προπονητης απο τους πολλους που εχουν περασει απο τον ΠΑΟ δεν εχει δει οτι

depoina 05-05-2007 21:03

To σχολιασμό του αγώνα θα τον αφήσω για του ειδικούς εφόσον δεν τον είδα κιόλας...αλλά και πάλι τι να σχολιάσεις...

Παρ΄ολα αυτά παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τον αγώνα... ;p

1,2: Αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και τον δίνεις...(για το 'δίνεις' δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά you never know που λένε και στη Λάρισσα)
http://img519.imageshack.us/img519/3922/62864490wp8.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/8640/71950277zo4.jpg

3: Οι νεκροθάφτες δίνουν το παρόν...
http://img477.imageshack.us/img477/103/71092633xn3.jpg

4. Γεια σου ρε Όττο, κυνηγέ ταλέντων και ιεροπόστολε...ήρθες είδες και αποφάσισες πως ο Χαριστέας δε θα φύγει ποτέ από την Εθνική ;;
http://img252.imageshack.us/img252/9905/19926112wf5.jpg

5. Ο τελευταίος των Μοικανών...
http://img409.imageshack.us/img409/7889/41319134pu4.jpg

achilles 05-05-2007 21:15

γεια σου ρε ΑΕΛΑΡΑ...Αφού δεν σας πάει το άθλημα μωρέ,γυρίστε το μόνιμα στο μπάσκετ.

gatoni 05-05-2007 21:29

Υπάρχει φωτογραφία με τη φάτσα του Γκούμα στον πάγκο μετά τη λήξη; Μακράν η κορυφαία φάση του τελικού!!! :rofl: :rofl: :rofl:

Άθλιο ματς κατά τα άλλα, μπράβο στη Λάρισα για το κύπελλο.

TALOS 06-05-2007 12:44

Ναι μωρη ΠΑΝΑΘΑ. ΝΑΙ

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Liverpoulaios 06-05-2007 13:34

Έλα μωρη Πανάθα ομαδάρα πάτα τους όλους κάτω!
Και στην αρχή της χρονιάς λέγαν θα πάρουν και το ουέφα...

achilles 06-05-2007 14:16

ρε παιδιά εγώ τους λυπάμαι πλέον,δεν αντέχω να τους κάνω άλλη πλάκα θα το γυρίσουν μόνιμα στο μπάσκετ με αυτα που κάνετε και δεν θα έχουμε ποιον να κοροϊδεύουμε του χρόνου...:hehe:

depoina 06-05-2007 14:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 7989)
ρε παιδιά εγώ τους λυπάμαι πλέον,δεν αντέχω να τους κάνω άλλη πλάκα θα το γυρίσουν μόνιμα στο μπάσκετ με αυτα που κάνετε και δεν θα έχουμε ποιον να κοροϊδεύουμε του χρόνου...:hehe:

^o) ^o)

TALOS 06-05-2007 14:59

Αυτοι ειμαστε. Οταν εχουμε αφορμες δε τους δουλευουμε και τους λυπομαστε. Κι αυτοι με το παραμικρο μας σκιζουνε στο δουλεμα. Ρε ουστ.

Βαζελοι στη μπαλα ησαστε, εισαστε και θα εισαστε απο κατω .-

mousaka+10 06-05-2007 15:14

Εσυ τι χαιρεσαι;
Απο εσενα χασαμε χτες ή χασαμε απο εσενα φετος και δεν το θυμαμαι;

TALOS 06-05-2007 15:33

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 7999)
Εσυ τι χαιρεσαι;
Απο εσενα χασαμε χτες ή χασαμε απο εσενα φετος και δεν το θυμαμαι;

μουαχαχαχαχα ασε ρε αδερφε...αυτα που λεω εγω κατι χρονια τωρα μη μου τα λες. η λογικη σου ειναι αυτη που γουσταρω. Να πειραζομαστε στα μεταξυ μας. Αλλα εδω και μια 10ετια ακουω για την ηττα απ τη χερενφεν και τη ροζεμποργκ και τα 7 της γιουβεντους. και μη μου πεις ''δε τα ελεγα εγω''. Φετος με κερδισες δυο φορες και εισαι και 15 βαθμους απο κατω. Αν εχανες δυο φορες θα σουν 27. Φαντασου. Και ειμαι και για το πεος φετος

mousaka+10 06-05-2007 15:45

Και εγω τα ελεγα αυτα για Γιουβεντους κλπ.

Φετος το πρωταθλημα το πηρες επειδη δν ηθελε ο Τζιγγερ να νικησουμε τον Αρη,τον Εργοτελη,τον Ατρομητο και αλλες ομαδες και οχι επειδη επαιξες μπαλα και νικησες τα ντερμπι οπως κανουν οι ομαδες που παιρνουν τα πρωταθλημα στο εξωτερικο.

TALOS 06-05-2007 15:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο mousaka+10 (Μήνυμα 8006)
Και εγω τα ελεγα αυτα για Γιουβεντους κλπ.

Φετος το πρωταθλημα το πηρες επειδη δν ηθελε ο Τζιγγερ να νικησουμε τον Αρη,τον Εργοτελη,τον Ατρομητο και αλλες ομαδες και οχι επειδη επαιξες μπαλα και νικησες τα ντερμπι οπως κανουν οι ομαδες που παιρνουν τα πρωταθλημα στο εξωτερικο.

Ρε πας καλα?
κατ αρχην μπαλα εχω να παιξω μια πενταετια τωρα. Ολο το γηπεδο γιουχαρει φετος ολη τη χρονια γιατι δεν ειδα ουτε μια χαρα. Ουτε μια νικη ευρωπαικη, ουτε μια νικη σε ντερμπυ. Εκτος απο ΑΕΚ με αυτογκολ και χωρις μπαλα. Ας μη μιλησουμε για νικες σε ντερμπου γιατι μαλλον δε σε παιρνει. Και το οτι ειμαι για τον π@υτσο και εχω 10 στα 11 δε σε τιμα και τοσο. Και μη μου λες δεν ηθελε ο τζιγγερ και παπαριες. Εμπαινε ο σαλπιγγιδης σε 3 τετ α τετ με το χαλκια και του κανε τακλιν ο τζιγγερ

achilles 06-05-2007 15:51

Ti εννοεις δεν ήθελε ο Τζιγγερ?Δεν ήθελε να βγει CL να τα κονομισει?Επιλογή του ήταν?

depoina 06-05-2007 15:51

Ψυχραιμία παλικάρια... ;D

TALOS 06-05-2007 15:53

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 8009)
Ti εννοεις δεν ήθελε ο Τζιγγερ?Δεν ήθελε να βγει CL να τα κονομισει?Επιλογή του ήταν?

Ε ναι ρε...σιγα τωρα τι τσαμπιονς λιγκ. Ουεφα και προκριματικα επισημα ματς απ τον Ιουλιο. ε ρε παραμυθι....

mousaka+10 06-05-2007 16:02

Για τα 3 τετ α τετ του Σαλπιγγιδη με τον Αρη λες;

Και πες οτι τα εβαζε τι θα κερδιζαμε;Θα ηταν η διαφορα στους 12.
Αμα δεν εχεις παικτες τι να λεει;Οσα τετ α τετ και να βαλει ο Σαλπιγγιδης δεν κανεις κατι.

Δν λεω οτι εχουμε ομαδαρα και φταει το Προπο και το Στοιχημα του Τζιγγερ που χανουμε.Τις εχει κανει τις μαλακιες του ο Τζιγγερ φετος σε καποια ματς σιγουρα και τα εβγαλε τα λεφτα του.Το θεμα ειναι οτι δεν βαζει εστω το 1/3 στον ΠΑΟ.Ο Τζιγγερ φταιει και για το οτι δεν κανει μεταγραφες.
Φετος πρεπει να ερθει δεξι μπακ,κεντρικος αμυντικος,αριστερο μπακ και ενας επιθετικος.Και επιτελους να μπει ενας παλαιμαχος στα αποδυτηρια.

mousaka+10 06-05-2007 16:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 8009)

Μπορει να θελει να βγει Τσαμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟ αλλα δεν το δειχνει με τις μεταγραφες που κανει.
Δεν χρειαζεται να φερεις τον Μεσι για να περασεις την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακο.
Θελει ψαξιμο πολυ και καλο και δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να το κανει αυτο.

aitherovamon 06-05-2007 16:30

ρε ,παρτε το χαμπαρι,,,ο παναθηναικος δεν αξιζει κατι παραπανω...
και αν νομιζεις οτι οντως αξιζει,ας ξεκινησει δειχνοντας το μας στο ουεφα...
και εγω τον παναθηναικο υποστηριζω στην ελλαδα,αλλα δεν ζω μεσα σε αυταπατες...

achilles 06-05-2007 16:36

:armed: κρυφοβάζελε,Λιβερπουλ μας το έπαιζες.

aitherovamon 06-05-2007 16:46

ε,τι να κανουμε,απο μικρος με εβαλε στα τερτιπια ο θειος μου,ο βαζελος και δεν μπορουσα να αλλαξω,ωσπου μια μερα , η θεια φωτιση μου ηρθε και ο ναος του ανφιλντ με καλεσε κοντα του...;p

gatoni 06-05-2007 16:47

Είχαμε δεν είχαμε καφενείο των φιλάθλων το κάναμε κι αυτό το θέμα!
Αλλά εγώ θα προσπαθήσω να ανεβάσω λίγο το επίπεδο.

Βαζελάκια δεν σας χάλασε!!!;D :rofl: :rofl: :hehe: :hehe:

depoina 06-05-2007 16:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 8041)
Είχαμε δεν είχαμε καφενείο των φιλάθλων το κάναμε κι αυτό το θέμα!
Αλλά εγώ θα προσπαθήσω να ανεβάσω λίγο το επίπεδο.

Βαζελάκια δεν σας χάλασε!!!;D :rofl: :rofl: :hehe: :hehe:

Εσύ μας έλειπες τώρα... ;p

mousaka+10 06-05-2007 16:50

Αitherovamon δν λεω οτι αξιζαμε να παρουμε το πρωταθλημα.Ετσι οπως μας εχει κανει σιγουρα δν το αξιζαμε.

Ο Τζιγγερ τους εχει κανει και κοτες μεσα στο γηπεδο.Αν διαμαρτυρηθουν στους διαιτητες ή αν μανουριασουν με καποιον αντιπαλο κατευθειαν προστιμο.
Αλλα χωρις λιγο νευρο δν μπορεις να κανεις τπτ.
Εχει αφησει και αβοηθητη την ομαδα.Αδικουμαστε απο τη διαιτησια και δν βγαινει να πει τπτ.

Slipknot 06-05-2007 16:57

Εγω παλι νομιζω πως απλα ο Παο εχει τραγικους παικτες. Κανενας δεν εχει σταθερη αποδοση και ο καθε παικτης δεν εχει κανει φετος πανω απο 5-6 καλα παιχνιδια. Εγω προσωπικα ειλικρινα (με το χερι στην καρδια που λεμε:P) αν μου ελεγαν να παρω οποιον παικτη θελω απ'τον βαζελο μονο τον Νινη, τον Ιβανσιτς και τον Σαλπιγγιδη θα επαιρνα. Χωρις πλακα. Ενω π.χ. απ'την ΑΕΚ θα επαιρνα καμια δεκαρια στο χαλαρο και απ'τον ΠΑΟΚ 5-6 ανετα.

greekfansws 06-05-2007 18:49

Γειαααααααααααααααααααααα αα ...

όμορφος ήταν ο Βόλος. :P

^%$#&*^*&)(*_()) τον Παο μου μέσα. Άντε να πάρουμε την ευρολίγκα σήμερα να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:42.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0