|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Απ' όλες τις φυλές του πλανήτη, οι μόνοι που δεν χρησιμοποιούν τη φωτιά είναι οι Adaman και οι Πυγμαίοι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Ούτε από Ftp ούτε από Rapishare. θα το δοκιμάσω στο Rapidshare και θα σας πω.
http://rapidshare.com/files/90529193...ratou.wma.html Πρώτο που ανεβάζω στο Rapidshare γενικώς. Όσοι πιστοί προσέλθετε. |
|
τι κατά βάθος είμαι εγώ ποιος είναι άνθρωπος να του μιλήσω εγώ. Αντώνης Βαρδής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionisisp : 10-02-2008 στις 03:04. Αιτία: Ανέβηκε στο Rapidshare για όποιον το θέλει |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Ελπίζω να βρείτε και να ανεβάσετε και άλλες εκπομπές γιατί μου αρέσει να τις ξαναακούω | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
![]() |
Σε μένα απευθύνετε η συγνώμη; Αν ναι δεν χρειαζόταν.
1ον : Έμαθα πως να αναιβάζω στο RapidShare. 2ον : Σας έδωσα κάτι που φαντάζομαι θέλετε αρκετοί έως πολλοί. 3ον : Ελπίζω και εσείς αν μπορείτε και βρείτε οτιδήποτε να τα ανεβάσετε στο RapidShare. 4ον : Η συγνώμη σου με έκανε να δω ότι εδώ σε αυτό το Forum είμαστε όλοι φίλοι , ευγενείς αφού ζητάμε συγνώμη για κάτι τόσο απλό έστω και αν δεν γνωριζόμαστε από κοντά. 5ον : Απλά εγώ εξήγησα γιατί δεν το ανέβασα αμέσως στο RapidShare και έκανα 2 μέρες για να σας στο δώσω. Πάντως χωρίς να χρειαζόταν συγνώμη την δέχομαι. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:32.

Υβριδικός τρόπος