|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατούν κατά τη διάρκεια της ζωής τους 185.000 χλμ. Τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Γεια σας ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω την παλιά μου ψηφιακή μηχανή με μια καινούργια έβγαλε 3 άξια χρόνια. Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω:
1. Nikon Coolpix S220 Black Digital Camera (10.0 MP) click to show 2. Sony CyberShot DSC-S950 Black Digital Camera (10.1 MP) click to show 3. Sony DSC-S980 Black Digital Camera (12.1 ΜΡ) click to show 4. Samsung L310W Digital Camera (13.6 MP) click to show Ποια μου προτείνετε, ή αν έχετε καμία άλλη υπόψη σας στα ίδια χρήματα πάνω κάτω καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Θα σου πρότεινα κάτι σε Canon. 3 χρόνια Canon έχω, μια χαρά φωτογραφίες βγάζει και γενικότερα δεν έχω κάποιο παράπονο από τη φωτογραφική αυτή.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Aug 2008
![]() |
Γειά σας!
Με τήν Canon έχω τις καλλίτερες εμπηρίες και η επόμενη μου θα είναι: Canon PowerShot G11 (10 Megapixel, 5-fach opt. Zoom, 2,8" LCD-Display) schwarz von Canon Neu kaufen: EUR 489,95 Δυστυχώς προέκυψε πρόβλημα με το Notebook μου και αυτό προηγείται ![]() Edit: Ανοιξε το λινκ και κάνε κλικ στο βελάκι πρός δεξιά. Θα δείς τους 12 νηκητές τών τέστ από τον 09.2009 Η άνωθι κάμερα είναι νεότερη, κυκλοφόρησε μετα το τεστ http://www.computerbild.de/fotos/Bil...9-4344005.html Πολλούς χαιρετισμούς Ινκα |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Inka : 19-12-2009 στις 20:23. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:28.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο