WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   World Sports (http://www.world.gr/forum/world-sports/)
-   -   Ξένα Πρωταθλήματα (http://www.world.gr/forum/world-sports/%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-1803.html)

Xavier 24-09-2007 14:34

Απάντηση: Ξένα Πρωταθλήματα

προσοχή προσοχή. τα μωρά σκοτώνουν. δαγκώνω τη γλώσσα μου μη μας προκύψουν τραυματισμοί όπως πέρσι. αν και φέτος είναι περισσότερο ομάδα και καθόλου "ψάξτε να βρείτε τον ανρί". χωρίς υπερβολή το τόταλ φούτμπολ δεν είναι μακρυά. αρσέν κνόους...

mesi13 24-09-2007 18:28

Η Αρσεναλ σερνοτανε στις αρχες τι εχει παθει μυγα τη τσιμπησε ξαφνικα;H Λιβερπουλ τι να πεις σηκωνεις τα χερια.Κατηγορια Ιντερ,Μπενφικα μια ζωη.Για Λιβερπουλ-Τσελσι λεγαμε στις αρχες τωρα το ξαναγυρισαμε στο παλιο το εργο.Στην Ιταλια οι τρισκαρατοι επαγγελματιες πρωταθλητες σωθηκαν παλι.Οι επαγγελματιες ευρωπαιοι αντιθετα τα βρισκουν σκουρα ως συνηθως.Και καποιοι οπαδοι της Μιλαν λεει τα χωσαν στη διοικηση επειδη δε κανει μεταγραφες.Γιατι ρε παιδια ειστε αχαριστοι;Εδω εχουμε Αμπροζινι,Σερτζινιο με κλειστο δεκαετες δε ντρεπεστε λιγο;Τι να τον κανουμε τον Ανρι,το Ρομπεν δεν ενδιαφερομαστε για νεα προσωπα.Στην Ισπανια σωθηκε παλι ο σαπιο ολλανδος.Ρε Λεο πετα τα εξω μπας και ξεκουμπιστει γαμωτο.Η Σεββιλη και παλι αμυντικα στημενη με 10 παιχτες πισω.Που πηγε η περσινη ομαδα που δεν φοβοταν τιποτα.

Xavier 24-09-2007 19:41

δεν το πιάνω. που ακριβώς σερνότανε η αρσεναλ?

vag3721 27-09-2007 01:26

1)Η Άρσεναλ παίζει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτήν την στιγμή.
2)Στην Σεβίλη σταμάτησαν τα χάπια,μετα το θάνατο του Πουέρτα,και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους????????
3)Στο Καμπιονάτο φέτος βλέπω Ρόμα.Η Μίλαν ξεκίνησε πολύ άσχημα,η Ίντερ είναι η γνωστή κομπλεξικιά,η Γιούβε δεν είναι έτοιμη.

TALOS 27-09-2007 01:29

οντως η ρομα παιζει μια περιεργη αλλα ωραια μπαλα οσο τους βγαινει αυτο το ανυπαρκτο συστημα.
Ρε τι γκολαρα πεταξε ο Τεβεζ?

Xavier 27-09-2007 09:41

εμένα δυστυχώς μου φαίνεται οτι η ντροπή του τορίνο θα τα καταφέρει (με κάποιο τρόπο) και θα κερδίσει τη σέριε α.

η άρσεναλ είναι σε απίστευτη φόρμα αλλά αυτή έχει έρθει κάπως νωρίς χρονικά και δεν ξέρω για πόσο θα αντέξει.

η μπάρτσα ξεκίνησε νωθρά αλλά ξύπνησε πλέον. μεγάλη η συμβολή του ινιέστα στην ομάδα, δεν το περίμενα. ο ρόνι φεύγει τελικά?

Karmakosmik 27-09-2007 12:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο vag3721 (Μήνυμα 31387)
2)Στην Σεβίλη σταμάτησαν τα χάπια,μετα το θάνατο του Πουέρτα,και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους????????

Προφανώς...

