WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Τελικός Κυπελλου Ελλάδας (http://www.world.gr/forum/world-sports/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-664.html)

mousaka+10 06-05-2007 16:02

Απάντηση: Τελικός Κυπελλου Ελλάδας

Για τα 3 τετ α τετ του Σαλπιγγιδη με τον Αρη λες;

Και πες οτι τα εβαζε τι θα κερδιζαμε;Θα ηταν η διαφορα στους 12.
Αμα δεν εχεις παικτες τι να λεει;Οσα τετ α τετ και να βαλει ο Σαλπιγγιδης δεν κανεις κατι.

Δν λεω οτι εχουμε ομαδαρα και φταει το Προπο και το Στοιχημα του Τζιγγερ που χανουμε.Τις εχει κανει τις μαλακιες του ο Τζιγγερ φετος σε καποια ματς σιγουρα και τα εβγαλε τα λεφτα του.Το θεμα ειναι οτι δεν βαζει εστω το 1/3 στον ΠΑΟ.Ο Τζιγγερ φταιει και για το οτι δεν κανει μεταγραφες.
Φετος πρεπει να ερθει δεξι μπακ,κεντρικος αμυντικος,αριστερο μπακ και ενας επιθετικος.Και επιτελους να μπει ενας παλαιμαχος στα αποδυτηρια.

mousaka+10 06-05-2007 16:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο achilles (Μήνυμα 8009)
Ti εννοεις δεν ήθελε ο Τζιγγερ?Δεν ήθελε να βγει CL να τα κονομισει?Επιλογή του ήταν?

Μπορει να θελει να βγει Τσαμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟ αλλα δεν το δειχνει με τις μεταγραφες που κανει.
Δεν χρειαζεται να φερεις τον Μεσι για να περασεις την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακο.
Θελει ψαξιμο πολυ και καλο και δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να το κανει αυτο.

aitherovamon 06-05-2007 16:30

ρε ,παρτε το χαμπαρι,,,ο παναθηναικος δεν αξιζει κατι παραπανω...
και αν νομιζεις οτι οντως αξιζει,ας ξεκινησει δειχνοντας το μας στο ουεφα...
και εγω τον παναθηναικο υποστηριζω στην ελλαδα,αλλα δεν ζω μεσα σε αυταπατες...

achilles 06-05-2007 16:36

:armed: κρυφοβάζελε,Λιβερπουλ μας το έπαιζες.

aitherovamon 06-05-2007 16:46

ε,τι να κανουμε,απο μικρος με εβαλε στα τερτιπια ο θειος μου,ο βαζελος και δεν μπορουσα να αλλαξω,ωσπου μια μερα , η θεια φωτιση μου ηρθε και ο ναος του ανφιλντ με καλεσε κοντα του...;p

gatoni 06-05-2007 16:47

Είχαμε δεν είχαμε καφενείο των φιλάθλων το κάναμε κι αυτό το θέμα!
Αλλά εγώ θα προσπαθήσω να ανεβάσω λίγο το επίπεδο.

Βαζελάκια δεν σας χάλασε!!!;D :rofl: :rofl: :hehe: :hehe:

depoina 06-05-2007 16:50

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο gatoni (Μήνυμα 8041)
Είχαμε δεν είχαμε καφενείο των φιλάθλων το κάναμε κι αυτό το θέμα!
Αλλά εγώ θα προσπαθήσω να ανεβάσω λίγο το επίπεδο.

Βαζελάκια δεν σας χάλασε!!!;D :rofl: :rofl: :hehe: :hehe:

Εσύ μας έλειπες τώρα... ;p

mousaka+10 06-05-2007 16:50

Αitherovamon δν λεω οτι αξιζαμε να παρουμε το πρωταθλημα.Ετσι οπως μας εχει κανει σιγουρα δν το αξιζαμε.

Ο Τζιγγερ τους εχει κανει και κοτες μεσα στο γηπεδο.Αν διαμαρτυρηθουν στους διαιτητες ή αν μανουριασουν με καποιον αντιπαλο κατευθειαν προστιμο.
Αλλα χωρις λιγο νευρο δν μπορεις να κανεις τπτ.
Εχει αφησει και αβοηθητη την ομαδα.Αδικουμαστε απο τη διαιτησια και δν βγαινει να πει τπτ.

Slipknot 06-05-2007 16:57

Εγω παλι νομιζω πως απλα ο Παο εχει τραγικους παικτες. Κανενας δεν εχει σταθερη αποδοση και ο καθε παικτης δεν εχει κανει φετος πανω απο 5-6 καλα παιχνιδια. Εγω προσωπικα ειλικρινα (με το χερι στην καρδια που λεμε:P) αν μου ελεγαν να παρω οποιον παικτη θελω απ'τον βαζελο μονο τον Νινη, τον Ιβανσιτς και τον Σαλπιγγιδη θα επαιρνα. Χωρις πλακα. Ενω π.χ. απ'την ΑΕΚ θα επαιρνα καμια δεκαρια στο χαλαρο και απ'τον ΠΑΟΚ 5-6 ανετα.

greekfansws 06-05-2007 18:49

Γειαααααααααααααααααααααα αα ...

όμορφος ήταν ο Βόλος. :P

^%$#&*^*&)(*_()) τον Παο μου μέσα. Άντε να πάρουμε την ευρολίγκα σήμερα να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0