|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#13 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
Χιλια ευχαριστω...... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
|
Παράθεση:
Στο παρελθόν δοκίμασα διάφορα δίχως τύχη. Ελπίζω να τα καταφέρω. Υ.Γ Αυτό το δελτίο ανάμεσα στη πρώτη και τη δεύτερη ώρα να το κάνεις fastforward όταν παίζει στον mp3 player είναι μεγάλο ξενέρωμα. Γι'αυτό θέλω κάποιο πρόγραμμα να το ξεφορτώνομαι. ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
λοιπόοοοοον, η εκπομπη της δευτέρας ηχογραφήθηκε κανονικα αλλα καθυστερημενα κατα καποια λεπτα. έτσι το αρχείο της 24/9 είναι το αρχείο του φίλου nibr (που τον ευχαριστώ για την προσφορα) αφου πέρασε από τη διαδικασία της απαλοιφής διαφημίσεων. ο ήχος πριν την επεξεργασία ήταν μονοφωνικός και έτσι παρέμεινε μια και σε στερεο δεν μεταβαλλόταν. επίσης μετα την επεξεργασία έχασε και σε ποιότητα. το μονο καλο σε αυτην την ιστορια είναι ότι είναι αρκετά μικρο σε μέγεθος. θα το βρείτε στην πρώτη σελίδα όπως πάντα και σε λίγο (μέχρι να ανέβουν δλδ) θα βρείτε και τα 2 που χρωστάω 25 & 26.
|
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Για να σου πω την εκπομπή του Στρατού την έχω ακούσει 5 φορές και θα συνεχίσω να την ξανααούω. Βάλε ότι έχεις να κατεβάζουμε. | |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Θα του στείλω pm. Τελικά το βρήκα να του στείλω email θα δούμε. Πάντως καλά θα ήταν να ανέβαζε και πάλι στο Forum εκπομπές να τις κατεβάζουμε όλοι μας. | |
|
τι κατά βάθος είμαι εγώ ποιος είναι άνθρωπος να του μιλήσω εγώ. Αντώνης Βαρδής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionisisp : 03-01-2008 στις 23:48. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:06.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο