|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ψηλότερη γυναίκα που μετρήθηκε ποτέ είναι μια Κινέζα με ύψος 2.47 μέτρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#91 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Λοιπόν να πω και τα δικά μου.Έχω τα εξής γκέιμς.
1)Ξεκίνησα άνεργος.Πήρα την Μπρέντα,έκατσα δυο χρόνια με απολογισμό ένα κύπελλο Ολλανδίας.Παραιτούμαι και με παίρνει η Ντόρτμουντ.4 χρόνια έμεινα.6ος,7ος,5ος,2ος.Η Μπάγερν και η Βέρντερ αχτύπητες την βαρέθηκα.Α πριν την Μπορούσια πήγα Κέρκυρα.Είναι 13η και 14η η Βέροια και μένει 1 αγωνιστική όπου την ανέλαβα.Χάνω αλλά χάνει και η Βέροια και σώζεται .Μετά την Ντόρτμουντ που παραιτήθηκα Νοέμβριο,γύρω στον Φλεβάρη αναλαμβάνω τον τελευταίο Ο.Φ.Η.Τον σώζω εύκολα σχετικά.Παραιτούμαι και πάω στην νεοφώτιστη Νόργουιτς έχοντας ταυτόχρονα και την εθνική Ουαλίας με την οποία έχασα στα μπαραζ του Μουντιάλ 2014 με τους Σέρβους.Με την Ίπσουιτς είμαι 9ος-12ος και γύρω στον Φεβρουάριο τους βαριέμαι και πάω Σαραγόσα όπου μάλλον θα βγούμε 4οι.Άρα ΤσουΛι!! Είμαι 2014. 2)Με Καλλιθέα.Ανεβήκαμε αμέσως και μετά από πολλές μεσαίες θέσεις βγαίνουμε 2οι το 2010.Πήραμε κι ένα κύπελλο.Σώνω το παιχνίδι... 3)...παραιτούμαι,πάω Παλέρμο για 2 σεζόν.Δευτεροτρίτος και στην αρχή της τρίτης 2ος.Κάπου στο 2012. 4)Με Χάρτπουλ μία σεζόν μάλλον θα ανέβουμε Λιγκ 1.Το 'χω παρατήσει λόγω εξετάσεων. 5)Με Γιούβε όταν πήρα το εφεμ δοκιμαστικάΤην ανέβασα πανεύκολα,ψήνομαι να την συνεχίσω. 6)Με Μαν.Γιουν αρχή 3ης σεζόν.2 συνεχόμενα ΤσουΛι,2 σούπερ Καπ και 2 Διηπειρωτικά.Στόχος το πρωτάθλημα επιτέλους που το παίρνει η Τσέλσι συνέχεια. Αυτά είναι τα γκέημς μου.Και ρωτώ.Ποιο να συνεχίσω?Ή να αρχίσω καινούργιο?Προτείνετε...... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:31.

.Μετά την Ντόρτμουντ που παραιτήθηκα Νοέμβριο,γύρω στον Φλεβάρη αναλαμβάνω τον τελευταίο Ο.Φ.Η.Τον σώζω εύκολα σχετικά.Παραιτούμαι και πάω στην νεοφώτιστη Νόργουιτς έχοντας ταυτόχρονα και την εθνική Ουαλίας με την οποία έχασα στα μπαραζ του Μουντιάλ 2014 με τους Σέρβους.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο