![]() |
Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα
Παράθεση:
και τριτον και πιο κυριον τι σχεση εχει τι θα βγουμε εμεις στο πρωταθλημα με τη μπαλαρα που παιχτηκε χτες στο κυπελλο αγγλιας μεταξυ των δυο μισητων αντιπαλων μου! |
Ο Λουίς Σαχά τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός για τρεις βδομάδες....
Και το ερώτημα είναι το εξής: Η Γιουνάιτεντ πρέπει ή δεν πρέπει να πάρει φορ? Αυτή την στιγμή έχει μείνει με δυο επιθετικούς (Ρούνει και Τέβες) και κάτι πιτσιρικάδες. Ο Ρονάλντο πια έχει κοψει να παίζει ακραιος και παίζει μες στο "κουτι" γιατί στην παρούσα φάση αλλο πιο αξιόπιστο επιθετικό η ομάδα δεν έχει (19 γκολ σε 24 εμφανίσεις με την ομάδα ποσοστό τρελό), από την στιγμή κιόλας που ο Ρούνει δεν είναι 100% καλά. Ο Μανούτσο μάλλον φεύγει επειδή δεν έχει εξασφαλίσει άδεια εργασίας, ο Σόλσκιερ το κοψε και γίνεται ιππότης και ο Ροσσι βγάζει μάτια στην Βιγιαρεάλ.... Στα τόσα χρόνια που ναι ο Σαχά στην Μάντσεστερ έχει κάνει 110 εμφανίσεις και έχει βάλει 41 γκολ. Το γκολ το χει και γενικά είναι ο πιο ευφυής επιθετικός που χει η Γιουνάιτεντ αλλά έχει γυάλινα πόδια. Όταν ήταν να πάρει φορ ο Σερ Άλεξ (πάλι γενάρης ήταν καλή ώρα) και είχε τεθεί το δίλημμα Ανελκά ή Σαχά εγώ ήμουν που ορκιζόμουν πως ο Σαχά είναι η ιδανική επιλογή και είναι ο καλύτερος απο αυτούς τους δύο αλλά υπολόγιζα πως θα ήταν injury free. Τώρα όμως δεν μπορώ να πω τπτ. Σκατά τόσο σάπιος δεν περίμενα να βγει.... Από Χουντελααρ, Μπενζεμά και Μπερμπάτοφ θα θελα τον Ιμπραίμοβιτς αλλά αυτός κάνει οσο ολη η Ιντερ;p Ο Χουντελααρ έχει εκπληκτικό ποσοστο γκολ στην Ολλανδία έχει το χάρισμα στο σκοράρισμα σαν τον Ρουντ αλλά είναι πιο ταγάρι σε κινήσεις.... Ο Μπενζεμά είναι ο νέος Ρονάλντο, εκπληκτική ικανότητα στο σκοράρισμα και γενικά τρομερά αθλητικός, γρήγορος και με αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση.... Τέλος ο Μπερμπάτοφ για μένα είναι ο εκλεκτός. Αλάνι, δυνατός ψηλά, καλά τελειώματα με την μπάλα κατω και παρόλο που είναι ψηλός έχει καταπληκτική τεχνική κατάρτιση. Θα δούμε πάντως φορ θέλουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... Ξύπνα Ξεκουτιασον, ξύπνα γιατί δεν θα πάρουμε τίποτα φέτος..... Ενάς φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ |
Θέλω Ντίμιταρ.Τέλος.
|
22 γκολ σε 25 εμφανίσεις και συνεχίζει. Δώστε του από τώρα την Χρυσή Μπάλα....
Έλα και συ μωρή αρρώστια γορίλα, μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους.... http://www.lastkick.com/wp-content/P...rlos_Tevez.jpg Η Ίντερ συνεχίζει το βιολί της. Παίξτε κάποια λεφτά στην πιθανότητα να πάρει Τσουλου η Ίντερ. Έχει καλή ομάδα και τον καλύτερο επιθετικό αυτή την στιγμή πάνω στον πλανήτη.... http://static.blogo.it/calcioblog/ibrahimovic_03.jpg O Θεός Αντόνιο Κασσάνο έβαλε γκολ και αποθεώθηκε. Τι να μας πεις και συ ρε Μπάτζιο................ http://files.splinder.com/ed40f41437...cebb469cd.jpeg |
Παράθεση:
αφου ξερεις οτι η ιντερ θα βρει μπροστα της το μεγαθηριο Λιβερπουλ...:P.πως μπορεις να ισχυριζεσαι οτι θα παρει και το τσου λου;D |
Τι λέτε μωρέ, όλοι είστε γραφικότατοι! Άκου εκεί "φανατικός οπαδός της Γιουνάιτεντ"!:rofl::hehe: Ρε πάρτε το χαμπάρι, πλέον με Πάτο Ρονάλντο και απο πίσω ελεύθερος ο Κακά τελείωσαν τα όνειρα σας.
|
Παράθεση:
|
Εγώ με "φανατικούς οπαδούς της Γουνάιτεντ" δεν κάνω διάλογο. Σοβαρέψου, άλλαξε ομάδα και τα λέμε.:rofl:;p
|
Παράθεση:
Επίσης όποιος δεν έχει δει το Β ημίχρονο της Γιουνάιτεντ στον σαββατιατικο αγώνα με την Νιουκαστλ έχει χάσει δυνανότητα να δει πράγματα που κάνουμε στο pro σε real time.... Απίστευτα πράγματα από την Γιουνάιτεντ. Η Νιουκαστλ αντισταθηκε, μπορουσε να χε προηγηθει στην φάση του Όουεν και να χαμε αλλο ματς αλλά μετά το 1-0 άρχισε η κατηφόρα.... Επίσης είδα και Μίλαν lol γι' αυτο νίκησαν.... Πρώτη εμφάνιση του Παπια του Πατο και γκολ αλλά σόρρυ Κallia μα εγώ στέκομαι στην εμφάνιση του Εζεκιήλ Λαβέτσι που δεν μας απογοήτευσε εμάς τους φαν του (δλδ τον Καρμα και μένα :hehe:) και έδειξε πως θα γίνει ένας από τους top players στην γύρα..... |
οι Κ. Ρονάλντο, Τέβες και Ρούνει θα είχαν τώρα +5 γκολ ο καθένας αν είχες έναν Πίρλο στην μεσαία σου γραμμή αντί για τα γνωστά παλτά. Την πάσα που βγάζει στον Ρονάλντο ο Πίρλο δεν μπορεί ούτε να την διανοηθούν κάτι Άντερσον, Κάρικ, Χαρντγκριβς κτλ.
Και όσο για την απόδοση του Β ημιχρόνου νάνε καλά ο Γκίβεν και οι κόντρες... |
Παράθεση:
ΥΓ: Και επειδή είμαι γνωστός γραφικος τη μισή μπαλα (πανω σε ντριμπλες παντα, όχι στα άλλα θεματα τεχνικής) του Αντερσον να ξερε ο Κακα θα μιλάγαμε για διαστημικο παίκτη....;p |
Kαι συνεχίζει ο Κριστιάνος το βιολί του. 23 γκολ αισίως.
Έβαλε γκολ ο Νούνιες για τον ΟΣΦΠ, έβαλε και ο Τζιλαρντίνο για την Μίλαν και αναμένουμε ακραία καιρικά φαινόμενα.... Νίκη με ανατροπή του σκορ για την Ίντερ στα τελευταία 2 λεπτά όπου με δυο γκολ του Ζλάταν η Ίντερ νίκησε 3-2 Τέλος νίκη για Ρεάλ και πάλι με γκολ Ρουντ, νίκη για Μπάρτσα με γκολ Τιτή και βέβαια π@υτσο και ξύλο και σούβλα στην Βαλένθια από την συμπολίτισσα Βιγιαρεάλ.... |
Ωραία ενημέρωση Νικόλα και εις ανώτερα...Ξέχασες απλά να αναφέρεις ότι το 2-2 στο 88ο λεπτό της Ίντερ έγινε με το πιο ανύπαρκτο πέναλτι που έχει δοθεί ποτέ για χέρι του Κόουτο. Τον απέβαλε κιόλας να φανταστείς για να γίνει πιο εύκολο μετά το 3-2 στο 93! Και επίσης ότι η Φιορεντίνα κέρδισε 2-0 και αυτή με 2 ανύπαρκτα πέναλτι. Αλλά ακόμη και έτσι Γατόνι θα την χάσετε την 4η θέση να ξέρεις;p;D
|
Παράθεση:
Ντάξει,το πρώτο πέναλτυ μούφα είναι κι αυτό αλλά τουλάχιστον υπάρχει επαφή. Το δεύτερο πέναλτυ όμως που κερδίζει ο Μούτου πρέπει να μπει στο πάνθεον των μεγάλων καταδύσεων και ο παίχτης να βραβευτεί σε ειδική τελετή από τους Μπίμη-Σιρανίδη (χρυσοί Ολυμπιονίκες μας στις καταδύσεις). Γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΟΛΕ κάποια πράγματα πρέπει να έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει! Δείτε το,προς το τέλος του βίντεο είναι,λίγο πριν πάει στα 2 λεπτά. http://www.youtube.com/watch?v=RCOsW....aspx?vID=1058 Επίσης δείτε πόσο μ@λάκες πιάσανε τους παίχτες της Εσπανιόλ και τους βάλανε γκολ στο 7ο δευτερόλεπτο(!!!) του ματς. http://www.youtube.com/watch?v=mTjBm....aspx?vID=1058 |
Παράθεση:
|
ενταξει λιβερπουλ δεν την παλευεις μια μου φαινεται..και εσυ ρε καημενε τζεραρντ τι καθεσαι στην ομαδα,,,δεν πας πουθενα αλλου μπας και σε δουν τι πραγματικα αξιζεις...
|
Παράθεση:
Θεέ μου τι αναίδια.... Η Ίντερ να νικά και το πως δεν νοιάζει και πολυ.... Όσο για την βουτιά του Μούτου δεν έχω να πω τπτ. Ο Μούτου είναι ιδέα και οι ιδέες ζουν για πάντα. Μούτου κατούρα να πίνουμε μαστούρα που θα λεγε και ο Χρήστος....;p |
Παράθεση:
Και σταματήστε να αποκαλείται αυτό που έκανε ο Μούτου ως "βουτιά". Δεν καταλαβαίνετε πως έτσι μειώνεται την αξία του καλλιτεχνίματος και κατ' επέκταση του καλλιτέχνη; |
Παράθεση:
Έφαγε και 5αρα η Αρσεναλ απο την Τότεναμ. Αυτά είναι.... |
Ρε Ιντερτότο λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεε...
|
Έχασε η Μίλαν απο την Αταλάντα....
Ο θεούλης Α. Langella (ναι ο παλιός της Κάλιαρι) θυμήθηκε αυτά που έκανε πέρσι στην επίθεση της Καλιαρι με Σουαζο και Εσπόζιτο μαζί και έβαλε γκολακι και γλέντησε την Μίλαν..... Αντε να δουμε θα βγουν Ευρώπη οι Μιλανέζοι?:rofl: |
καλα ρε τι επιασε χτες ο τσεχ....τοσες ευκαιριες ειχε η εβερτον αλλα οταν λειπουν οι αφρικανοι της δεν πιανει μια...και αυτος ο αρτετα τοσο παιχτουρας αλλα λες και βαριεται να παιξει μπαλα ειναι!
|
Ο Καρμακόσμικ μου πε να σας πω πως αρχισε το ξεΠΑΤΟμα....
Εγώ έχω να πω πως δεν σας χαλασε Καλλια και Καρμακοσμικ που ο Ρομπίνιο γ@μεί και δέρνει και έχει πάρει την Ρεάλ από το χέρι και την πάει προς τον τίτλο.... Επίσης χαιρετιζω τον θεο Αντονιο Κασσανο που έκανε αλλη μια καλη εμφανιση και με γκολ του νικησε η Σαμπ. Επίσης και άλλα δυο γκολ για Κριστιάνο που συνεχίζει το βιολί του (25 γκολ έφτασε αισίως) |
Σήμερα στις 9:30 το Channel 9 έχει Ρετζίνα - Μιλαν.... Καααααααααααααααααλλια συντονισου;p
Ε και στις 10 έχει Μάντσεστερ - Πορτσμουθ στο supersport 2..... |
Όποιος δεν έχει δει το δεύτερο γκολ (το φαουλ) του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει....
Νίκη με 2 γκολ πάλι του Κριστιάνο που έφτασε τα 27 και πάει να σπάσει το ρεκορ των 32 γκολ σε μια σεζον του Τζορτζ Μπεστ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η εξάρτηση αυτή την στιγμή της ομάδας στον Κριστιάνο. Όλα από εκείνον περιμένουν να βγούνε. Ο Νάνι πρέπει να ανέβει οπωσδήποτε και το ίδιο ισχύει και για Ρούνει που ναι ο ΠΙΟ σημαντικός παίκτης αυτής της ομάδας. Πάντως ο Τέβες με τον Γκιγκς και τον Άντερσον είναι εκεί γύρω και επιστρέφει και ο Σκόουλς πάνω στην ώρα.... http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...ekick_b203.jpg Και στο άλλο ματς. Ρετζίνα - Μίλαν 0-1 με γκολ Τζιλαρντίνο. Κάθισα να δω λίγο και ομολογώ πως η Μίλαν φάνηκε πως το παιξε το ματς καθαρά διαδικαστικά. Ο Πατο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα αν και το πάλεψε και μου φάνηκε να υπάρχει δυσφορία από τους συμπαίκτες του ειδικά σε δυο φάσεις που ξέφυγε και αντι να πασάρει προτίμησε να σουτάρει. Λένε πολλά καλά γι' αυτον και τον θεωρούν και καλύτερο του Μπόγιαν σε αυτή την ηλικία. Πάντως περιμένω να προσαρμοστεί φουλ για να τον δω. Μέχρι στιγμής στην ηλικια που ναι δλδ 18-19 δεν μπορώ να τον πω τον καλύτερο γιατι είναι και ο Σέρχιο Αγουέρο σε αυτή την ηλικία που μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένος επιθετικός από όλους τους προαναφερθεντες.... Ο Κακά σκιά του εαυτού δεν προστατεύτηκε αρκετά από τον διαιτητη και έφαγε κατι ψιλες. Η Ρετζίνα έπαιζε με δυο παικτες απάνω του που τον μάρκαραν στενα και επειδή η Ρετζίνα έπαιζε με 3 πίσω και άλλους δυο αμυντικούς χαφ οι χώροι στην τρύπα που παίζει ο Κακά ήταν ελάχιστοι για να κάνει τα χαρακτηριστικά τρεξίματα του. Μου φάνηκε να έχει νεύρα που δεν του βγαίναν οι κινήσεις και γενικά δεν μου φαίνεται να ναι καλά φέτος. Πάντως αυτό που λέω, και έχω γίνει γραφικός, πως δεν τον βοηθά η μη εφεση του στο ντριμπλαρισμά του ισχύει γιατί όταν σου κλείνουν τον χώρο και σε μαρκάρουν στενά, δυο είναι οι δρομοι: Ή θα παίξεις γρήγορα το ένα - δυο (δλδ one touch football) που είναι ο δύσκολος αλλά συνάμα σίγουρος δρόμος αν γίνεται σωστά, αλλά αν τύχει και οι συμπαίκτες σου δεν κάνουν κίνηση και δεν υπάρχουν τα ξεμαρκαρίσματα τα πάντα δυσκολεύουν και γενικά δεν δουλεύει με την καμία αυτός ο τρόπος. Και ο δεύτερος δρόμος είναι να προσπαθήσεις με προσωπική ενέργεια να ξεφύγεις που ναι ο σχετικά πιο εύκολος δρόμος αλλά δεν είναι πάντα ο πιο αποδοτικός. Ο Κακά έχει ξαναβρεθεί σε καταστάσεις έντονης πίεσης και ο τρόπος που διαλέγει είναι πρώτος δλδ passing συνεχές και γρήγορο μαζί με τους τρεις σωματοφυλακές του (Πίρλο, Σεεντορφ και Γκατούζο) και τρέξιμο στον κενό. Το δεύτερο δεν τον έχω δει να το κανει δλδ να περνάει 3 παίκτες με τσαλιμια όπως μπορει ο Ροναλντινιο, ο Ρομπινιο, ο Κριστιανο, ο Κουαρεσμα, ο Ριμπερί και άλλοι. Ααα σημειωτεον χθες έλειπε ο Σεεντορφ που ναι μεγαλη υπόθεση για την ομαδα. Γενικά μπορώ να πω πως η εισαγωγή του Πατο στην 11δα μάλλον χαλάει τον Κακά αφού σαν δεύτερος επιθετικός ήταν καλύτερος. Η περσινή του χρονιά το αποδεικνύει αυτό.... Ο Τζίλα έκανε την δουλειά αλλά γενικά δεν την παλεύει μωρέ. Αν ο Ρονάλντο είναι στο 50% της καταστασης του είναι καλύτερος σχετικά απο τον Τζιλα.... Ο Πίρλο έκανε παιχνίδι αλλά ήταν ανούσιες οι πάσες που έκανε αφού οι συμπαίκτες του δεν κάναν κίνηση. Ο Έμερσον ήταν παναγίτσα μου. Αυτό το παλικάρι έχει μια κακουχία όταν τρέχει άλλο πράμα... Αλλά έπρεπε να ξεκουραστούν οι άλλοι αμυντικοι χαφ γι' αυτό έπαιξε. Η άμυνα δεν αντιμετώπισε τρελά προβλήματα αφού η επίθεση της Ρετζίνα ήταν για τα πανηγύρια και επειδή ο Ρίνο Γκατούζο ήταν σκύλος. Ο Κάλατς είναι ντροπή να παίζει στην Μίλαν πάντως.... |
|
Ισοπαλία για Γιουναιτεντ με Τοτεναμ, που ταν πολυ καλη και ισως να αξιζε την νικη. Γκολ ο Τεβες στο τέλος. Κακό ματς από Ρονάλντο που ήταν εκτός ματς.
Ανετη νικη για Αρσεναλ με εκπληκτικό Αντεμπαγιορ και νικη και για Λιβερπουλ.... Χ για Τσέλσι με την ανταγωνιστική Πορτσμουθ.... Νικη στο τελος για Μπάρτσα με Τσάβι και ήττα της Ρεάλ από την Αλμερια^o) Mεγάλη νίκη της Μίλαν μεσα στην Φλωρεντία κοντρα στην Φιορεντίνα με 0-1 με γκολ του Πατο... Χ της Γιουβε, ήττα της Ρομα με 3-0 απο την Σιένα^o), και νίκη της Ίντερ με 1-0 με γκολ Ζλάταν με πεναλτι γοριλλα. Τα κατάφερε η Ίντερ έγινε χαλιφης στην θεση του χαλίφη (βλ. Γιουβε) Νίκη 2-1 της Λασιο κοντρα στην Σαμπντορια με Ροκι, Παντεφ να σκοραρουν ενώ για την Σαμπ σκόραρε αυτος που όλοι ξερετε και αγαπάτε. Ο θεός Αντόνιο Κασσάνο. :worship: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Οι μεγαλοι γκολκιπερ δεν ειναι αυτοι που κανουν μεγαλες επεμβασεις αλλα αυτοι που δεν κανουν τα μεγαλα λαθη.... Κοιτα μια παιζει καλα, μια παιζει χάλια η Μίλαν. Μεγάλη αστάθεια. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΝΑΙ ρε ΦΙΛΕ το ξέρουμε ότι οι μεγάλοι τερματοφύλακες είναι αυτοί που δεν κάνουν μεγάλα λάθη, ΑΛΛΑ πόσες φορές έχεις δει τον Κάλατς? 1? 2? άντε 3? Έτσι κρίνεις εσύ του τερματοφύλακες? με 3 εμφανίσεις? Δες τον 2-3 σεζόν να παίζει βασικός και μετά πες μου άμα είναι γιωτάς ή όχι. Από τον Ντίντα πάντως που 3 χρόνια τώρα πνίγει 1 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι πλέον τον προτιμώ! Υ.Γ. Και επίσης δεν θυμάμαι να σου έχω δώσει το δικαίωμα να κρίνεις την Μίλαν! Αποφάσισα η ομάδα αυτή είναι υπεράνω κριτικής από σένα.;Dkthnxbai:armed: |
Παράθεση:
|
Κάάαααατσε να μας φτάσετε πρώτα... ;D
|
Άμα δεν σφυράνε πέναλτι στις βουτιές του Μούτου κάθε φορά που στενεύουν τα περιθώρια σε 1 αγωνιστική + αυτή που χρωστάμε θα σας έχουμε ξεπεράσει.:P;D
|
απορουν ολοι με την αρσεναλ..πως χωρις λαο στην αγγλια τουλαχιστον , χωρις τον κορυφαιο της για τα τελευταια χρονια συνεχιζει να πηγαινει για το τιτλο..μα πολυ απλα οταν παιζεις μπαλα παιζεις μπαλα,παει και τελειωσε..απο τα καλυτερα συνολα εχει αυτη τη στιγμη η αρσεναλ και ο τροπος που παιζει πιστευω αρεσει και στους περισσοτερους ακομα και στους αντιπαλους της...
η μαντσεστερ εχασε βαθμους στο ντερμυ το τοπικο αλλα πιστευω οτι αυτη θα το σηκωσει στο τελος.. η τσελσι πως γινετε με ολα αυτα τα αστερια μεσα να μην μπορει να παιρνει αποτελεσματα δεν το καταλαβαινω..δηλαδη αν σκεφτει κανεις ποιοι ειναι οι αντικαταστατες του ντρογκμπα θα νομιζεις οτι σου κανουν πλακα...εχει τοσα αστερια μεσα στην ομαδα και δεν μπορει να νικησει ουτε τη λιβερπουλ...πιστευω οτι αν δεν κανει και φετος τιποτα στο τσου λου , χαλαρα ο αμπραμοβιτς θα ριξει ολα τα λεφτα του ή θα φυγει τον επομενο χρονο.. οσον αφορα την ομαδαρα μου, καλα εχουν καψει τοσες φλατζες τα scouserακια που στο τελος τους βλεπω να παλευουν για μια θεση στο ουεφα...δηλαδη εχουν επικεντρωσει ολους τους το ενδιαφερον οι παραγοντες στο καινουργιο γηπεδο και πως θα βγαλουν λεφτα απο αυτο που ουτε καν κοιταν την ομαδα..καλα κανουν οι αλλοι και μαζευουν 80 εκατομυρια ευρω σε 10 μερες για να παρουν την ομαδα στα χερια τους..κατι σαν την παναθηναικη ενωτικη κινηση φαινεται να γινεται εντελει αλλα σιγουρα για αλλη μια χρονια ολα πηγαν χαμενα και ουτε καν η κατακτηση του τσου λου δεν νομιζω να ενθαρρυνει τους οπαδους της ιστορικοτερης ομαδας στο νησι...και δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να φυγει αυτη η προπονηταρα ο ραφα και να ερθει ο μεχρι προτινως μισητος μουρινιο στη λιβερπουλ...δεν εχουν ιερο και οσιο μου φαινεται αυτοι οι αμερικανοι... |
Αμφίβολη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του τερματοφύλακα της Μίλαν –Νέλσον Ντίντα- στον αγώνα της Τετάρτης (20/2) για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Κι αυτό γιατί στην χθεσινή (16/2) ισοπαλία (0-0) της Μίλαν με την Πάρμα, ο τερματοφύλακας της Πρωταθλήτριας Ευρώπης τραυματίστηκε καθώς κάθονταν… στον πάγκο! Η μέση του Ντίντα… «πιάστηκε» και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με το φορείο. Ίσως πρέπει να σκεφτούν την αλλαγή των καθισμάτων του πάγκου στο «Ένιο Ταρντίνι»…
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχα :rofl::rofl::rofl: Που πάτε ρε με τα παππούδιαααα!!! ;D:hehe::clap: |
-Καλά για τους αποπάνω τι να πω.Αν τους δώσει η Φιορεντίνα την 4η θέση θα'ναι άξια της μοίρας της...
-Αιθέρα άλλαξε ομάδα. -4. Και χωρίς Ρονάλντο-Τέβεζ. |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Πιθανό κακό αποτέλεσμα την Τρίτη και η κατάσταση μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη για τον RafaBenitez. Έντονη φημολογία γίνεται στις Αγγλικές εφημερίδες πως ο JoseMourinhoείναι έτοιμος να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα της Αγγλίας εν όψει της καινούργιας σεζόν. Η Chelseaσυμφώνησε με τον Mourinho πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα δουλέψει με ομάδα της PremierLeagueτούτη την σεζόν οπότε «όλα θα είναι έτοιμα το καλοκαίρι για τον καινούργιο τεχνικό της Liverpool, JoseMourinho»
Παράθεση:
αν γινει αυτο ισως και να ξανασκεφτω την προταση σου... |
παμε μωρε El Nino..............χατ-τρικ οταν ολη η υπολοιπη ομαδα κοιμοταν κανονικα...
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:10. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin