|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην "Τορά", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Εχω παρει τσου λου και με αρκετες ομαδες μαλιστα. Παντως ομολογω οχι με ομαδα επιπεδου Β' εθνικης. Με τα Γιαννενα το θεωρω πολυ δυσκολο διοτι οταν ξεκινας με ομαδα Β' Εθνικης εχεις πολυ σαβουρα ροστερ. Και για να κατακτησεις CL, περα απο συστηματα, τυχη κλπ. χρειαζεσαι και καλους παικτες. Εκτος και αν κατεκτησες το CL με τον Μπελα και τον Τατση. Και νομιζω πως σε 5 χρονια φυσιολογικου παιχνιδιου με τα Γιαννενα δεν γινεται να εχεις τοσο καλη πορεια ωστε να μαζεψεις τα απαιτουμενα χρηματα για να διωξεις τους παλιους παικτες και να παρεις νεους και καλους. Μπορει να ειμαι εγω δυσπιστος τι να πω... Παντως αν θελεις περιεγραψε μου τις κινησεις που εκανες απ'οταν πηρες τα Γιαννενα (τι μπατζετ ειχες, τι μεταγραφες εκανες καθε χρονια, θεσεις που τερματιζες στο πρωταθλημα και ss απο το ροστερ με το οποιο κατεκτησες το τσου λι). Btw, CL επαιζες στο γηπεδο των Ιωαννινων? | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Πάτρα
![]() |
Παράθεση:
2.Το πως ειναι το roster την πρωτη χρονια δεν εχει καμια σχεση με το τι κανεις μετα απο 5-6 χρονακια(αν και δεν ειναι τοσο χαλια οσο λες) 3.Δεν χρειαζονται χρηματα για να διωξεις παιχτες εστω και δυναμικοτητας β' εθνικης γιατι πολυ απλα τους πουλας σε ομαδες που ειναι στη β'. 4.Προσεξε λιγο πως μιλας για το Μπελα.(οχι δεν επαιξα με αυτον τσουλου και ποτε δεν ειπα κατι τετοιο) 5.Ναι επαιζα τσουλου στους ανακαινισμενους ζοσιμαδες χωρητικοτητας 15.000 screens-coming soon | |
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Γιατι θα βρω τον μπελα μου? Ετσι κι αλλιως δεν ειπα τιποτα κακο για τον τιμιο γεροντα. Παράθεση:
Waiting for ss... | ||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Potential ability.
ενας παιχτης εχει το current ability δηλαδη ποσο καλος ειναι τωρα με αριστα το 200 αν θυμαμαι και οι μικροι σε ηλικια παιχτες και οχι μονο εχουν καλο potential ability δηλαδη μεχρι που μπορουν να φτασουν λογικα στο editor το βρισκεις αλλα τωρα τελευταια πρεπει να εχουν βγει κατι πατσακια που στο δειχνουν και μεσα στο παιχνιδι. |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:42.

Υβριδικός τρόπος