|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την πρωταπριλιά του 1957, πολλοί από τους Βρετανούς πίστεψαν την φάρσα που έστησε ένας παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου BBC: Στο ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του, Ιταλοί "αγρότες" συνέλεγαν από δέντρα την ανοιξιάτικη σοδειά ζυμαρικών. Για τις ανάγκες της φάρσας, ένας κάμεραμαν είχε κρεμάσει, σ' ένα ελβετικό χωριό, ζυμαρικά στα κλαδιά των δέντρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Συχνός Επισκέπτης... μπαααα!
![]() |
Εδώ θα λέει ο καθένας τα προβλήματα και απορίες που έχει με το Linux OS, ώστε να μπορούμε να του τα λύνουμε... χωρίς φόβο και χωρίς πάθος ...δεν μπορεί, όλο και κάποιος θα έχει απορίες με για τον πιγκουίνο μας! |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
![]() |
Το Linux Distribution Chooser σας κάνεις μια σειρά ερωτήσεων και σας προτείνει μερικές Linux διανομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας...
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
![]() |
...σωστά!
![]() Δεν είναι κακό να δοκιμάσετε το Linux OS... εννοείτε για αρχή με Live-DVD εε! ...καιρός είναι να δοκιμάσετε και κάτι νέο... και θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια γι' αυτό! Επίσης θέλω να πω... (να ρουφιανέψω ) ότι δεν είμαι μόνο εγώ που ξέρει από Linux... εεε Astro... Microsoft Super User! ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:49.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο