|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι επιβάτες της πρώτης θέσης λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερο οξυγόνο απ' τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου λαμβάνει 10 φορές περισσότερο οξυγόνο απ' όλους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#211 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Άκουσα κάτι ωραία πράγματα. π.χ. ο Τσίλντερς με τον Σόφο μπροστά, αλλά κυρίως τον Μπουρούση θα κάνουν πολύ καλό δίδυμο. Δε ξέρω, εγώ δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πήρε το παιχταρά της δεκαετίας, που θα βάλει και 30 πόντους που λέει το γατόνι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει πολύ ταλέντο και όρεξη. Εγώ εκεί θέλω να δω τον Γιαννάκη, πως θα τον αξιοποιήση σα παίχτη. Πάντως έχει τρομερό πάτημα και άλμα. Αμα σηκωθεί πολύ δύσκολο κάποιος να τον κόψει και να μην καρφώσει. Ίσως μόνο ο Μπατίστ... Edit: Και είμαι και φιλόλογος ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 24-07-2008 στις 18:13. |
|
|
|
|
|
|
#212 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
![]() ![]() 28-5-09 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mousaka+10 : 24-07-2008 στις 18:25. |
||
|
|
|
|
|
#213 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Έτσι, έτσι
![]() ![]() ![]() Κόπηκε το ρεύμα και κάποιος έχασε το φως του! |
|
|
|
|
|
|
#214 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Μάλλον δεν έχετε πολυκαταλάβει τι παίχτης ήρθε...
#6 στα ντράφτ του 2004, 285 παιχνίδια στο ΝΒΑ, με μέσους όρους 31,3 λεπτά, 11,1 πόντους, 52% στα σουτ εντός παιδειάς, 36% στα τρίποντα, 80% βολές, 5,6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 0,5 τάπες και 1,35 λάθη. Οι μέσοι όροι του είναι εξαιρετικοί και πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο πως αυτός ο παίχτης έρχεται Ευρώπη. Τους ήρθε κεραμίδα στο ΝΒΑ που προτίμησε την Ευρώπη.Εδώ βγήκε και έκανε δήλωση ο Στερν για τη μεταγραφή,τι να λέμε. Κι επίσης παιχταράς στο μπασκετ δεν είναι μόνο όποιος βάζει πολλούς πόντους,δεν θα τον κρίνουμε από αυτό. Με την ίδια λογική και ο Κιριλένκο και ο Διαμαντίδης και ο Σισκάουσκας δεν είναι οι παιχταράδες του αιώνα. Ε δεν πάει έτσι. |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 24-07-2008 στις 18:43. |
|
|
|
|
|
|
#216 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() |
Παράθεση:
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πίνουν γκαζοζάκια για τη χώνεψη οι κοντοί μετά το τέλος των πλέι οφφ. Κι αυτό με κάνει να το λέω όχι μόνο ο Τσίλντερς, αλλά γενικά οι κινήσεις των Αγγελόπουλων φέτος στο μπάσκετ. | |
|
|
|
|
|
|
#217 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Ο Παναθηναικος εχει ομαδα...ο Ολυμπιακος εδω κ τρια χρονια φτιαχνει ομαδα...φετος εχουμε πληρεστατη ομαδα...ολες οι κινησεις ηταν κινησεις Ομπραντοβιτς γι αυτο δε μιλαω.Το προβλημα στο 5 καλυφτηκε με Πεκοβιτς κ στο 3 με Φωτση που μπορει να παιξει εκει,Κετσμαν αλλα κ με τρεις περιφερειακους.
|
|
|
|
|
#218 (permalink) |
|
![]() |
Ο Φώτσης στο 3??? Άστο καλύτερα...
Αν βγει ο Πέκοβιτς ο Παναθηναϊκός θα είναι αρκετά δυνατότερος από πέρυσι πάντως. Και λέω αν βγει γιατί θα είναι μόλις η δεύτερη χρονιά του σε υψηλό επίπεδο και μάλιστα φέτος πρέπει να προσαρμοστεί σε κάποιο ρόλο μέσα στην ομάδα ενώ πέρυσι η Παρτιζάν είχε χτιστεί γύρω του και έπαιζαν όλοι για πάρτη του. Γι' αυτό και έπαιρνε τουλάχιστον 12-14 επιθέσεις σε κάθε ματς κάτι που στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να γίνει. Ο Φώτσης είναι πολύ σημαντική μεταγραφή,ειδικά με το στυλ παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς. Είναι και σταθερός παίχτης, εξαιρετικη προσθήκη. Το ίδιο και ο Νίκολας αν και αυτός είναι με τις μέρες του,τη μία μπορεί να σε κερδίσει μόνος του και την άλλη να μην σταυρώνει σουτ. Το καλό για τον ΠΑΟ είναι πως δεν θα κρέμεται από αυτόν. Ο Κέτσμαν θα είναι βοηθητικός,δεν πιστεύω πως θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει κενό στο 3 και με δεδομένο πως έχει άλλη μία θέση κοινοτικού θα μου φανεί περίεργο να μην πάρει παίχτη εκεί. Πχ Χέρμαν ή Γκίριτσεκ που δύσκολα θα συνεχίσουν στο ΝΒΑ. Σαν ρόστερ πιστεύω πως του Ολυμπιακού είναι πληρέστερο αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κορμό και είναι πιό έτοιμη ομάδα. Πάντως τα φετινά ντέρμπυ θα είναι το ίδιο επικά με αυτά της δεκαετίας του '90, θα δούμε πολύ μεγάλα παιχνίδια. |
|
|
|
|
|
|
#219 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#220 (permalink) |
|
![]() |
Όποιος δεν έχει κάτι καλύτερο τα απογεύματα προτείνω άκοπα εθνική εφήβων. Χαίρεσαι να τη βλέπεις αυτή την ομάδα,μικρογραφία της εθνικής αντρών. Σχεδόν όλοι πίστεψαν πως μετά τον τραυματισμό του Γιάνκοβιτς δεν θα την παλέψει και πολύ αλλά τους διέψευσαν όλους πανηγυρικά τα παιδιά. Σήμερα διαλύσαμε τη Σερβία και περάσαμε και μαθηματικά στα ημιτελικά.Παίζουμε αύριο με Λιθουανία τελευταίο ματς ομίλου και Σάββατο ημιτελικό.
Ξεχωρίζουν: Σλούκας που είναι playmaker και είναι πάρα πολύ ώριμος. Βασικά αν δεν ξέρεις πως είναι εθνική εφήβων άνετα τον κάνεις για 23-24 χρονών από το στυλ παιχνιδιού του. Εκτός από εξαιρετικός οργανωτής είναι και πολύ καλός ριμπάουντερ, σχεδόν σε κάθε αγώνα κάνει νταμπλ νταμπλ. Παππάς που είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον τραυματισμό του Γιάνκοβιτς. Εξαιρετικός σουτέρ. Σαρικόπουλος σέντερ που έχει ήδη φύγει για κολέγιο στην Αμερική. Αν δουλέψει θα αφήσει εποχή αυτός ο παίχτης αν και υστερεί λίγο στην ταχύτητα. Πάντως για την ηλικία του έχει πολύ καλές κινήσεις και αίσθηση του χώρου. Ο Σαρικόπουλος έχει βγει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αλλά προτίμησε να πάει Αμερική. Τον Σλούκα θέλω να τον πάρουμε οπωσδήποτε όπως ακούγεται, θα κάνει σίγουρα καριέρα αυτός. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:54.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο