|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καρδιά της γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πόσο καιρό είχες να μπεις στο hotmail;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες: τι μήνυμα λάθους σου βγάζει, πότε στο βγάζει (κατά την διάρκεια της εισόδου) κτλ.
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Edit: Πήγαινε στο www.spybot.info και κατέβασε το spybot search and destroy και τρέχτο. | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ε τότε δοκίμασε και το adaware της lavasoft (www.lavasoft.com)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Brainlagged
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
φιλε και γω πριν κανα 2 μερες σκαναρα το pc μου και βρηκα 3 τρογιαν ιους.δν εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα αν εξερεσεις οτι ακουγεται κατι σαν να εχει γραντζουνιστει ο σκληρος ο δισκος,κανει ρισταρτ μονο του και αλλα πολλα.....
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:20.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο