|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα χαρτονομίσματα δεν κατασκευάζονται από χαρτί -όπως πιστεύουν πολλοί. Στην πραγματικότητα είναι 74% βαμβάκι και 25% λινό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
αν παιρνεις ουσιες απο τα 10 σου ρε αρχοντα πως νομιζεις πως θα καταληξεις στα 22?βαρδα να εχεις και κανα προβλημα την εκατσες ... τεσπα το παιδι ταξιδευει και μεις σχολιαζουμε..
![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
βάσανα
|
Όπως είπα και στο προηγούμενο μου ποστ, δεν είναι μόνο τα αναβολικά που μπορεί να κοστίσουν σε έναν αθλητή. Είναι και η πίεση που υπάρχει σε αυτό το επίπεδο πρωταθλητισμού. Πιέζονται πάρα πολύ οι παίχτες αυτοί και δεν παίζει μεγάλο ρόλο το αν είναι βασικοί ή όχι. Δεν νομίζω πως ο παίχτης κουράζεται περισσότερο στον αγώνα απ' ότι στην προετοιμασία και τις προπονήσεις. Είναι πολλά τα λεφτά και παράλληλα πολλές οι απαιτήσεις από αυτούς που τα επενδύουν.
Δεν νομίζω πως είναι ασέβεια να μιλάμε για τις συνθήκες θανάτου αυτού ή οποιοδήποτε άλλου όταν είναι για καλό. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
το παιδι ταξιδευει και με τις μ@λακιες που εχεις γραψει πανω σε αυτο το θεμα το πετσακι εχει πιασει τα 230 χιλιομετρα/ωρα.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14.

Υβριδικός τρόπος