Τζουζέπε Ρόσι κύριοι. Δεν έκανε του σερ και σκοράρει με οπλοπολυβόλο στη Πριμέρα.
Φιορεντίνα-Ρόμα. Ματσάρα από τις λίγες. Ο Φρει έπνιξε δύο γκολ για τα καλά :P

Kallia 27-09-2007 13:37

Μου λέει ένας φίλος μου να παίξουμε στοίχημα τα διπλά της Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν και Πάρμα. Τέσπα, εγώ στοίχημα δεν παίζω γενικότερα αλλά καθώς μου τα έλεγε βλέπω το διπλό της Μίλαν να δίνει 2.10. Και του λέω καλά θα ποντάρω 5 έτσι για το καλό αφού θα παίξει και αυτός αλλά θα βάλω και την νίκη της Μίλαν και μου λέει εντάξει. Βάλαμε μαζί 10 ευρο συνολικά και θα κερδίζαμε περίπου 500...Το τι έχω ακούσει σήμερα από τον φίλο μου που πιάσαμε όλα τα άλλα και χάσαμε την Μίλαν δεν περιγράφεται...Τέτοιο βρισίδι καιρό έχω να ακούσω αλλά έχω την αίσθηση ότι δικαίως τα ακούω.:(

Xavier 27-09-2007 14:03

κοιτα την έπαιξα και εγώ διπλό χτες τη μίλαν, αλλά σε ζωντανό και μόλις σκόραρε πούλησα το στοίχημα. γενικά δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη η ομάδα φέτος και δυστυχώς ως τώρα την έχουμε δει ικανή μόνο για το χειρότερο και όχι για το καλύτερο. ίσως να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος ενός μεγάλου (και σε ηλικία) κύκλου η μίλαν. ίσως πάλι να είναι καταβεβλημένη και να επανέλθει ακόμα και αν αυτό έρθει από το ανέβασμα κάποιας μονάδας της. το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι η μίλαν δεν πεθαίνει ποτέ

Commando7hh 27-09-2007 14:07

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο vag3721 (Μήνυμα 31387)
1)Η Άρσεναλ παίζει μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτήν την στιγμή.
3)Στο Καμπιονάτο φέτος βλέπω Ρόμα.Η Μίλαν ξεκίνησε πολύ άσχημα,η Ίντερ είναι η γνωστή κομπλεξικιά,η Γιούβε δεν είναι έτοιμη.

εισαι πολυ :jerk: ? η λιγο ?

Xavier 27-09-2007 14:31

όσο και να είναι μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος

aitherovamon 27-09-2007 15:25

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Kallia (Μήνυμα 31426)
Μου λέει ένας φίλος μου να παίξουμε στοίχημα τα διπλά της Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν και Πάρμα. Τέσπα, εγώ στοίχημα δεν παίζω γενικότερα αλλά καθώς μου τα έλεγε βλέπω το διπλό της Μίλαν να δίνει 2.10. Και του λέω καλά θα ποντάρω 5 έτσι για το καλό αφού θα παίξει και αυτός αλλά θα βάλω και την νίκη της Μίλαν και μου λέει εντάξει. Βάλαμε μαζί 10 ευρο συνολικά και θα κερδίζαμε περίπου 500...Το τι έχω ακούσει σήμερα από τον φίλο μου που πιάσαμε όλα τα άλλα και χάσαμε την Μίλαν δεν περιγράφεται...Τέτοιο βρισίδι καιρό έχω να ακούσω αλλά έχω την αίσθηση ότι δικαίως τα ακούω.:(

Γενικα ρε δεν εμπνεει τωρα τελευταια η μιλαν ειδικα για στοιχημα..δεν ξερω αν παιζει καλη μπαλα η οχι αλλα με εχει χρυσωσει αρκετουτσικες φορες με κατι Χ που φερνει..

Kallia 27-09-2007 17:06

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 31450)
Γενικα ρε δεν εμπνεει τωρα τελευταια η μιλαν ειδικα για στοιχημα..δεν ξερω αν παιζει καλη μπαλα η οχι αλλα με εχει χρυσωσει αρκετουτσικες φορες με κατι Χ που φερνει..

http://http://www.youtube.com/watch?v=ZRfhNEs7xYE

Μόλις είδα τα highlights του ματς, καλά είναι απίστευτο πως έχασε...για 0-4 ήτανε το ματς και ξαφνικά απο το πουθενά μετά απο απίστευτες χαμένες ευκαιρίες έρχετε η ισοφάριση...ο Κάλατς είναι χειρότερος του Ντίντα, μεγάλο κατόρθωμα αυτό. Και παίξανε και μπαλάρα πωπω 500 ευρο κάνανε φτερά έτσι...Δεν ξαναπαίζω ούτε για πλάκα στοίχημα, σε τσαντίζει πολύ αν χάνεις έτσι, δεν αξίζει.

Karmakosmik 27-09-2007 17:18

Ε, τι να κάνεις όταν έχεις τρύπιο τέρμα; :( Πάντως η Μίλαν και με τη Σιένα δεν ήταν πολύ κακή. Ίσως μόνο με τη Φιορεντίνα να ήταν κακή. Αλλά το καμπιονάτο είναι δύσκολο πρωτάθλημα, δεν παίζεις δλδ με ομάδες τύπου Φούλαμ, Μπόλτον, Έβερτον για να σέρνεσαι και να παίρνεις τα ματς όπως η ΜανΓιουν. Ούτε υπάρχουν Ντέμπι, Μπέρμπινχαμ να ξεσπάς όπως η Λίβερπουλ...

ΥΓ: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=103024

aitherovamon 27-09-2007 17:21

ναι ενταξει επαιξε καλυτερα σε αυτον τον αγωνα και σου ειπα ουτε που ξερω και ουτε που με νοιαζει αν παιζει παντα καλα, αλλα μια ερωτηση εχω να κανω...
αυτος ο αμπαλος ο τζιλαρντινο απο τοτε που εφυγε και πηγε μιλαν ποσα γκολ εχει βαλει;η μαλλον καλυτερα ποσα γκολ εχει χασει...

Xavier 27-09-2007 19:03

Παράθεση:

Νέα διάσταση για την απώλεια του Αντόνιο Πουέρτα, έρχεται να βάλει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Publico». Όπως αναφέρεται από τη νεκροτομή, στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης δεν προκύπτει κάποιο χρόνιο καρδιακό πρόβλημα, αλλά αντίθετα γίνεται σαφές πως ο θάνατός του, προήλθε από εμβολικό εγκεφαλικό επεισόδιο που οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες, όπως η χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να προστεθεί στην έντονη φημολογία που υπάρχει στην Ισπανία περί χρήσης νευρο-διεγερτικών ουσιών από τους ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης, αλλά και στην κάμψη της απόδοσης και τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η ισπανική εφημερίδα καταλήγει αναφέροντας πως θα πρέπει να ριχτεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα στους αθλητικούς χώρους.

σπορεφεμ.τζιαρ

είναι το λινκ που εδωσε ο ραζ σε περιπτωση που το προσπερασατε. πλεον δεν μπορω να αδικησω ενα φορουμιτη που ρωταγε για χαπια

Commando7hh 27-09-2007 19:55

εγω λεω πως οτι και να γραφουν δημοσιογραφοι ειναι. αν δω ενα ιατριοδικαστικο πορισμα η ενα ανακοινωθεν θα το πιστεψω. και αν και οταν το πιστεψω δεν θα κανω χιουμορ με το θανατο του παιδιου για την αποδοση μιας ποδοσφαιρικης ομαδας.

Neacel 27-09-2007 20:04

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik (Μήνυμα 31476)
Ε, τι να κάνεις όταν έχεις τρύπιο τέρμα; :( Πάντως η Μίλαν και με τη Σιένα δεν ήταν πολύ κακή. Ίσως μόνο με τη Φιορεντίνα να ήταν κακή. Αλλά το καμπιονάτο είναι δύσκολο πρωτάθλημα, δεν παίζεις δλδ με ομάδες τύπου Φούλαμ, Μπόλτον, Έβερτον για να σέρνεσαι και να παίρνεις τα ματς όπως η ΜανΓιουν. Ούτε υπάρχουν Ντέμπι, Μπέρμπινχαμ να ξεσπάς όπως η Λίβερπουλ...

ΥΓ: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=103024

Κοίτα απλά η Γιουνάιτεντ είναι τεραστια ομαδα και κερδιζει τα ματς από το Κάρινγκτον. Δεν χρειαζεται να κατέβει στο γήπεδο.

Πάντως χθες χάσαμε από την Κοβεντρι ψιλοάνετα κιόλας. Ντροπή τους.....

Η Μιλαν χθες αδικηθηκε ψιλό αφου το γκολ της ισοφάρισης της Παλέρμο δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο παικτης που έκανε την ασσίστ έκανε χέρι στο κατεβασμα της μπαλας....

Το γκολ της Μίλαν ειναι ομορφη ομαδική προσπάθεια....

Πάντως αν ο Κακά δεν κάνει την περσινή του χρονιά δεν την βλέπω καλά την Μίλαν. Πολύ χλωμή....

mesi13 28-09-2007 15:31

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 31098)
δεν το πιάνω. που ακριβώς σερνότανε η αρσεναλ?

Στις αρχες ντε με κατι αυτοκτονιες της Φουλαμ αγκομαχουσες.

aitherovamon 30-09-2007 05:29

Δεν πειραζει μωρε τσελσαρα,,εσυ καλυτερα απο ολους τους αλλους ξερεις τι παει να πει λουζερ και σιγα σιγα αγγιζετε αυτη την ιδιοτητα..ρομαν ή παρε τον φεγκιουρσον στην ομαδα σου η δωσε ολα τα λεφτα σου και φερε 5 προπονητες..αλλιως η ομαδα παει φετος για φουντο..

ρε βερντερ ελεος δηλαδη, δεν τους λυπηθηκες τους καημενους τους αντιπαλους..ειπαμε να βαζεις 4-5 αλλα μετα το ματς γινεται τσοντα.απορω γιατι το Over σου το ειχαν 1,36....

gatoni 30-09-2007 05:41

Η Βέρντερ 8-1.

Τρύπια πισω,την έχουμε άκοπα!!

billybiros 01-10-2007 01:53

Real Madrid 2007-08

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πριμέρα η Ρεάλ Μαδρίτης.:clap:

Τα γκόλ της Βασίλισσας
http://realgr.forumotion.com/Photo-Audio-Video-f12/

Karmakosmik 01-10-2007 01:59

Καθάρισε η Ίντερ αφού ο Ζιουλί είπε να κάνει τον τερματοφύλακα. Έβαλε γκολ μέχρι και ο Κόρντομπα. Εν τω μεταξύ τείνω να πιστέψω ότι το 50% της ομορφιάς των γκολ του Κρέσπο είναι το στυλ. Απίστευτο στυλ!Την Ίντερ τώρα πια μόνο η Γιούβε μπορεί να την πιάσει, αν και δεν δείχνει αυτό το "αφεντιλίκι" των προηγούμενων χρόνων. Γκολάρα ο Τρεζεκιέ, ο οποίος αποδεικνύει γιατί είναι στους κορυφαίους επιθετικούς την τελευταία 7ετία.

Στο Ισπανικό και στο Αγγλικό ψιλοαναμενώμενα. Συνεχίζεται η καθίζηση της Τσέλσι, ενώ πρέπει να πω ότι η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Ροναλντίνιο παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο.

aitherovamon 01-10-2007 02:32

καλα τι εχει παθει η μιλαν μας;;;;p
ας βγει καποιος/καποιΑ ειδικος να μας πει γιατι φερνει ισοπαλια με την κατανια..:P

aitherovamon 01-10-2007 02:34

Απάντηση: Real Madrid 2007-08

Συγχαρητηρια για τη Βασιλισσα , αλλα σκεψου να βγουμε ολοι και να ξεκινησουμε καινουργιο θρεντ για τις ομαδες μας..:P

Xavier 01-10-2007 09:31

Απάντηση: Real Madrid 2007-08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο billybiros (Μήνυμα 31904)
Μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Πριμέρα η Ρεάλ Μαδρίτης.:clap:

Τα γκόλ της Βασίλισσας
http://realgr.forumotion.com/Photo-Audio-Video-f12/

έχει δίκιο ο αιθεροβάμων, συγχωνεύεται στο θέμα Ξένα Πρωταθλήματα

Xavier 01-10-2007 10:42

ο τρεζεγκε είναι οφ-σάιντ στη γιόμα που γίνεται. ο επόπτης δεν σηκώνει το σημαιάκι. η μπάλα καταλήγει στο κεφάλι του αμυντικού που κανει λαθος κεφαλια και ο τρεζεγκε βγαινει τετ-α-τετ και σκοραρει. νομιζω ότι ήταν λάθος του επόπτη να μην σημειώσει το οφσάιντ και να σταματησει τη φάση. μας τσούζει παντως να χάσουμε στο 93, ειναι η αλήθεια.

εσεις τι λετε ρε παιδια?

Neacel 01-10-2007 11:52

Η Μάντσεστερ άλλη μια νίκη χωρίς να πείσει. Πάντως παρουσιάζει αξιοπιστία και αυτό είναι που την κάνει να διαφέρει από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου....

Η Αρσεναλ νίκησε πάλι με γκολ του Φαν Προπερσι ενώ και η Λίβερπουλ επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών με γκολ του φορμαρισμένου Γιοσι Μπεναγιούν....

Η Μπάρτσα συνέχισε το καλό σερί που έχει εσχάτως με άλλη μια νίκη με τον Τιτί να κάνει χατ τρικ αλλα με τον Λίο Μέσσι να κλέβει και πάλι την παράσταση. Η ομάδα χωρίς Ρόνι πάει ρολόι....

Η Σαμπντόρια έκανε νίκη. Επιτέλους. Σκόραρε και ο θεός Αντόνιο Κασσάνο.... Δάκρυσε απο χαρά όλη η Ιταλία με αυτό το γεγονός.

Η Γιουβέντους νίκησε στο ντέρμπι την Τορίνο στο τέλος. Πάντως η Γιούβε φαίνεται πως χτυπά τίτλο. Χάνει δύσκολα, έχει έμπειρους παίκτες και θέλουν όλοι να ξεπλύνουν τις ντροπές του παρελθόντος.

Η Ίντερ πέρασε αέρα μέσα από την Ρώμη αφού βεβαίως η Ρόμα έμεινε με 10. Είναι που μου λέγατε όλοι σας πως η Ίντερ είναι για τα μπάζα. Φάνηκε. Φωστήρες όλοι....

Η Μίλαν δεν κερδάει που λέει και ο Τσουκαλάς.... Αλλά και πέρσι τέτοιο καιρό τα ίδια χάλια είχε αλλά είδαμε που έφτασε. Πάντως όσο δεν τραβάει κουπί ο Κακά και ο Ρονάλντο δεν θα γίνεται καλά για να παίξει αυτά τα ζόρια θα τραβάει.

Η Φιορεντίνα έκανε σπουδαία νίκη μεσα στο Λιβόρνο με αργεντίνικες πινελιές αφού για την ομάδα της Τοσκάνης σκόραραν 2 γκολ ο Πάμπλο Ντανιέλ "είμαι αργεντινος χωρίς χαίτη, φοράω το 9 και θέλω να μοιάσω στον Μπατιστούτα" Οσβάλντο και ο Σαντάνα. Στο τέλος μπήκε και ο Βιέρι και πήγε να βάλει και αυτός γκολ αλλά δεν του έκατσε.....

Η Βέρντερ έχει βρει ρυθμό. Σε κακή περίοδο την βρίσκει ο ΟΣΦΠ....

Xavier 01-10-2007 12:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Neacel (Μήνυμα 31924)
Η Μπάρτσα συνέχισε το καλό σερί που έχει εσχάτως με άλλη μια νίκη με τον Τιτί να κάνει χατ τρικ αλλα με τον Λίο Μέσσι να κλέβει και πάλι την παράσταση. Η ομάδα χωρίς Ρόνι πάει ρολόι....

Η Βέρντερ έχει βρει ρυθμό. Σε κακή περίοδο την βρίσκει ο ΟΣΦΠ....

δεν νομιζω να της λειψει και τοσο της μπαρτσας ο ρονι που το γεναρη μαλλον θα παει κατα τσέλσι μερια

η λειψή βερντερ έχει όντως καλό ρυθμο. από τη μια ίσως καλύτερα που την βρίσκει φορμαρισμενη τωρα ο οσφπ γιατί λογικά το φορμαρισμα της δεν θα κρατησει 2 μηνες σερί, οπότε στο καραισκάκη μπορεί να την βρει χειρότερη και να την κερδίσει. από την άλλη βεβαια λειπουν πολλοι παικτες από τη βερντερ που μπορει να σημαινει ότι σε 2 μηνες που θα ξαναπαιξει με τον ολυμπιακο θα ειναι άλλοι οι πρωταγωνιστές.

Karmakosmik 01-10-2007 12:47

Παράθεση:

Η Σαμπντόρια έκανε νίκη. Επιτέλους. Σκόραρε και ο θεός Αντόνιο Κασσάνο.... Δάκρυσε απο χαρά όλη η Ιταλία με αυτό το γεγονός.

Στο 72' σκόραρε, στο 74' έφαγε κάρτα. Λες να ξεβρακώθηκε ο μικρός θεούλης; ;D

Για το γκολ του Τρεζεκιέ, είναι στη κρίση του διαιτητή. Αν θεωρήσει ότι ο αμυντικός έχει κατοχή ή πρόθεση να γυρίσει τη μπάλα πίσω δεν είναι οφ σάιντ. Αν θεωρήσει ότι είναι απόκρουση είναι οφ σάιντ. Πάντως μου άρεσε το τελείωμα με τη μία του Νταβίντ. Φοβερή αίσθηση του γκολ και αντίληψη, ούτε που το κοίταξε το τέρμα...

Xavier 01-10-2007 13:02

οτι ειναι στην κριση του διαιτητη η φαση από την παρεμβολή και έπειτα μπορω να το δεκτώ, αν και στον αντιποδα (δηλαδη αν το γκολ το εκανε η τορο με την ιδια φαση) θα ειχε ακυρωθεί νομίζω. πιστευω ομως ότι απο τη στιγμη που γινεται μπαλιά από το κεντρο και ο τρεζεγκε ειναι 5 μετρα πισω απο την αμυνα τοτε ο εποπτης πρεπει να σηκωσει το σημαιακι. και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το σημειωνει αφου η μπαλα σε κεινον πηγαινε

gatoni 01-10-2007 14:24

Παράθεση:

Η Φιορεντίνα έκανε σπουδαία νίκη μεσα στο Λιβόρνο με αργεντίνικες πινελιές αφού για την ομάδα της Τοσκάνης σκόραραν 2 γκολ ο Πάμπλο Ντανιέλ "είμαι αργεντινος χωρίς χαίτη, φοράω το 9 και θέλω να μοιάσω στον Μπατιστούτα" Οσβάλντο και ο Σαντάνα. Στο τέλος μπήκε και ο Βιέρι και πήγε να βάλει και αυτός γκολ αλλά δεν του έκατσε.....

Ωραία τα τελειώματα του Οσβάλντο,ειδικά το πρώτο. Στον Μπατιστούτα πάντως μπορεί να μοιάσει μόνο αν βάλει μάσκα με τη φάτσα του. Ο Σαντάνα είναι μεγάλο παιχτούρι. Ο Μπόμπο ο Βιέρι παραδόξως πάει καλά ως τώρα, και κάτι γκολάκια έχει καρφώσει και το πέναλτι πήρε με τη Ρόμα την Τετάρτη. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε μέσα με Γιούβε, κριτήριο αυτό το ματς. Αν και είναι νωρίς ακόμα αν το πάρουμε μας θεωρώ σοβαρούς διεκδικητές για έξοδο στο cl.

Xavier 02-10-2007 14:47

Τις υπηρεσίες σωματοφυλάκων απολαμβάνει πλέον ο Λιονέλ Μέσι. Μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, ο μέσος της Μπαρτσελόνα, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, αποτελεί το νέο είδωλο για τους οπαδούς του καταλανικού συλλόγου. Τώρα πια είναι πολύ δύσκολο κάποιος να πάρει αυτόγραφο ή να φωτογραφηθεί μαζί του. Πριν από αυτή την κίνησή της, η ισπανική ομάδα είχε βάλει στο πλάι του Αργεντινού έναν άνδρα ασφαλείας, προνόμιο που έχουν ο Ετό, o Ροναλντίνιο και o Ανρί. Τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων αναμένεται να απολαμβάνει σε λίγο καιρό και το νέο αστέρι των «μπλαουγκράνα», Τζιοβάνι ντος Σάντος, ο οποίος είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του «Καμπ Νου».

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=103627

Slipknot 06-10-2007 17:57

Η United επεστρεψε. :armed:

kallithea4 06-10-2007 19:52

Έτσι.

Astrolabos 07-10-2007 18:35

Το SuperSport εξασφάλισε για τους συνδρομητές του, σε Ελλάδα και Κύπρο, τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Αργεντίνικου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, κατόπιν ανανέωσης της σχετικής συμφωνίας, για την περίοδο 2007-2010.
Η έναρξη των μεταδόσεων θα γίνει αυτήν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 20:00, με το παραδοσιακό ντέρμπι River Plate – Boca Juniors, το οποίο θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το SuperSport4.

Karmakosmik 07-10-2007 18:45

Τρέχω.

TALOS 08-10-2007 00:35

που πας καημενη ντουισμπουουουουουουουουο υουργκ χωρις Αντζα Γκαλετι Τζολε Νταρκο, Αρτσουμπι, Μενδρινο, Δερμιτσογλι, θες να κερδισεις και τη Βερντερ

gatoni 08-10-2007 00:38

Ξέχασες Ματσούκα και Κυριάκο Παπαδόπουλο ρε άμπαλε.

Neacel 08-10-2007 02:03

O Aφόνσο Άλβες έβαλε 7 γκολ στην νίκη με 9-0 της Χέρενφεν επί της Χέρακλες. Σημειώνουμε πως ο Αφόνσο έχει δηλώσει επανηλημένα πως θέλει να πάει σε καλύτερη ομάδα από την Χέρενφεν και γι' αυτο το λόγο είχε μείνει εκτός ομάδος....

Νίκη πάλι για Αρσεναλ με τον Φαν Πρόπερσι να καθαρίζει την μπουγάδα.....

Νίκη και για Μάντσεστερ με 4-0 με το τρίγωνο Ρονάλντο - Τέβεζ - Ρούνει να οργιάζει στο Β ημίχρονο.

Ευτυχία θα πρέπει να νιώθει η Λίβερπουλ για το Χ που έφερε, ενώ η Τσέλσι νίκησε με 1-0 μετά από καιρό....

Εμφατική νίκη της Μίλαν επί της Λάτσιο με 1-5. Οι παίκτες οπως και ο Αντσελότι σε κάθε γκολ ξεσπούσαν σε έντονους πανηγυρισμούς δείγμα έντονου άγχους που τους είχε καταλάβει. 2 γκολ ο Τζιλαρντίνο. Πολύ όμορφο γκολ το δεύτερο του Τζιλαρντίνο....

Η Γιούβε έφερε Χ μεσα στην Φλωρεντία με μάλλον αμφισβητούμενο γκολ αφου ο Τρεζεγκε ήταν οφσάιντ όταν σουταρε ο Ιακίντα....

Η Ρόμα άνετα 0-3 την Πάρμα αλλά και η Ίντερ εύκολα νίκησε με 2-1 την Νάπολι....

Πρώτη νίκη και για Τορίνο που νίκησε με 1-0 την Σαμπντόρια που έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της χαζής αποβολής του Βόλπι....

Η Μπάρτσα 3-0 την Ατλέτικο εύκολα με μεγάλη εμφάνιση και πάλι από τον Μέσσι και με Ρόνι να κάνει καλή εμφάνιση....

Η Ρεάλ 2-0 με Ρουντ και Χιγκουάιν....

Τέλος η Σεβίλλη πάλι δεν κέρδισε και συνεχίζει να απογοητεύει....

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:55.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0