|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Thomas Edison, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#31 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Νίκο με αυτούς τους αμυντικούς και με αυτά τα αμυντικά χαφ δεν είσαι φαβορί ούτε στο Πρωτάθλημα τύπου...Πάρε τους ποδοσφαιριστές που μετράνε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας (γιατί δεν περιμένω ούτε ένα κόψιμο από τους Φάαρτ, Νιστερλοι, φαν Πέρσι, Ρόμπεν κτλ) έναν έναν και σύγκρινε τους με αυτών των Ιταλών, Γάλλων, Ισπανών και των υπολοίπων φαβορί...Τα τελευταία χρόνια υστερούν πολύ σε ποιότητα στα μετόπισθεν. Σκέψου εδώ τόσα χρόνια προκοπή δεν έβλεπαν όταν είχαν Σταμ και Ντάβιτς, τους δύο καλύτερους παίκτες στις θέσεις τους. Στον ήλιο μοίρα δεν έχουν οι καημένοι.
Προσωπική μου άποψη, την Ιταλία βλέπω να το σηκώνει. Για το τέρμα δεν το συζητάμε, άμυνα μπετόν και απίστευτο υλικό στα χαφ με Ντε ρόσι, Γκατούσο Περότα για σκυλιά(ο τελευταίος είναι και ικανός κρυφός σκόρερ) να μην περνάει τπτ και είναι και βιονικοί. Δίπλα τους έχεις Πίρλο, Ακουιλάνι, Μοντολίβο για playmakers και με την ικανότητα να βγάζουν φοβερές ασσίστ σε επιθετικούς που την μισή φάση την κάνουν γκολ. Οι περισσότεροι είναι ξεκούραστοι, χωρίς πολλά ματς φέτος. Η μόνη αμφιβολία μου είναι ο προπονητής γιατί με κανέναν Λίπι το είχα σίγουρο. Υ.Γ. Βέβαια οι Ιταλοί πάντα ξεκινούν τα τουρνουά με σβηστές μηχανές, προκρίνονται δύσκολα στο τέλος και μετά ανεβαίνουν σιγά σιγά. Στο όμιλο που είναι τώρα όμως αν το πάνε πάλι έτσι τους βλέπω σπιτάκια τους… |
|
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Euro Fantasy οπως στο Τσάμπιονς Λίγκ......
8368-5403 ο code World Forum to leaugue μας.... ισχύει το μαιλ και ο κωδικός που βάζατε και για το τσου.λου |
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Tεχνικά δεν συγκρίνονται οι Ολλανδοι με τους Ιταλους. Ο μεσος Ολλανδός ποδοσφαιριστής είναι ανώτερος από τον μέσο Ιταλό. Αλλά έχεις και ένα δίκιο.
Αλλά η Ιταλία έχει το μέταλλο αφού είναι μια από τις τρεις μεγαλες φανέλες στο κοσμο. Η Ιταλία όπως συζηταγαμε με Καρμακόσμικ είναι κομπλέ. Λίγο στην άμυνα δεν ξέρω δεν με γεμιζουν οι Μπαρτζαλι και οι Κιελίνηδες αλλα εντάξει c'est la vie. Τα χαφ ειναι φουλ αν και θεωρώ πως ήταν λάθος να κοπεί ο Μοντολίβο για να πάει ο Ακουιλάνι που έπαιξε 20 παιχνιδια φέτος ή ο Αμπροζίνι που προσωπικά τον σιχαίνομαι σαν στυλ παίκτη (ο Τζιώλης της Μίλαν). Στην επίθεση είναι όλο το θέμα αφού οι Τόνι και Ντι Νατάλε δένουν μαζί και είναι καλοί παίκτες ενώ αν τα πράγματα στραβώσουν, αν δεν έχεις που να απευθυνθείς, αν σε βαρανε, αν σε κυνηγούν τα φαντάσματα ποιους καλείς? Όχι τους Γκοστμπαστερ αλλά τους Ντελ Πιέρο και Κασσάνο που ξέρουν μπαλάρα, είναι ανακατωσούρες και μπορούν να γυρίσουν ένα ματς αφού είναι έντονες προσωπικότητες. Το τελευταίο ειναι η γραφική προσεγγισή μου αλλά έτσι πιστεύω.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() |
Τραυματίστηκε ο Ράιαν Μπάμπελ για τους Ολλανδούς και στην θέση του κλήθηκε ο Καλίντ Μπουλαρουζ.
![]() Κάλλια άλλαξε ρε avatar και βάλε αυτό.... Ο Πίρλος είναι και πάλι αλλά καρικατούρα εν όψει του Γιούρο.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Δεν καταλαβαίνω που παίρνει τον Μπουλαρούζ. Εκτός αν ο τίμιος Καλίντ είναι ακραίος επιθετικός σαν τον Ράιαν και δεν το ξέρω.... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
"Power of The Union"
![]() Εγγραφή: Jun 2008
Περιοχή: Athens
![]() |
Γεια σας παιδια! Αρχικα θα ηθελα να πω πως και σε αυτο το γιουρο θα υποστηριξω την αποψη πως δεν θα περασουμε ουτε στον επομενο γυρο. Λογικο ειναι να εχουμε τυφλωθει αλλα υπαρχουν αδιαμφισβητητα φαινομενα (πχ το πριμ που ζητησαν οι διεθνεις) και δυστυχως οι ομαδες που βλεπω να περνανε ειναι η ρωσσια και η ισπανια...για τελικο βλεπω ολλανδια-ισπανια.. Παντως οφειλουμε να υποστηριξουμε την ομαδα μας εστω και αν τα δεδομενα δεν ειναι ευνοικα..
![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ισπανια , οπως και η αγγλια εχει κολλημενο πανω της αυτο το τιτλο του λουζερ που ξερεις οτι καπου θα σκαλωσει και θα χασει..δεν ξερω γιατι αλλα ετσι πιστευουν ολοι..μακαρι ο ελ νινιο μαζι με τους αλλους να μας διαψευσουν και να φτασουν μεχρι το τελικο!
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:16.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο