|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1/4 από τα κόκαλά μας είναι στα πόδια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...
|
ρε παιδιά εγώ τους λυπάμαι πλέον,δεν αντέχω να τους κάνω άλλη πλάκα θα το γυρίσουν μόνιμα στο μπάσκετ με αυτα που κάνετε και δεν θα έχουμε ποιον να κοροϊδεύουμε του χρόνου...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Αυτοι ειμαστε. Οταν εχουμε αφορμες δε τους δουλευουμε και τους λυπομαστε. Κι αυτοι με το παραμικρο μας σκιζουνε στο δουλεμα. Ρε ουστ.
Βαζελοι στη μπαλα ησαστε, εισαστε και θα εισαστε απο κατω .- |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
μουαχαχαχαχα ασε ρε αδερφε...αυτα που λεω εγω κατι χρονια τωρα μη μου τα λες. η λογικη σου ειναι αυτη που γουσταρω. Να πειραζομαστε στα μεταξυ μας. Αλλα εδω και μια 10ετια ακουω για την ηττα απ τη χερενφεν και τη ροζεμποργκ και τα 7 της γιουβεντους. και μη μου πεις ''δε τα ελεγα εγω''. Φετος με κερδισες δυο φορες και εισαι και 15 βαθμους απο κατω. Αν εχανες δυο φορες θα σουν 27. Φαντασου. Και ειμαι και για το πεος φετος | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Και εγω τα ελεγα αυτα για Γιουβεντους κλπ.
Φετος το πρωταθλημα το πηρες επειδη δν ηθελε ο Τζιγγερ να νικησουμε τον Αρη,τον Εργοτελη,τον Ατρομητο και αλλες ομαδες και οχι επειδη επαιξες μπαλα και νικησες τα ντερμπι οπως κανουν οι ομαδες που παιρνουν τα πρωταθλημα στο εξωτερικο. |
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Ρε πας καλα? κατ αρχην μπαλα εχω να παιξω μια πενταετια τωρα. Ολο το γηπεδο γιουχαρει φετος ολη τη χρονια γιατι δεν ειδα ουτε μια χαρα. Ουτε μια νικη ευρωπαικη, ουτε μια νικη σε ντερμπυ. Εκτος απο ΑΕΚ με αυτογκολ και χωρις μπαλα. Ας μη μιλησουμε για νικες σε ντερμπου γιατι μαλλον δε σε παιρνει. Και το οτι ειμαι για τον π@υτσο και εχω 10 στα 11 δε σε τιμα και τοσο. Και μη μου λες δεν ηθελε ο τζιγγερ και παπαριες. Εμπαινε ο σαλπιγγιδης σε 3 τετ α τετ με το χαλκια και του κανε τακλιν ο τζιγγερ | |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ψυχραιμία παλικάρια...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:38.

Υβριδικός τρόπος